Отговори
# 480
ВИДИНи днес няма да има-инфото е от СП  newsm45

# 481
и аз съм за петиция за точна дата на изплащане на детските, също така съм за отпадане на дохода (имам предвид тези ограничаващи 350 лева). Вече попадам на много случаи, при които хора, които разполагат с хиляди за месеца получават детски, а работещи хора с големи заеми не получават, защото дохода на член от семейството им е 350,54 лева.
Не знам до какво степен това е справедливо. Бизнесмените се осигуряват на минимума позволен от държавата, а хората, които се блъскат били богати.
От друга страна отивам да подавам молба за детски и преди мен госпожа със скъп джип спрян на входа и поне кило злато по нея, подава и я одобряват дохода и бил под минималния, а друга скромна женица я върнаха. Как става това?
Определено трябва да се направи нещо, защото нещата отиват много назле вече за българските деца.

За Ловеч още няма детски. И аз разчитам на тях, но уви има още два дена. Дано спазят срока.

# 482
Мами аз хич не се надявам за днес.Дано да греша, но мисля,че ще е утре.В сряда или петък парички има единствено ако във вторник или четвъртък еимало по късничко превод.Нали парите излизат в картата 12 или 24 часа след превода.

# 483
Добро утро и от мен!Някой обаждал ли се е в ЦКБ Велико Търново да пита има ли пуснати пари от СП,аз немога да звънна защото ми изключиха телефона,някой ако може моля да се обади,телефоните са 062 621 742 и 062 622255,вторият телефон по го вдигат,бъдете настоятелни!

# 484
и за свищов няма.аз вече изгубих надежда че ще има днес. Cry Cry Cry

# 485
Шумен, Райфайзен банк - НЯМА!

А относно по-горе написаното  ooooh! .......  ooooh!....no comment

# 486
  • Бургас
Елсинна, в Бургас не стоят точно така нещата с банките Tired Преди всички бяхме към ЦКБ, след това ни издадоха служебно карти към Инвестбанк и точка. Аз си спомням, че не исках да си взимам картата от Инвестбанк, от години си работя единствено с ЦКБ и исках да продължа да си получавам парите там. Но ме отсвириха; работят си с определена банка и това е. Сега се занимавам всеки месец да прехвърлям пари от Инвестбанк в ЦКБ. Исках поне еднократната помощ за раждане да ми преведат по друга сметка, носих документ от банката, попълних си чинно всичко в молбата и накрая парите дойдоха пак в сметката към Инвестбанк Mr. Green Иначе, през последните месеци, парите ми бяха по картата в понеделник, а септември месец ги получих на 26-ти - събота, която беше работен ден Peace
За отпадането на изискването за доход и аз съм за Peace

# 487
За съжаление новината не е хубава.Моя приятелка се обадила до Министерството на социалната политика и оттам й казали, че детските ще ги пуснат в петък, а в понеделник ще можем да ги теглим по градове.

# 488
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/signed.html хайде да докажем че можем да си отстояваме правата.подписвайте се аз вече го направих

# 489
как в понеделник може ли такова безобразие,аз в неделя кръщене ще правя,рожден ден има в петък детето.тея луди ли са какви са ....

# 490
След като ще ги пуснат в петък защо някои майки вече ги взеха и то още миналата седмица а други чакат ......

# 491
и аз се подписах и съм съгласна със всички промени които са написани в нея,за увеличаване на детските и на интеграционните добавки . #2gunfire #2gunfire

# 492
за отпадане на дохода отделна ли сте трябва или може към тази.

# 493
подписах се

# 494
не смятате ли че трябва да потърсим помощ за тази петиция от някъде да информираме хората, защото има много хора без интернет и малко майки знаят и за форума. не мисля че само това тук е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт