Отговори
# 540
За съжаление новината не е хубава.Моя приятелка се обадила до Министерството на социалната политика и оттам й казали, че детските ще ги пуснат в петък, а в понеделник ще можем да ги теглим по градове.
Ето ви новина!!!Вие не чете ли!!!
Спрете се вече-не бълвайте напразно нервите си.Така темата губи смисъл.

Не вярвам на тази информация  Stop Най- малкото, има вече преведени пари в някои градове.

За Шумен последната ми информация е, че днес няма да има превод. Със сигурност ще трябва обаче да минат до петък плащанията, за да си приключат месеца.

Ами тогава продължавайте да се надявате!Докато дойде понеделник и можете да ги изтеглите.

# 541
За Плевен и днес няма да има.

# 542
не знам как но поне имат някакво инфо.иначе на мен не ми дават никакво нито от банката нито от социалните.

# 543
Сливен-преди 2 часа ПРОВЕРИХ НЯМААААААААААА

# 544
тези няколко дни чета и си мисля защто ромите си траят като те са с наи много деца.на 15цялата ромска махала се изиспа по центара и банкоматите дали са взели не знам но няма никакво раздвижване от тяхна страна,което не е нормално ако няма детски те щте пищтят докато не получат своето .А сега си траят,защто ли newsm78 newsm78 newsm78.
На 15.02 бяха преведени СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ-тях са теглили!
И вземете си оправете най-после правописа
защто=защо
ш+т=Щ    
 щте =ЩЕ
нищо лично обаче това се учи във втори клас просто е дразнещо!

# 545
Бургас инвестбанк НЯМАААААААА

# 546
мерси но не се замислям за такива подробности а и не мисля че трябва да се заяждаш.

# 547
Не вярвам на тази информация  Stop Най- малкото, има вече преведени пари в някои градове.
За Шумен последната ми информация е, че днес няма да има превод. Със сигурност ще трябва обаче да минат до петък плащанията, за да си приключат месеца.
Сещам се, че при предното голямо забавяне в Балчик бяха пуснати някъде към 2-3-о число на следващия месец. Така че, не знам как си приключват месеца.

# 548
  • В центъра на тайфуна
Моя приятелка работи към социалните,та от нея имам инфо,че добавките се превеждат от
15-то до 30-то число.Записа винаги се пуска сутрин,така че,дори да бъдат преведени парите
чак в петък,ще можем да си ги изтеглим още същия ден Hug

# 549
  • Бургас
Някой да има телефона на социалните в Бургас към община Приморие?

# 550
Ще ги преведат на 26-ти /петък/, ще видите. Не се хабете напразно да ходите до банкоматите.

И аз така мисля..Друг е въпросът, че ще могат да се изтеглят в понеделник и в зависимост от банката дори чак следобяд Close....

Това ще да е новата тактика на правителството - забавяне на плащанията Crossing Arms

# 551
Дразни нарушаването на традицията, нали. А защо е така. Помислете върху това. Много добре е известно, че форумите ще "пощуреят", а оттам нататък .... нищо. Защо някои получават навреме, а други не. Тези другите не са приоритет явно.

# 552
Извинете , малко егоистично може да прозвучи, но много се ядосвам за нещо.
"Помогнете за децата на Хаити" - "Пратете смс" г-н Борисов също включи.
Такааа ами наще деца - няма ли кой да ги погледне - къде сега е г-н Борисов?
Те не са виновни, че им се е случило това, но точно ние ли нашата най-бедна държавица - дето своя си народ не може да оправи тръгнала да оправя другите, или да покажем нещо да се изтъкнем.
Колкото до темата Силистра - НЯМА!

# 553
Ми да ходим в Хаити освен ,може да ни обърнат повече внимание  Shocked

# 554
Вие изобщо имате ли и най-бегла представа за каква трагедия става дума в Хаити?!?!
И колко деца са останали без родители, колко са болни и осакатени?!?

Общи условия

Активация на акаунт