Отговори
# 150
 Embarassedблагоевград общтинска банка няма. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 151
в казанлък също няма .

# 152
Русе-Булбанк-НЯМА  #Cussing out

# 153
Здравейте!Аз съм от Ямбол записвам се в темата!
Ямбол ЦКБ-няма

# 154
Шумен, Райфайзен банк - НЯМА ! #Cussing out

# 155
В Русе пари изобщо не са превеждани на банките,днес!!!

# 156
  • Шумен
В Шумен ОББ -НЯМА! #Sniper

# 157

Да им таковам... Имах 2,00лв в картата. Отидоха на кино тези пари да проверявам.

Ама не е честно, нали имаше петиция, какво стана с нея. Няма ли най накрая да уточнят дати по градове и общини. Писна ми всеки ден да се надявам. Баси безумието.Точно зимата, ще ни бавят когато има големи сметки за плащане.

# 158
Ти откъде знаеш-имаш достоверна информация ли? newsm78

# 159
велико търново сигърно пак няма,някой проверявал ли е на банкомата,че на мен ми писна да ходя през 2 часа.дано утре и на нашата улица да изгрее слънце,че малчо има рожден ден след 3 дена.Simple Smile

# 160
монтана - дск няма/явно е от банките/ #Cussing out #2gunfire

# 161
здравейте аз сам от добрич и при нас нямя детски    в инвест банк казаха след сряда

# 162
  • Mediterraneo
Шумен, Райфайзен банк - НЯМА ! #Cussing out

.
Ами няма. Още по обяд писах, че няма и да има днес. Утре след 11 часа ще знам дали са ги пуснали или не.

# 163
zraveite ot veliko tarnovo tazi ve4er pak nqma pari,kato 4eli neznaqt ponqkoga kolko sa zavisimi decata ot tqx za da otidat na y4ili6te, po lesno e dagi sprat za6toto decata imali otsastviq ami gladni li da stoqt tam #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 164
Малееее,бая съм ви изпуснала.Браво за новата тема   bouquet Днес видях,че Пловдив пощенска-ИМА.Не знам кога са ги пуснали.Дано всички ги получат вече   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт