® E-bay - тема 47

• 32 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 615

Писах на продавачката с въпрос: Дали ще шипне "продукта" до България и колко ще са разходите.  hahaha  Joy

Нищо че пише "Collect in person", важно е лаф да става...  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy, ох до сълзи ме разсмяхте. Жалко, че я няма вече обявата да видя аджеба за какво беше спора...
На печелившите :Честито!

# 616
Беше за 1 пич във вана.........ама явно някой го взе на Бай ит нау      Joy

# 617
Беше за 1 пич във вана.........ама явно някой го взе на Бай ит нау      Joy
Язък!
И аз не успях да го видя!  Crossing Arms

# 618
Абеееее не беше лош.....

и за да не е спам:
  за нея
и
  за него
това ми е любимата марка  Wink

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 21:30 от mmagyca

# 619

как да търся такава игла за картофи ?  Rolling Eyes

# 620
Тези игли за картофи ги има във всеки магазин за домашни потреби.

# 621
В моя град ги няма, аз съм търсила. Crossing Arms

# 622
  • Бургас
milena1976, плати си, като на адреса за доставка сложиш този, който искаш.
Няма защо да се сърди този продавач, щом си му даваш адрес в Англия.
   bouquet Благодаря много!!!

# 623
Момичета,преди малко платих спечелена стока .На страницата в ибей,където е списъкът със спечелените от мен неща срещу въпросната стока се появи един знак като пясъчен часовник,вместо този(на британската лира) показваш,че артикулът е платен. Какво означава това,че за пръв път ми се случва? Embarassed Иначе си получих потвърдителния мейл от ПейПал за извършеното плащане.

# 624
  • Шумен
Момичета, дрешките на George бяха уголемени, нали? newsm78

# 625
Аз да се оплача, че изпуснах едно страхотно яке на Некс, ама се заблеях....
Но пък спечелих това комплектче, което не е лошо. )
цък

# 626
на кой номер отговаря size 14 по БГ ном.

# 627
на кой номер отговаря size 14 по БГ ном.

по БГ ми се струва че е 46, но дрехи от тук не съм си купувала от сто години и не мога да преценя. )

# 628
Момичета,преди малко платих спечелена стока .На страницата в ибей,където е списъкът със спечелените от мен неща срещу въпросната стока се появи един знак като пясъчен часовник,вместо този(на британската лира) показваш,че артикулът е платен. Какво означава това,че за пръв път ми се случва? Embarassed Иначе си получих потвърдителния мейл от ПейПал за извършеното плащане.
на мен ми се случи веднъж това, на следващия ден вече ми се беше отразило като платено в секцията Спечелени. Изчакай до утре, сигурно всичко ще е наред  Hug

# 629
на мен ми се случи веднъж това, на следващия ден вече ми се беше отразило като платено в секцията Спечелени. Изчакай до утре, сигурно всичко ще е наред  Hug

Я наред, я не...
Възможно е продавачът да си е объркал в обявата в Ибей и-мейла, с който е регистриран в Пейпал и затова транзакцията да е на "изчакване".

Общи условия

Активация на акаунт