Отговори
# 645
Добро утро! kaffeetrmker_2  food010 kaffeetrmker_2 Така и никой не успя да ме откаже от сутрешното кафенце с мляко - една от малкото наслади в момента  Grinning
Милена 66, ти докога с нас 3 в 1? Представям си щом ние с по 1 как се оплакваме и какви болячки и неволи имаме, ти с 3 как се чувстваш вече  Tired Поклон!
Меган@, нашата темичка на майките през юни 2005 със седмици не е активна... Макар че бяхме далеч по-компактна група тогава, с времето се разпиляхме /включително и аз/ и само единици поддържат контакт, повече през фейсбук...
Тини-мини, успех на прегледа  Hug лошо, че не е имало ефект от хапчетата Tired
И аз за поредна нощ спах много лошо, а в просъница сънувах, че раждам  Crazy Tired Добре, че домашните ми влезнаха в положението и се изнесоха без моя намеса сутринта, та си поспах час-два призори...
Биби, този СМС от Вяра и на мен ми разтуптя сърцето - и аз реших, че не е само за ЧБМ Laughing baby_neutral  Laughing
Анни2002, голяма сладурана е малката Ивет!  Hug И бузи е наляла Simple Smile Целувки Heart Eyes
За всеки случай и аз си записах телефончета на весталки, че както е тръгнало, не се знае кога ще потрябват...

# 646
tini-mini надявам се не е нещо сериозно Hug
аз да се похваля ми от два дена май съм по добре,т.т мога да спя по цяла нощ(е с едно ставане до WC) и не ми е толкова трудно да се обръщам,може би започвам да свиквам с тези неудобства или пък процеса по наместване е към края си?
На 9.03 ще се разбере за радване ли е това или не.
Anni2002 да нацелуваш бебешона,толкова ми е сладка(ама нали сме родени на един ден) Laughing

# 647
Ани, малката е прелестна  Grinning Heart Eyes един малък разкош!!!

Tanya, ние с октомврийките сме имали такива моменти на неписане, но по няколко дни, все някой драсне ред два, връзката е основно форума, виждаме се 2-3 пъти годишно, е не е както като бяха бебета, но все пак, и най-важното е, че може да разчитаме на помощ и подкрепа  Hug аз наситина знам, че там има мами, които обичам и винаги ще им подам ръка, и мами, на които винаги мога да разчитам, дори да не сме се чували с месеци понякога  Heart Eyes това имах предвид  Peace

J_M_M , и аз имах 2-3 нощи, в които спях, сега пак почна неспането, дано при теб е за постоянно, или поне за по-дълго да се чувстваш добре  Mr. Green

# 648
 Благодаря, Дени 1971.

Тази сутрин си позволявам второ кафе, понеже съм на крак от 2:00; е така бях:  Shocked
Нека това, че между 2:00 и 5:00 готвих, подреждах и прах в кухнята, да си остане в тайна  Laughing След пет часа вече си лакирах ноктите, пих кафе - първото;
аз също ходих на доктор преди около седмица по повод тия нощни странности, стягането в корема и неразположенията през деня; написали са в амбулаторния лист "състояние, присъщо на бременността; лечение: магнезий" 

# 649
  • Sofia
Имам въпрос - на някой случвало ли му се е такова нещо. Като се поразбудих нощес ми се схвана яко единия прасец, чак болезнено newsm78 мускулна крампа ли как там му викаха... а хем пия магнерот 3х1 от 5 месец, да имам недостиг на магнезии не ми се вярва  newsm78

# 650
vk23,  Shocked #Crazy Shocked
Цитат
"състояние, присъщо на бременността; лечение: магнезий"
или лечение: раждане  Joy Joy
taigi, по-често ми се случваше през първите месеци, мускулни крампи, да. И те май са "присъщи на бременността"

# 651
Крампите са си присъщи наистина на бременността и магнезий 3 по 1 не е чак толкова голяма доза Wink
Ох, аз се върнах след една одисея в Окръжна. Даването на секрет и стерилна урина (която си носех) ми отне точно час обиколки на крак от крило на крило...Всичко е толкова неорганизирано и ако не се завъртиш поне няколко пъти по етажите не може! И почти на края един нахален мъж взе, че ме пререди на касата, а аз вече едва се държах на крака...Вече и на мен ми се случи...

# 652
  • Варна
taigi, на мен много често ми се схваща нощем прасеца,като се обръщам в леглото явно се
протягм и така става.Това е от тежестта на тялото и защото мускулите не са свикнали
с тази тежест.Особено след по-натоварен ден.
И първата бременност бях така,като отслабнах премина.

# 653
Здравейте и от мен!  Hug  Това, че не пиша, не означава, че не чета редовно!  Grinning  Пък и нещата последните месеци си течаха някак еднообразно и скучно. Освен страховете си, нямаше какво толкова да споделя.
Но сега усещам, че нещо се готви, да ви кажа под секрет, и започва да ми става едно такова - хем страшно, хем вълнуващо!  Grinning  
От една, две седмици определено усещам някаква промяна, някаква особена активност в корема....  Thinking  На някого сякаш вече му е тясно вътре, вече му се излиза ...  Wink  Вчера дори изпаднах в лека паника, освободих една раница и започнах да си приготвям багажа за болницата - да няма изненади!  Sunglasses

Леле, леле!

# 654
 Laughing Мда, и крампите - за тях се сети   costumed050 - тогава ми изписа и "лечението" - понеже я гледах с недоверие, като казваше, че "още малко и ще мине". Иначе се лекувам  - един път на ден магнезий Simple Smile  hahaha

Не, лекарката каза, че приемът желязото първо трябва да се намали, защото ако се пият заедно с магнезий, не се усвоявали.

# 655
  • София
Здравейте момичета! Hug

Мен продължават много да ме болят костите между краката, едвам се обръщам в леглото и ходя със странна походка. На моменти усещам бебето много ниско, не е ли рано още? Сега в петък съм на преглед та ще питам... Thinking

deninenkova, много късмет! Не се страхувай, имаш подкрепата на всички нас! Стискам палци! Praynig
АSITA5, Маргарита дръжте се, момичета много е гадно. Оздравявайте бързо! Peace
sladkish4e, пълно е с идиоти по улиците, за съжаление. Tired
tini-mini, наистина е най-добре да те види лекар! Успех!
Пу-пу, много сладко нашето талисманче Ивет! Пораснала ми све вижда! Heart Eyes
taigi, аз магнерота главно за тия мусклулни крампи го пия и при мен има ефект.

Трябва да изчезвам от вкъщи, а навън е отврат. #Crazy

# 656
Имам въпрос - на някой случвало ли му се е такова нещо. Като се поразбудих нощес ми се схвана яко единия прасец, чак болезнено newsm78 мускулна крампа ли как там му викаха... а хем пия магнерот 3х1 от 5 месец, да имам недостиг на магнезии не ми се вярва  newsm78

Да, и това е състояние присъщо на бременността  Peace Grinning много е неприятно, аз предишната бременност много често имах такива схващания, сега ми се е случвало 5-6 пъти. По-леко минава, ако изпънеш крака в контрашпиц, а не изправен, както е логично, според мен, аз преди не знаех и умирах от болка, но тогавашната ми лекарка така каза и настина по-бързо и безболезнено минава  Hug

# 657
На мен това схващане ми се случва винаги през нощта и като скоча от леглото изкарвам акъла на мъжа ми и детето, много е гадно, в началото ми се случваше почти всяка вечер, сега по-рядко.
alex_shu и аз пия неуренал, но при мен няма ефект никакъв, леля ми е акушерка в Тина Киркова и ми каза, че не е проблем да пия и петнитрокс, но аз не смея, пия по малко мечо грозде и тази сутрин съм малко по-добре, но през нощта беше ужас.

# 658
здравейте сладурки  Hug
ани погледнах снимките на малката. чудна е  Heart Eyes
тайги аз също имам такива крампи. мисля, че е нормално.

аз за разлика от вас спя като пън. тази сутрин едвааа се излюпих, но трябваше да дойда до офиса.

да се похваля: моят любим мъж най-накрая сколни на секс  Blush. направо не можах да повярвам - след цели 8 месеца въздържание и страхове да не направим нещо на бебето, пък то дали виждало и т.н.  Сега по не ще "улесняваме" раждането редовно Simple Smile

# 659
Привет и от мен!
navail, да, мисля с избор на екип да раждам.
Най-после си имам обменна карта и направление за хоспитализация....Повече няма да стъпя при този мързел, наречен лекар. Днес даже я мързеше да се подпише на изследвания за анти-тела и ме убежадваше, че като сме пускали декември тогава съм била 9 лунарен месец, пък сега /след три месеца/ съм в 10ти лунарен?!?! Как ви се струва това летоброене, а? Joy
Добутах го до заветния 9-и месец, а чак не ми се вярва. Но днес направих първата стъпка за багажчето и си купих превръзки за родилки! Wink
Спането и при мен е трудно, но поне се редуват - една нощ като будувам, на следващата спя по-добре, но не и непробудно! Такива филми няма, а така ме е яд, като се сетя, че и след това ме чака още по-голямо будуване!
Моят мъж пък брои дните, докато излязат резултатите от новите изследвания, за да можем най-после и ние да си припомним що е то секс и има ли почва у нас! Wink
Отивам да ни видя талисманчето... Heart Eyes
Хубав, макар и дъждовен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт