Отговори
# 465
И за ловеч 9.30 няма. Стига сте спорили помежду си, пак ще ни заключат, нека не се отклоняваме от темата. Всеки има нужда от пари независимо от възрастта си. Така че нека сме единни.

# 466
Лично аз правя така.Вдигам телефончето и се обаждам в банката в която се превеждат ,.без да правя излишни разходки
А банката ти дава информация по телефона? Защото на мен на няколко пъти ми отказаха - не било редно.
Иначе гледам пак се е завихрила олелията децата vs пенсионерите. А не е ли по-добре децата И пенсионерите vs хрантутниците от висшите етажи на властта? Защото и пенсионерите, за сведение ги сурвакаха - тия изпълнения с лекарствата за глаукома, паркинсон, остеопороза са в по-голямата си част на техет гръб (това са болести в повечето случаи на напредналата възраст, доколкото имам инфо). Нали виждате какво става в другите държави - ако една гилдия или социална група скочи, другите я подкрепят, а при нас ако някой скочи, останалите почват да съскат.
На първо време може да се помрънка за обирджийството на банките с тия такси за проверка на наличност (честно, не вярвах, че ги има, но като теглих интеграционните на родителите ми се изумих).
и аз писах на банката но ми отговориха че не могат да дават информация относно детските, че когато ги отпуснат от социалното веднага ги пускали и по сметките. newsm78

# 467
И за ловеч 9.30 няма. Стига сте спорили помежду си, пак ще ни заключат, нека не се отклоняваме от темата. Всеки има нужда от пари независимо от възрастта си. Така че нека сме единни.
Напълно съм съгласна.Мисля ,че вместо да спорим ще е по добре да се подкрепяме.

# 468
Предлагам да пишем само ако някой има някаква информация дали има преведени детски.Мисля, че форума е за това.Другото на всички ни е ясно!

# 469
Предлагам да пишем само ако някой има някаква информация дали има преведени детски.Мисля, че форума е за това.Другото на всички ни е ясно!
newsm10

# 470
Добро утро!Вчера за Сливен нямаше пуснати парички,някой знае ли нещо за днес,а за майчинството пари се пускат вторник и четвъртък,инфото имам от управител на клон.

# 471
Благодаря за отговорите. Точно за Бургас ставаше дума. Не знам дали парие идват първо по тези сметки, но знам че транзакцията е 1,5лв. Което е кощунство. И не стига това, ами и ако попаднеш на грешен банкомат и за проверка за наличност толкова взимат. Грехота е, държавата да не ти оставя право на избор (то и не е само за това де) и да ти яде от хляба на детето.

# 472
Здравейте.Някой има ли информация за Плевен?

# 473
Благодаря за отговорите. Точно за Бургас ставаше дума. Не знам дали парие идват първо по тези сметки, но знам че транзакцията е 1,5лв. Което е кощунство. И не стига това, ами и ако попаднеш на грешен банкомат и за проверка за наличност толкова взимат. Грехота е, държавата да не ти оставя право на избор (то и не е само за това де) и да ти яде от хляба на детето.
това е политика на банката относно таксите, при нас не съм чула да задалжават поне мен не са. имаше нещо назад във времето, но сега не знам. не знам дали е и законно но ще се поинтересувам.

# 474
към цкб съм.никога не ми взема пари за транзакция или за проверка независимо от банкомата.за дск знам ча много гълта.

# 475
Да, аз знам и нямам нищо против банката. Точно за това се цупя на държавата, че тя е тази която ме задължава да ползвам избрана от нея банка. Не мисля, че е редно.

# 476
  • Бургас
Аз пиша в темата точно, защото живо ме интересува Peace Не отричам, че не съм заложила парите в семейния бюджет, на първо число от месеца ги прехвърлям по друга сметка да се събират. Фактът, че аз не разчитам толкова на тези пари /т.е. разчитам, но ги събирам с определена цел и не са ми жизнено необходими на момента/, не означава, че не мога да вляза в положение на тези, които наистина имат нужда от тях днес. Затова и казах, че ще подкрепя искане за фиксирана дата на изплащане на детските надбавки. Но ще подкрепя искане, грамотно и аргументирано написано. Писания от сорта как свекърва ми или съседката пенсионерка могат да ядат само сух хляб, ама аз трябва да купя шоколад на детето няма да подкрепя в никакъв случай. Никой не е написал писмо до медия или институция, никой не е направил петиция от първо лице, единствено число. Всички писма съдържат "ние, майките", "нашите деца" и т.н. Т.е. говори се от името на всички майки. Е, и аз съм майка. Нямам ли право в такъв случай да апелирам за премереност на тона и грамотно поставени искания?! В правото си съм да не искам да бъда поставяна пряко волята си под общ знаменател с жени, които са пропуснали доста от часовете по български език от І до ХІ клас и които от 12-ти са размятали пистолети. Повечето мнения в темата и част от постнатите писма създават доста некрасив /ако трябва да съм тактична/ обобщен образ на  майките  Tired
Рафаела, мисля, че не държавата е виновна. Гледам, че по другите градове, хората си получават детските в различни банки Thinking

# 477
Инвестбанк Бургас-няма превод,по телефона ми каза сега служителката,че щом със сутрешния превод не са дошли пари от социални,значи няма да има за деня,не съм наясно само по един превод ли пускат на ден,ако някой знае да пише.Не чакам само детски,а и парички по чл.43 и разчитам на тях.

# 478
Значи Общината.  То е все същото, за мен де.

# 479
Значи Общината.  То е все същото, за мен де.
Доколкото знам ,можеш да си избереш банката.Поне аз направих така.Изкарах си картата и при подаването на документите за детски ме попитаха дали имам сметка в някоя банка и ми поискаха iban с подпис и печат от банката. Можеш да си изкараш една карта от цкб което ще ти отнеме само 5 минути и е напълно безплатно,да отидеш до социалните и да не мислиш повече.Дори няма нужда да чакаш да ти е готова картата. iban ти го дават веднага.

Общи условия

Активация на акаунт