® E-bay - тема 47

• 32 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
тази вечер се опитаха да източат 1200 лв от картата ми.
Аз обаче съм си направила карта с лимит 1000 лв-умишлено и не успяха, тъй като са го надхвърлили. Получих СМС известие и веднага я блокирах. След блокажа се опитаха да наредят още 2-3 плащания.
Внимавайте и се пазете!

Shocked  Shocked  Shocked

# 571
Наоми, лоша работа...(((( добре е че веднага си усетила нещата.
Майка ми така изгоря с близо 2000лв, теглени на малки суми.
Аз сега се притеснявам за едната карта, че сме напълнили овърдрафта и има доста пари. Мисля да я премахна направо от пей пал.

# 572
Да не ви шашкам но пише 4е са наредени през пейпал абонат. но в моя пейпал няма отразено подобно нещо. ooooh!
Ако не бяхо толкова лакоми и биаха наредили 900 лв свга щяха да са спечелили Crossing Arms

# 573
veni,
не съм пускала диспут досега, но предполагам, че щом ти си го отворила, разрешили сте проблема, сега можеш и да го затвориш.

Наоми,
намирисва ми на банков служител.

# 574
# 575
  • Варна
Хахаха Joy
Преди време нали едно момиче продаваше баба си в ибей, бяха го давали по новините Laughing

# 576
Много неприятно ми стана...Преди малко наддавах за лот блузка и панталонче на Некст,бях питала продвача дали доставя до Бг ,той ми отговори утвърдително и ми посочи 5 лири доставка.Преди малко търгът свърши,но аз не спечелих лота,въпреки че моя бид беше по-висок,продаде се стоката за по-малко отколкото бях посочила в снайпера.Ококорих едни очи и какво да видя,основанието за това е-   Buyer Requirements
This seller has set buyer requirements for this item and only sells to buyers who meet those requirements. You are unable to bid on or buy this item because: You are registered in a country to which the seller doesn't post to.
Пия една студена вода,ама много ме е яд....Между другото Гуфбей работи ли си,да мина пак на него?

# 577

Писах на продавачката с въпрос: Дали ще шипне "продукта" до България и колко ще са разходите.  hahaha  Joy

Нищо че пише "Collect in person", важно е лаф да става...  Laughing

# 578
Лусинда, що да пиеш една студена вода? - ти никакви пари не губиш  Peace
Продавача ти е отговорил с да, но обявата си я е публикувал с доставка само УК. Сменяш си адреса и си готова, а той си ти изпраща фактура с доставка до Бг.
Снайпера си е наред, иначе аз ползвам Гиксен.
Много от продавачите (не само УК) не изпращат извън страната си, просто защото могат да са сигурни само в техните си пощи.
Може би ги знаеш тези неща, но не си се усетила.
 Hug

# 579

Писах на продавачката с въпрос: Дали ще шипне "продукта" до България и колко ще са разходите.  hahaha  Joy

Нищо че пише "Collect in person", важно е лаф да става...  Laughing
ох,аз ще наддавам,да знаете не пипайте #2gunfire

# 580
  • Sofia
тази вечер се опитаха да източат 1200 лв от картата ми.
Аз обаче съм си направила карта с лимит 1000 лв-умишлено и не успяха, тъй като са го надхвърлили. Получих СМС известие и веднага я блокирах. След блокажа се опитаха да наредят още 2-3 плащания.
Внимавайте и се пазете!
от къде се опитаха?някой он-лайн магазин или на банкомат?На мен ми се случи ноември
Източиха ми 5000лв,но от банката ги възстановиха,без последствия за нас
От банкомат в Италия на части по 200 евро

# 581
  • Варна
Аз днес си взех това!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1903729 … ame=STRK:MEWNX:IT
Пристигнаха много бързо и наистина са много хубави, но не ми стават  Sad. Аз нося някъде 35.5-36, малко ми стискат. Чакам още едни, дано те поне ми станат. Тези ще ги пусна в Продавалника. Много ме е яд, трудно си харесвам обувки.

# 582

Нищо че пише "Collect in person", важно е лаф да става...  Laughing

ох,аз ще наддавам,да знаете не пипайте #2gunfire

Хахахха, аз наддадох,но ме надбиднаха!  Mr. Green Я си признайте, коя е  Grinning Ех ще лапнете хубавото мом4е ,англи4ан4е ! Joy

Леле, Наоми, ужас !  Shocked Добре, 4е нищо не е станало!

Хехе, пак наддадох , в момента за 0.35 паунса съм с най-високия бид!

# 583
уф и аз да се оплача- снощи спечелих едни сандалки за бебето ,доставка до англия беше посочена 2.50 ,давам английски адрес ,и днес получавам инвойс за шипинг 4.50
еееееееее много се издразних и написах на продавачката че в описанието на артикула е посочила шипинг до Англия 2.50 ,адреса ми е английски и няма да ги купя ако иска 4.50
ама ха
на маймуна ме направиха тия англичанки
какво е това нещо ....... напоследък аз ли съм карък или те се правят на много хитри
уж се похвалих ,че досега съм случвала все на готини продавачи и ето - почнах да трупам горчив опит
като наддавам за някви бебешки обувки все има някой да наддава с мен и трябва да ги купя за висока цена ,а други същите ,си стоят за по 0.99 и ги купува някой с 1 бид мамка му
ха - току що ми се извини и ми прати нов инвойс- значи можело ........ама ха

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 11:29 от not responding

# 584
Да кажа за китайските пратки, че и аз вече давам зор, отговорили са ми. След новата година са имали пролетен фестивал и пак почивни дни, така че шипват по-бавно, а и бавно идват нещата. Така че всички, които чакат - релакс или си поръчайте нещо английско, за залъгване на шопинг-манията Wink.
Получих потничето от М&С ново без етикет и аз се чудех що за птица ще е като степен на износеност, много добре, не личи да е носено, няма следи от пране, завалване и т.н., но предполагам, че пак е до късмет.

Общи условия

Активация на акаунт