® E-bay - тема 47

• 32 534
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Ловеч
Здравейте, най-после успях да платя часовника.

Мога ли някъде да следя кога е пратен и т.н. ?  Часовника не е спечелен на търг, а го има на опция "Купи сега"

И как стана номера, че ми е любопитно, все пак онзи ден отделихме поне 4страници за твоя проблем? Thinking

Цитат
Аз съм по-пухкава от вас   и нося М,

Много ще ви замола - и аз нося М-ка, но не се имам за пухкава.  Naughty

Добавих още пари, защото съм го смятала по курса на БНБ, а то трябвало по курса на ПИБ.

И все пак - Мога ли да си следя поръчката някъде или да си чакам... ?

П.С. Съжелявам, че съм ви изписала ПОНЕ 4 страници от темата.  baby_neutral

# 541
  • на пистата
ив,аз винаги си ги смятам грубо по 2.30,така ми е по-лесно а и всеки път ми остават парички и се събират за следващи неща Laughing

# 542
Здравейте, един похвал и от мен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1804705 … ame=STRK:MEWNX:IT  дано пристигне в прилично състояние с това "ново без етикет"  Mr. Green

# 543
Ив, винаги слагай 2-3ст отгоре над курса на БНБ, а можеш и направо на сайта на банката да влизаш и да гледаш колко е нейният курс.

# 544
Аз използвам на Алианц и курс купува/продава е през 4 единици от курса на БНБ  Peace

# 545
  • Ловеч
Ив, винаги слагай 2-3ст отгоре над курса на БНБ, а можеш и направо на сайта на банката да влизаш и да гледаш колко е нейният курс.

Не съм поръчвала до сега за това не знаех, че трябва да се гледа курса според банката, но вече знам.

Часовника го пращал по EMS - http://www.ems.com.cn/english-main.jsp
Гледам, че има Enter a Shipment No , вероятно от там се проследява, но от къде да го изровя този номер?

# 546
Момичета, днес направих първата си поръчка от ebay  Whistling , като уцелих някаква много любезна продавачка. Може ли да ми кажете откъде да проверя дали съм получила feedback от нея и кога да изпратя моя за нея - предполагам след получаването на стоката?  newsm78

# 547
Момичета, днес направих първата си поръчка от ebay  Whistling , като уцелих някаква много любезна продавачка. Може ли да ми кажете откъде да проверя дали съм получила feedback от нея и кога да изпратя моя за нея - предполагам след получаването на стоката?  newsm78
feedback а ти би трябвало да се вижда след ника ти  - в скоби . А на нея и пиши едва когато си получиш стоката  Peace

# 548
Хайде още един търг спечелен. ) лятна рокличка за Калина. )
цък

Germar, от менюто My ebay отиваш на Won и срещу самата стока има няколко опции - първата е знака на Лирата (ако ти е в синьо значи си я платила), вторият е дали е изпратена( ако е в жълто е изпратена), третият е звездичка (дали ти си поставила оценка) и последният е отново звездичка (дали те са ти поставили оценка) .

# 549
Мерси момичета!

# 550
Mirama , като гледам скоростта и количествата момичешки дрешки които печелиш ми идва идеята,че можеш поне още 2 две да отгледаш. Да ти е жива и здрава малката и да износи дрешките! Simple Smile

# 551
  • Русе
Тъкмо взех поредния пакет и започнах да зармишлявам - за доставката ми взеха 3 лири, а като гледам на клеймото пише 1.70, дали толкова е платено и защо според вас са мо взели 3, остатъка пешеходни разходи ли е?

# 552
Тъкмо взех поредния пакет и започнах да зармишлявам - за доставката ми взеха 3 лири, а като гледам на клеймото пише 1.70, дали толкова е платено и защо според вас са мо взели 3, остатъка пешеходни разходи ли е?
някои продавачи си калкулират и за вложени опаковъчни материали, за бензин до пощата (ако не им е наблизо), други просто искат да спечелят още мъничко отгоре  Peace

# 553
Mirama , като гледам скоростта и количествата момичешки дрешки които печелиш ми идва идеята,че можеш поне още 2 две да отгледаш. Да ти е жива и здрава малката и да износи дрешките! Simple Smile

О, да, със сигурност. ))) А и аз всичко си пазя и прибирам, евентуално за следващото. ))))

veni1122, обсъждахме тази тема само преди няколко страници. ) Хората си слагат сума за опаковка, за разходи до пощата (бензин) и т.н. )

# 554
може би човека не живее до пощата, отишъл е с кола, автобус, метро, и за опаковка е дал някой пенс-паунд...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт