Отговори
# 195
Здравейте
Аз съм от Бургас и току що проверих в Инвестбанк, още няма пари!  Thinking Слава на Бога не съм останала на тези пари, но си ги търся всеки месец щом ми се полагат или по точно на детето ми. А представям си за мамите, които разчитат на тях !  Naughty

# 196
Здравейте,мами от Варна-преди броени минути говорих със социалните.Жената беше много мила и ми каза че днес не се знаело дали ще има,другото което каза е че ,,от горе,, се правили на ударени в смисъл---ооооооо,как бе трябва вече да са по картите,това са и казали когато е обяснила че изнервени майки званят да я питат за добавките.Тя самата сподели че това е гавра,тъй като и тя била майка.И какво излиза ,че министерството пет пари не дава за нашите прословути 35 лв Cry НЯМАМ ДУМИ!!!

# 197
За Русе - една майка се обадила до социални и оттам й казали да сме престанели да звъним и да ги безпокоим с нашите детски, защото скоро нямало да ги видим!
все едно им баркаме от джобо тея подиграват ли се

# 198
Здравейте,мами от Варна-преди броени минути говорих със социалните.Жената беше много мила и ми каза че днес не се знаело дали ще има,другото което каза е че ,,от горе,, се правили на ударени в смисъл---ооооооо,как бе трябва вече да са по картите,това са и казали когато е обяснила че изнервени майки званят да я питат за добавките.Тя самата сподели че това е гавра,тъй като и тя била майка.И какво излиза ,че министерството пет пари не дава за нашите прословути 35 лв Cry НЯМАМ ДУМИ!!!
Това вече минава всякакви граници #Cussing out

# 199
За някои хора може да са 35лв, но например аз имам 3 деца и взимам добавки за дете с увреждане, на което трябва да купя лекарства, така че чакам около 300 лв, на които разчитам и то за да си купя, лекарства без, които не може болното ми дете.
Така, че не всеки чака 35 лв...
Но и 10 лв да са трябва да се изплащат в срок- регламентирано, ако има проблем или забавяне да има кой учтиво да ти обясни точно кога ще ти бъдат изплатени сумите, безумие е темата и разговора, който водим....Жалко !
Ro$aRio , благодаря за изчерпателната информация, както винаги, много полезна,макар и нерадостна.

# 200
оооо направо вече ми се плаче.и днес ако няма детски детето ми какво ще яде.млякото му свършва,пюретата му свършват,какво да им дадем на тези деца.тапи идиоти гадни.дано някой ден ги настигне нашата беднотия.

# 201
  • Варна/Белгия
Щом ни се полагат ще си ги търсим!

# 202
За Разград пари ням да има до края на тази седмица най рано понеделник.Вече ми писна прекалиха вече така да се гаврят със майките и после ревът,че нямало раждаемост как да има нито детските нито майчинствата ги пускат на време. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 203
и все пак ,деня не е свършил,можем да се надяваме  за следобяд малко да ни зарадват.Пак искам да кажя-ако някои иска тел.на Социалните и по-точно на касата да ми пише на ЛС.Жената каза че два пъти през деня отпускали пари в  11 и след 15.А ето какво ми отговориха на въпроса към МТСП
  Добър ден.Аз съм от Варна.Миналата седмица част от родителите в страната си получиха детските добавки,а и интеграционните.Защо за нас няма,ние друга категория хора ли сме?!Намесете се най-накрая ,та да разберат че децата са равни независимо в коя част на страната се намират.Лек и спокоен ден
   23-02-2010    

- Директор Дирекция "Социална закрила и социално включване"    
Отговор

След като се получат финасовите средства от МФ МТСП веднага ги преразпределя на второстепенния разпоредител -АСП, а какво се случва по места на този въпрос АСП би могло да отговори, в МТСП няма разделяне на финасови средства
    Е ,на това аз му викам ,прехвърляне на топка!!

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 10:26 от Ro$aRio

# 204
  • гр. Шумен
Ммм, дааа! Старата песен на нов глас. Ама сигурно са превели субсидиите, които се полагат на политическите партии за избран дупедат... Зер, партиите гладни "ке си умрат". Децата могат и да почакат, хрантутниците-политици - НЕ! Що пък да не взема да ги питам на сайта им...

# 205
За Русе - една майка се обадила до социални и оттам й казали да сме престанели да звъним и да ги безпокоим с нашите детски, защото скоро нямало да ги видим!

Бабината им на връбница  #2gunfire-идиотки  #Cussing out

# 206
Мамкаму и в Гарово няма да има днес.Не ги е срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 207
нали понеделник е 1 и сме били в правото да си тарсим правата с лихви а децатани какво ги е интересувало после искат реитиг да гласуваме другия път newsm61 smile3515 smile3515 smile3512 smile3512

# 208
здравейте момичета някой знаели дали в добрич днес ще има детски

# 209
niakoi znaeli za pleven kakvo e polojenieto za dnes

Общи условия

Активация на акаунт