Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за водния ден в диетата?
Какво е мнението за втория ден на плодовата диета?
Какво е мнението за деня на водата преди плодовия ден в диетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за водния ден в диетата?
Мненията за водния ден в диетата варират. Някои участници във форума съобщават, че след водния ден изпитват задържане или наддаване на тегло, докато други вярват, че водният ден е от решаващо значение за стимулиране на метаболизма. Някои предпочитат да заменят водния ден с плодов, докато други го спазват според указанията на диетата.
-
Какво е мнението за втория ден на плодовата диета?
-
Какво е мнението за деня на водата преди плодовия ден в диетата?
-
Какво е мнението за консумацията на червено цвекло в диетата?
-
Позволено ли е да се пие кафе сутрин по време на диета?

В неделя ми се пада втори воден, който съвпада с пълнолуние. Тъй като отдавна реших, че няма да правя воден, защото ми действа много зациклящо, ще послушам съвета на Жанета и ще започна нова четвoрка. Но ще правя "лек" белтъчен - само с кисело мляко и мнооого салатки. Разбира се, доклада ми ще е редовен, за да знаете дали добре се е отразило. Нямам възможност да пиша редовно вече, по цял дне съм на лекции. За сега се справям с обядването на време, но да видим за в бъдеще как ще е. Пожелавма ви лека и спокойна нощ

Обаче пък видях че започва в 18:37, което ме радва.Ще гледам към 17ч да съм приключила с яденето.И да започна навреме с луната, така като е в разгара си в понеделник ще съм на плодове.
...Аз съм в голяма чуденка сега, как най-добре да оползотворя луната, щото така или иначе по план съм плодова на 28-ми и водна на 01-ви, което е най-идеалното!
Ама нали исках да правя водния ПРЕДИ плодов, та не знам
и май ще ям само домати през целя ден!