® E-bay - тема 47

• 32 484
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Харесах си един телефон но под цената пише Reserve not met като дам мишката върху надписа ми излиза  обяснение но нещо пак не разбирам каква е тази цена  ooooh!  ето я обявата
http://cgi.ebay.co.uk/Sony-Ericsson-Satio-Mobile-Cell-Phone_W0QQ … sh=item439d977267

# 721
Означава, че продавачът е определил цена, под която няма да продаде телефона.
За сега, тази цена не е достигната все още.
В този случай, дори и да го спечелиш, ако не е достигнал т.нар. "резервирана цена", продавачът няма задължението да ти го продаде.

# 722
Означава, че продавачът е определил цена, под която няма да продаде телефона.
За сега, тази цена не е достигната все още.
В този случай, дори и да го спечелиш, ако не е достигнал т.нар. "резервирана цена", продавачът няма задължението да ти го продаде.

Благодаря много Алекс   bouquet

# 723
викунка, браво на теб.
Аз на първия закрит имах 80 и няколко, на вторият 50, сега са 60.
Значи стават малко по-малко от 200.

# 724
  • Варна
Ще купувам мъжки обувки, харесала съм на Кларкс едни. Кажете, че си отговарят на номерата и че 10ката = 44 наш= номер та да наддавам смело. Flutter М?  bouquet

# 725
  • някъде
Според мен отговарят.
Моята първа покупка беше едно гащеризонче с Ягодов сладкиш,страшно сладко!!!За 10$ с доставката Crazy
На мен проблема ми не беше със самия ибей,а поскоро с пейпал кода.Понеже се регистрирах в немския сайт явно съм отбелязала да ми пратят кода с писмо по пощата.Едвам го дочаках тоя пусти код...
Незнам при вас как е обаче аз много трудно намирам нещо готино за 3-4 годишно момиченце.

# 726
Moята първа покупка бяха Хейлиси за баткото , излязоха ми 50 лв ,чисто нови. После се кефех  като видех някой който се е бръкнал 180 лв за същите и като им кажех колко са ми излезли Shocked    Mr. Green
Получих слончето Лъмпи и съм много доволна, както и дребната, защото е съвсем новичко и по-голямо отколкото очаквах. И дъждобранчето получих - ще си го носим  Laughing
Някой да си търси розова чантичка ?

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 20:37 от alabalaxx

# 727
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3003990 … vi%3D1&_rdc=1
това са последните неща за моята госпожица

# 728
Ето и моите последни покупки - суичър на некст, пижамка с Пепа Пиг, блузка и анцуг за мен.

# 729
  • Града без гарги :)
здравейте може ли въпрос , "спечелих" едни ботички ,но в интерес на истината малко несериозно но не смятах да ги взема ,за първи път ми е и беше на шега , но днес ги получих ,без да съм ги плащала нито лев . какви са вариантите и случвало ли ви се е
дано си задавам въпроса в подходящата тема

# 730
  • На черешата
Не помня каква ми беше първата покупка, минаха 4 години от тогава.  Mr. Green
А иначе и аз чакам една пратка от преди 10 дни и нищо.  Cry

# 731
здравейте може ли въпрос , "спечелих" едни ботички ,но в интерес на истината малко несериозно но не смятах да ги взема ,за първи път ми е и беше на шега , но днес ги получих ,без да съм ги плащала нито лев . какви са вариантите и случвало ли ви се е
дано си задавам въпроса в подходящата тема

Вземи ги плати на човека.... поне аз бих направила така.
На мен лично не ми се е случвало. Но имай предвид, че ако играеш на търг, или купуваш - си абсолютно задължена да платиш. Ако не платиш 3 пъти - затварят ти акаунта и ти спират достъпа до Ибей.

# 732
А аз се чудя защо залагате ей така на шега? Tired Това не е детска играчка. Да не говорим че ей такива бидове пък  вдигат цената само, да набутват купуващия. Tired

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 21:42 от Just*AvvA*

# 733
  • На черешата
А аз се чудя защо залагате ей така на шега? Tired Това не е детска играчка. Да не говорим че ей такива нидове пък понякога вдигат цената само, да набутват купуващия. Tired

Именно, а и после защо не искат да пращат до България. Ами няма да искат, веднъж като изпати човек после е нормално да се ослушва.  Confused

# 734
какво изкупуваме, че аз бях отпуск и се бях отплеснал по жени ...
и като свърших парите пак съм тук ..
чудя се като е модерно да се ходи по мъже дали да не се пробвам ... да свиквам докато не е станало задължително

Общи условия

Активация на акаунт