Отговори
# 210
izop6to imali prevodi nqkade dnes nqkoi teglil li e newsm78

# 211
javascjavascrijavjavascript:void(0);ascript:void(0);pt:void(0);ript:voidjavascjavascript:void(0); :2gunfire:ript:void(0);(0);

# 212
казанлък-инвест банк няма парички

# 213
bekis,какви са тези йероглифи?

# 214
tezi "hora" ve4e se podigravat s nas i s de4icata.23-ti sme ve4e a pove4e ot polovinata nqmat prevodi. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 215
Сливен-Райфайзен банк-няма,преди малко проверих в нета. #Cussing out

# 216
сега се опитвам да се свържа със социалното в стара загора,ама казват че връзката е натоварена и да се обадя по късно.те нарочно са го пусналия тоя запис да не ги притесняваме.

# 217
Мамкаму и в Гарово няма да има днес.Не ги е срам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Днес ли ги пита?

# 218
току-що се свързах и казахаха,че днес НЯМА да има детски в стара загора за съжаление.това е БЪЛГАРИЯ-мизерия.циганят се за 35лв.

# 219
В Сливен преди малко от социалните ми отговориха,че днес няма да има преводи

# 220
# 221
I v Ruse vse o6te nqma prevodi-Alianz i DSK.Tezi hora s vseki sledva6t mesec,se opitvat vse pove4e i pove4e da ni nervirat.No qvno ne sa naqsno na kakvo e sposobna edna maika,na koqto i e pisnalo ot tova nqkoi da se podigrava s neq i deteto i.Chesno kazano ei sega ako nqkoi mi kaje-haide da sta4kuvame pred ob6tinata v Ruse i trugvam,ni6to ,4e bebo e na 4 meseca.Da si priznaq,4a6ata na turpenieto mi prelq.... #Cussing out

# 222
Момичета, а за Пазарджик някой знае ли

# 223
някой знае ли как може да информираме телевизията,например btv или нова тв.

# 224
момичета да пишем до медите да попитат тотю младенов  веднаж за винаги да определи една дата за децките

Общи условия

Активация на акаунт