® E-bay - тема 47

• 32 477
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, бихте ли хвърлили един погледа на тая обява, да видите дали всичко е ок. Уж чета, ама за всеки случай, че доста ме учудва началната цена: http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BOXED-ADIPURE-II-TRX-SG-BLACK-FOOTBALL … sh=item3efd4bb97c

# 601
  • Варна
Всичко си е ок на обявата. И другите му търгове са с такава начална цена но ако погледнеш, няма продажба под 40-50лири за чифт. Дано оцелиш момента с малък интерес и успееш да купиш на ниска цена. Simple Smile

# 602
Да, и аз ги гледах. То и 40 лири са супер цена за тях по принцип. Много ти благодаря   bouquet, да съм спокойна че всичко е наред, понеже един приятел ме помоли да играя за тях.

# 603
  • Сливен
Грозното Пате   bouquet
оправих го "уж".
http://cgi.ebay.de/2-4Ghz-6CH-Radiolink-6EX-Sender-Re-FUTABA-Emp … sh=item25583a35fe

на това колко му е доставката че не хващам от немски, newsm78 даже как да го купя не мога да разбера.за един приятел,търси си такова,харесал това   Rolling Eyes но му казах че не разбирам

# 604
Грозното Пате   bouquet
оправих го "уж".
http://cgi.ebay.de/2-4Ghz-6CH-Radiolink-6EX-Sender-Re-FUTABA-Emp … sh=item25583a35fe

на това колко му е доставката че не хващам от немски, newsm78 даже как да го купя не мога да разбера.за един приятел,търси си такова,харесал това   Rolling Eyes но му казах че не разбирам
Безплатна доставка пише, а как се купува, ами като се натисне Sofort kaufen  Wink

# 605
Пак сменям регистрационния с английски. Как се пишеше телефона, нещо не ми се получава тоя път, а досега от раз си ставаше. Thinking

# 606
  • Сливен
  bouquet
 Embarassed може и да се пробвам ,все някога  може и на мен да ми потрябва с немски   Wink

# 607
За тел.номер - в първото поленце пишеш 35988 - кода на оператора, 35989 и така.Скоро го правих и така се получи

# 608
За тел.номер - в първото поленце пишеш 35988 - кода на оператора, 35989 и така.Скоро го правих и така се получи

Мерси.  bouquet Получи се.

# 609
  • София
Mime-to  аз говорих с Габко сутринта.Казах че чакат тази вечер буса  им.  Peace

# 610
Mime-to  аз говорих с Габко сутринта.Казах че чакат тази вечер буса  им.  Peace

В неделя ли тръгват все още?
Странно ми е как пътуват по 6 дни?

# 611
  • на пистата
Size (H)42.3, (W)32.5, (D)31.5cm
това какво значи кое височина кое ширина кое дълбочита,за мини хладилник става въпрос

# 612
Size (H)42.3, (W)32.5, (D)31.5cm
това какво значи кое височина кое ширина кое дълбочита,за мини хладилник става въпрос

Height -височина
Width - ширина
Depth - дълбочина

# 613
  • Бургас
Здравейте!
Имам питане и ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите  Hug
Играх за едно нещо, за което продавача е писал, че е само за UK buyers. За целта си смених регистрационния адрес с този на Емпреса, но имам позната в Англия, на която мислех да дам адреса после, за да го доставят там. Спечелих търга /единствено аз съм наддала/. Малко след края на търга обаче получавам писмо от продавача, с което ме уведомява, че неправилно съм наддавала, защото не съм UK buyer и не изпраща извън страната, а освен това съм му причинявала неудобство отново да листва стоката си. Любезно му отговорих, че ще дам адрес в Англия, на който да ми изпрати спечеленото от мен, но за сега отговор нямам. Би ли могъл да ми откаже да го прати? Какво бих могла да направя?
  bouquet

# 614
milena1976, плати си, като на адреса за доставка сложиш този, който искаш.
Няма защо да се сърди този продавач, щом си му даваш адрес в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт