Отговори
# 585
инвестбанк стара загора няма превод

# 586
Нееее направо се уляхте fightстана малко като на битак.Немога да повярвам на това което пишете hit.Всеки има право на мнение, един каза нещо за песионерите,друг за Хаити,трети за друго и като се почна едно дълбане,дълбане.....,че направо се вдлъбнахте ooooh!.Като не ви харесва това което е написано- колкото и да ви даразни не почвайте да нападате(имам чувството,че някои влизат в темата само да се заяждат)приемете,че не всеки може да има мислене като вашето.Стига вече newsm17.Та по темата след малко ще излизам с децата и ще проверя дали има и ще пиша за мамите от Ст.Загора

# 587
  • Варна/Белгия
Идвам от банкомата Райфайзен-няма Варна

# 588
Iliana__, що така миличка пълниш темата с огромните си цитати, това не е ли не спазване на правилата на форума. Е няма нужда от толкова много цитати, а ?
Имформирай модератор ако смяташ ,че нарушавам правилата на форума.
Защо да го правя, не ми пречиш, нито ми пречат пишещите на латиница, нито ми пречат неграмотните... влизам с едната мисъл, да разбера, има ли някъде превод на пари.

# 589
http://www.bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html
Това е подписка която се събира в подкрепа на нашите деца.Моля нека всеки койтое съпричастен към това даде своя глас

# 590
Извинете , малко егоистично може да прозвучи, но много се ядосвам за нещо.
"Помогнете за децата на Хаити" - "Пратете смс" г-н Борисов също включи.
Такааа ами наще деца - няма ли кой да ги погледне - къде сега е г-н Борисов?
Те не са виновни, че им се е случило това, но точно ние ли нашата най-бедна държавица - дето своя си народ не може да оправи тръгнала да оправя другите, или да покажем нещо да се изтъкнем.
Колкото до темата Силистра - НЯМА!

Ми да ходим в Хаити..... беше моята реплика на този пост.Очевидно не сте схванали тона ми...
Не искам да ходя в Хаити и много добре знам какво имам аз и какво-хората там.Единственото с което се съгласявам е ,че правителствата харчат за всякакви простотии ,но не и за каквото трябва.Хаити е добра кауза,не коментирам помощите за там.

# 591
Извинете , малко егоистично може да прозвучи, но много се ядосвам за нещо.
"Помогнете за децата на Хаити" - "Пратете смс" г-н Борисов също включи.
Такааа ами наще деца - няма ли кой да ги погледне - къде сега е г-н Борисов?
Те не са виновни, че им се е случило това, но точно ние ли нашата най-бедна държавица - дето своя си народ не може да оправи тръгнала да оправя другите, или да покажем нещо да се изтъкнем.
Колкото до темата Силистра - НЯМА!

Ми да ходим в Хаити..... беше моята реплика на този пост.Очевидно не сте схванали тона ми...
Не искам да ходя в Хаити и много добре знам какво имам аз и какво-хората там.Единственото с което се съгласявам е ,че правителствата харчат за всякакви простотии ,но не и за каквото трябва.Хаити е добра кауза,не коментирам помощите за там.
Явно не сме  Peace

# 592
  • Бургас
И в Бургас нямаме все още превод-Инвестбанк.
И аз разчитам на тези пари,че други не получавам,а сме с общ доход 170 лева,без моите детски.Досега за лекарства за детето съм дала около 100 лева,че май и нагоре,само за 2 седмици.
Да са живи и здрави родтелите ми,че иначе гладни ще умрем.
А и работа човек не може да хване,че детето няма кой да гледа,положението на много хора е като нашето,затова нека се молим да има живот и здраве и да не се дразним.

# 593
вие чувате ли се какви ги говорите как и другият месец няма да си ги получим,аз като гледам на пазара на банкомата на ЦКБ-велико търново какво става за едни 35 лв ,бедна ви е фантазията,хората ще се вдигнат на бунт,нали има болни хора дето чакат интеграционни,как така няма да има.
В крайна сметка има ли вече детски в Търново?

# 594
  • Panagyurishte
Tемата малко на чат ми заприлича Laughing. Успокойте се,  хора! До понеделник все ще ги преведат.

# 595
В Стара Загора-ЦКБ-нямаааааа.....  Sad

# 596
няма детски във Велико Търново

# 597
Имам чувството,че ако сутрин не ги преведат,няма превод след това,дано грешя ,но явно е така newsm12

# 598
и аз така си мисля ако няма сутринта и след обяд няма да има нищичко

# 599
Имам чувството,че ако сутрин не ги преведат,няма превод след това,дано грешя ,но явно е така newsm12
Точно това ми казаха от Инвестбанк Бургас,ако сутринта не дойдел превод от социални,да сме се надявали за следващия ден.

Общи условия

Активация на акаунт