® E-bay - тема 47

• 32 491
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
Моля да ми помогнете да направя едно плащане. Пазарувах от моя акаунт, но искам да платя с карта, която е регистрирана на друг акаунт. Просто в моята няма пари. Как точно да го направя?
Благодаря!

# 586
  • Русе
Скоро мернах някъде из темата, че ползвате посредници за пратките. Това фирми, с анг. адрес ли са, които после доставят до България?
Така по на сметка ли е доставката и по сигурно?

# 587
Това фирми, с анг. адрес ли са, които после доставят до България?
да

# 588
  • Русе
Дай те ми моля ви линк на такава фирма.

# 589
Аз ползвам тези посредници   Peace

# 590
Дай те ми моля ви линк на такава фирма.

Виж, много зависи по колко пратки ще имаш. Ако ще има килограми, използвай тези, които мама ти е показала. Ако не, използвай gab_co, препоръчвам ги когато има малко бройки неща.И най-хубавото е, че ако не си от град в който имат офис, не изпращат само с куриери както дугите фирми, а предлагат изпращане и с пощата, което е супер. Защото на мен ми се е случвало да платя 10лв за куриер за една блуза и комплект бельо,

# 591
  • Варна
Здравейте!
Моля да ми помогнете да направя едно плащане. Пазарувах от моя акаунт, но искам да платя с карта, която е регистрирана на друг акаунт. Просто в моята няма пари. Как точно да го направя?
Благодаря!

Плащаш както досега си го правила. На стъпката където те прехвърля да се логнеш в пейпал вместо в твоя си акаунт /дето няма пари сега:-)/ се логваш в акаунта с регистрираната карта която ще ползваш. И си плащаш нормално. Това е.

# 592
Здравейте!
Благодаря!

Плащаш както досега си го правила. На стъпката където те прехвърля да се логнеш в пейпал вместо в твоя си акаунт /дето няма пари сега:-)/ се логваш в акаунта с регистрираната карта която ще ползваш. И си плащаш нормално. Това е.
Много си мила! Благодаря ти! Hug

# 593
  • София
А някой получи ли имейл снощи от Гъбко?Нали в петък пращаха,за събота да се вземат  Thinking

# 594
А някой получи ли имейл снощи от Гъбко?Нали в петък пращаха,за събота да се вземат  Thinking

Със сигурност ли имаш неща в тоя курс?

# 595
Хайде и аз, че ви изпуснах дирите  Hug

# 596
  • София
Имам между 15 и 20 пакета винаги  Embarassed.Сега и една количка ми взеха от адрес,че Е. 2 седмици нищо не бяха направили .От Г. ми писаха ,когато я взеха ,но сега ще им пиша,явно са ме забравили.Да не би пък да се е забавил курса и ненужно да ги припирам  newsm78

# 597
  • Русе
Благодаря са линковете, сега ще ги разгледам, че ми е мътно малко.

# 598
  • Сливен
здравейте,
искам да попитам тези които пускат обяви за продажба.опитвам се да пусна за първи път обява и искам да пусна само с доставка в европа.гледам че трябва да отметна всички други че не искам да доствям до там.до тук добре ,но като го направя ми дава някаква грешка и не мога да продължа.т.е мога,но незнам като излезе обявата до къде ще излиза доставката.може ли някой да помогне .благодаря  bouquet
 нали съм бързачка излиза ми че пращам в европа ,а отдолу при избора само англия,но ако може да се поправи ще пробвам ,ако някой ми каже как де  Embarassed

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 15:11 от stamimar

# 599
stamimar, малко не разбрах точно какво трябва да направиш.Ако искаш да редактираш цъкни Revise your item.Намира се горе в ляво.
Ако искаш да има доставка в Европа, избери Англия и на следващата отметка Европа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт