Отговори
# 165
Сигурно ли е утре за Плевен, защото аз днес звънях и ми казаха че са пуснати само инвалидните и може би утре но се се знае.Казаха че вече ат няколко месеца насам им превеждат парите от София на етапи не всичко наведнъж както е било преди.Казаха " Днес има превод на инвалидните , но щом са почнали да превеждат ще преведат и детските, днес едно утре друго....!"Това ми казаха, дано информацията на Плевенчанки е по точна от моята newsm17

Пожелавам скорошни пари и на другите от цяла България!!! newsm10

# 166
В Пазарджик ДСК до обяд нямаше.

# 167
  • Кьолн
В Добрич ЦКБ-няма

# 168
Добро утро,аз живея в София ,но детските получавам от Кнежа/обл.Плевен/,до снощи нямах преведени  ,а майките тук си взеха техните още в петък Sad,хората дори похарчиха и забравиха за паричките ,а ние  ooooh! Вчера обаче разбрах ,че срока бил от 15 до 22 число на месеца и за този период не можело да имаме претенции.Днес обаче е 23.02 и можем да предявим вече своето ,ще се обадя да спретна панаир ,но едва ли ще е от полза те са свикнали да им се правят скандали,но настина вече прекаляват ,имам чувството ,че с всеки месец все повече удължават периода и чакат последния момент,че и повече.Ако разбера нещо за Плевен и региона ще пиша.Дано да е днес ,от форума разбрах ,че в тази част на БГ няма никъде.Ако имате инфо пишете.Лек ден.

# 169
На мен също ми писна но срокът не е ли до 30 newsm78

# 170
дано днес вече да ги преведат,голямо чакане ужас

# 171
Е този месец ще е след 20

# 172
dano dnes gi prevedat

# 173
Варна - Експресбанк - няма.

# 174
Добро утро на всички мами днес отново започва великото чакане.Ако някои разбере за Велико Търново моля пишете снощи нямаше дано днес да ни зарадват.

# 175
На мен също ми писна но срокът не е ли до 30 newsm78

kak za nqkoi ima problema ne e v bakite a v opravnicite ni #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 176
Добро утро на всички, ако някой разбере нещо за Русе, моля да пише.

# 177
  • на брега на морето
Вчера си ги взех от Пощенска банка.

# 178
Вчера си ги взех от Пощенска банка.

Това за Русе ли е? Или за друг град?

# 179
за Русе нямя още а и е рано след 15:00 ако вопще и днес ги пуснат

Общи условия

Активация на акаунт