Отговори
# 525
За съжаление новината не е хубава.Моя приятелка се обадила до Министерството на социалната политика и оттам й казали, че детските ще ги пуснат в петък, а в понеделник ще можем да ги теглим по градове.
Ето ви новина!!!Вие не чете ли!!!
Спрете се вече-не бълвайте напразно нервите си.Така темата губи смисъл.

# 526
добре де имаме право да съдим държавата не е ли така.или се лъжа.подиграват се с нас.

# 527
Момичета,не се карайте,виновниците не са тук,нито им се налага да влизат в подобни теми!

# 528
кво ще съдим??? то казват законов срок до 30-ти.
писах на БТВ за съдействие да се каже веднъж за винаги до кога ще е този абсурд? #Cussing out #Cussing out

# 529
За съжаление новината не е хубава.Моя приятелка се обадила до Министерството на социалната политика и оттам й казали, че детските ще ги пуснат в петък, а в понеделник ще можем да ги теглим по градове.

На министерството изобщо не им вярвам на приказките, често имам работа с едно друго министерство- лъжат си най-безцеремонно.
Пък и коя е приятелката, на кого точно е позванила....тя загубена работа.

# 530
ами дано бтв вдигнат шум .

# 531
добре де имаме право да съдим държавата не е ли така.или се лъжа.подиграват се с нас.
Ами дори да ги получите на 1,03. не мисля ,че за един ден закъснение ще я съдите .
кво ще съдим??? то казват законов срок до 30-ти.
писах на БТВ за съдействие да се каже веднъж за винаги до кога ще е този абсурд? #Cussing out #Cussing out
Сама посочваш законовия срок ,който не е изтекъл къде е абурда не разбирам.Какво да направят от БТВ  newsm78

# 532

На министерството изобщо не им вярвам на приказките, често имам работа с едно друго министерство- лъжат си най-безцеремонно.
Пък и коя е приятелката, на кого точно е позванила....тя загубена работа.

Просто исках да ви дам инфо., съжелявам ако не ви е харесало.Да не се надявате напразно и днес. А приятелката и да ти я кажа надали я познаваш.Изобщо какво значение има?

# 533
ако се говори за това както и петициите все ще има полза от всичко, newsm78

# 534
пишете и на слави

# 535
Нали БТВ излъчи репортаж преди два месеца ... Ами отидоха до социалното и оттам казаха, че са си в срока до последното число на месеца.

За Габрово - от "СП" казаха, че днес няма да има. Надяват се до края на седмицата, т.е. месеца.

# 536
ima srok vqrno ama na nqkoi sa pusnati sofiq

# 537
  • Mediterraneo

Не вярвам на тази информация  Stop Най- малкото, има вече преведени пари в някои градове.

За Шумен последната ми информация е, че днес няма да има превод. Със сигурност ще трябва обаче да минат до петък плащанията, за да си приключат месеца.

# 538
тези няколко дни чета и си мисля защто ромите си траят като те са с наи много деца.на 15цялата ромска махала се изиспа по центара и банкоматите дали са взели не знам но няма никакво раздвижване от тяхна страна,което не е нормално ако няма детски те щте пищтят докато не получат своето .А сега си траят,защто ли newsm78 newsm78 newsm78.

# 539
Как от Социалното определят кой е ром и първо на него да изплащат? Сигурно като си подават декларациите и служителят на социалното отбелязва кой е с ромски произход ...?

Ще ги преведат на 26-ти /петък/, ще видите. Не се хабете напразно да ходите до банкоматите.

Общи условия

Активация на акаунт