Отговори
# 135
skorpi69 аз съм на ДСК но още нямам.На теб кой ти каза че ще има от социални или от някоя банка?

# 136
в Ловеч все още няма цкб

# 137
току що проверих цкб Разград няма

# 138
# 139
е,момичета,какво ли мога да добавя още...... фактите сами говорят за себе си-пак нерви,и прочие. smile3512А мен ме е яд че има и такива хора които казават:ЕЕЕЕЕЕЕ,кво сте се разбързали за тия прословути 35 лв.?!Та на такива хора бих искала да кажя:Да ,35 лв. са само ,но има хора които разчитат на тяхПример-купувам на сина си лекарства които имат определен срок в който трябва да се вземат,ако закъснея ,няма да ми ги дадът.Но явно някои хора си мислят че всички живеем в някакъв розов свят и просто си търсим нещо да се заяждаме.Лек ден на всички.

# 140
за Плевен казаха утре.

# 141
за Плевен казаха утре.
ot cocialnite li ti kazaxa

# 142
за Плевен казаха утре.
golemi sa izrodi

# 143
Изобщо има ли някъде преведени пари?

# 144
днес отново няма в несебър Sad

# 145
да от социалните ми казаха утре за Плевен

# 146
  • Бургас
В Бургас няма-Инвест банк!

# 147
За питащите от Монтана сутринта говорих със Социални и от там ми казаха,че ще има и детски и чл.43.Аз съм към ОББ и ги изтеглих към 15ч.Надявам се,че до вечерта ще ги изтеглите и вие

# 148
в русе цкб няма

# 149
За питащите от Монтана сутринта говорих със Социални и от там ми казаха,че ще има и детски и чл.43.Аз съм към ОББ и ги изтеглих към 15ч.Надявам се,че до вечерта ще ги изтеглите и вие

skorpi69  Hugмерси за инфото newsm51
Ще отскоча пак до банкомата дано да са ги превели,на обяд ги нямаше ама ти ме успокои Hug

Общи условия

Активация на акаунт