® E-bay - тема 47

• 32 482
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Mirama страхотна рокличка.
И аз имам момиченце и направо ти завидях!

Някой да има инфо за пратките от Китай? Контактували ли сте с китайчетата след Новата им година?
Аз вече взех да се притеснявам. Пиша всеки ден, но никакъв отговор.На 14ти платих и нямам ни вест ни кост от продавача. А и пратката ми стои като неизпратена.
Може ли да са ме измамили?

# 556
  • Шумен
И аз имам момиченце и направо ти завидях!

Някой да има инфо за пратките от Китай? Контактували ли сте с китайчетата след Новата им година?
Аз вече взех да се притеснявам. Пиша всеки ден, но никакъв отговор.На 14ти платих и нямам ни вест ни кост от продавача. А и пратката ми стои като неизпратена.

Пратките от Китай пристигат за около месец. Продавача не е задължен да отбелязва в eBay, дали е изпратил стоката. Въпрос на добра воля е, така че може да я изпратил, без да отбележи  Peace.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 19:47 от vi_ki

# 557

Аз платих след 14 и ги получих началото на тази седмица, имаха забавяне на поръчките заради Нова година и пролетния фестивал, но на 21 трябва да са пратили вече нещата.

# 558
Момичета пак съм аз Blush.Най-накрая спечелих едни панталонки и сега какво?Да и платя веднага или трябва да се свържа с продавача Blush

# 559
Плащаш ги, няма какво да се свързваш с продавача. Peace

# 560
Just*AvvA*  bouquet Много ти благодаря.
Като пристигнат ще се похваля задължително,само да не опетлая нещо Naughty Joy

# 561
Някой скоро да е купувал от Баролас?
Интересува ме за колко време идват нещата, че трябва да купя маратонки, които да са в БГ до 13 март?  newsm78

# 562
Just*AvvA*  bouquet Много ти благодаря.
Като пристигнат ще се похваля задължително,само да не опетлая нещо Naughty Joy

Стискам ти палци, още в първите дни на седмицата да се похвалиш. Hug

# 563
Някой скоро да е купувал от Баролас?
Интересува ме за колко време идват нещата, че трябва да купя маратонки, които да са в БГ до 13 март?  newsm78
Скоро не съм, миналата година купих едни обувки, след 2 дни бяха при мен, донесоха ми ги в къщи Peace.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 22:13 от tan4a

# 564
  • Русе
Аз имам въпросче. Какво означава това?

1 case is still open
1 case requires your attention

# 565
veni1122,
имаш отворен диспут, пишат ти, че случая изисква вниманието ти. Може би очакват твоя отговор по някакъв въпрос.
Ползвай гугъл преводача, предполагам (от въпроса ти) ще имаш и други въпроси, а той ще ти помогне.  Peace

# 566
Пратките от Китай пристигат за около месец. Продавача не е задължен да отбелязва в eBay, дали е изпратил стоката. Въпрос на добра воля е, така че може да я изпратил, без да отбележи  Peace.

Не е точно така, зависи от сървиса, който се използва. Последната ми пратка дойде за 3 дни от Китай до Варна.
Също така от типа сървис зависи и дали ще има тракинг номер или не.

# 567
тази вечер се опитаха да източат 1200 лв от картата ми.
Аз обаче съм си направила карта с лимит 1000 лв-умишлено и не успяха, тъй като са го надхвърлили. Получих СМС известие и веднага я блокирах. След блокажа се опитаха да наредят още 2-3 плащания.
Внимавайте и се пазете!

# 568
тази вечер се опитаха да източат 1200 лв от картата ми.
Аз обаче съм си направила карта с лимит 1000 лв-умишлено и не успяха, тъй като са го надхвърлили. Получих СМС известие и веднага я блокирах. След блокажа се опитаха да наредят още 2-3 плащания.
Внимавайте и се пазете!

Лелееее, ужас. ooooh!
Аз затова си я държа празна картата, и ходя да внасям през ден, ама не ми се рискува. В момента има повечко пари там обаче. Confused

# 569
  • Русе
veni1122,
имаш отворен диспут, пишат ти, че случая изисква вниманието ти. Може би очакват твоя отговор по някакъв въпрос.
Ползвай гугъл преводача, предполагам (от въпроса ти) ще имаш и други въпроси, а той ще ти помогне.  Peace

Разбрах, че става въпрос да една блуза, която след пране се скапа. Писах на продаваче, разбрахме се, той ми върна парите и неиска да му пращам блузата. Ама това case незнам защо стои там.

Общи условия

Активация на акаунт