ФЕВРУАРСКА мама дни брои бебче да се появи (47)

• 25 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Стар страхотно изглеждаш  Heart Eyes Пробва ли кофата вече?Как е? Че мен в тази ваничка никак не ми се нрави къпането-нещо не и е кеф на Елена

Тенкю, исками си да те поправя - изглеждах  Mr. Green ! Като се мерна в огледалото и се стряскам  Joy , ама и това ще се оправи ! Все пак 9 месеца търпях равитие ..... hahaha

Две вечери къпя в кофата ! То е по - скоро киснене, бебето е много доволно  Heart Eyes ! Честно казано малко ми е странно, все пак е голяма новост, но щом детето е доволно  Grinning ! Според мъжа ми няма по - неудобно нещо  Mr. Green, не съм искала да си призная  Whistling.
Аз къпя Стас сама, но те с каката стоят до мен и гледат, от време на време навират ръце в кофата, и дават акъл, ама ентусиасти, кво да ги правя  Laughing !

# 646
Светулче,те си дъвчат ръцете понякога не защото са гладни,нали трябва все нещо да има в устата  Laughing с уригването понякога трябва доста да си почакаш,има-няма 3-4 минути,ама какво уригване идва тогава hahaha

# 647
Светулче,те си дъвчат ръцете понякога не защото са гладни,нали трябва все нещо да има в устата  Laughing с уригването понякога трябва доста да си почакаш,има-няма 3-4 минути,ама какво уригване идва тогава hahaha

Ако са 3-4 добре. Ние понякога и по 10 минути висим на рамото без да се оригнем. В резултат като легнем почваме да хълцаме и съответно връщаме част от млякото. През деня се справяме общо взето с оригването, но нощем е рядкост.

Стиснати палчета за раждащите днес мами и чакащите включване такива - хайде че той февруари свършва:). Не че аз родих февруари, но с вас свикнах и все едно си ви познавам и се надявам, че няма да ни гоните при януарките - ние сме си февруарчета по душа

# 648
Слагам я на рамо и я потупвам по гръбчето, ама тц - отпусне си главичката на рамото а аз си чакам недочаканото уригване. Иначе рядко хълца и връща. А чакаме поне 10 мин да се уригне преди да я сложа да легне. Някой път като че ли да се избъзика с мен се уригва сама докато суче или след сън, точно преди следващото ядене... Абе мъка си е ooooh!

# 649
Пфф, 3-4 та до 10..знам си аз, търпението не е най-голямата ми добродетел..но че малкото дупе е лакомо, спор няма Simple Smile  и така като джвака и устата му се пълни с власинки - кои знае какво е успял да нагълта досега..И по същия начин на зърната ми се лепят..

Хълцането най-лесно се борело със слагане на гърда, прочетох вчера - пробвах, работи.

по-назад бяхте обсъждали пъпчиците по лицето - мазахте ли с нещо или те самички си отшумяват?

# 650
Има ли мами на които са превели помощта за дете от социалните,щото ми казаха до 20 дена че трябва да пристигнат?

# 651
Потвърждавам за боренето на хълцането като се сложи на гърда. Лорката много се дразни като вземе да хълца, а й се случва често  Confused
Пилио, и ние сме по същия начин - не ще да се уригва и това си е  Crossing Arms А като я сложа в леглото повръща и почва да хълца - айде пак обратно на ръце и така  hahaha
И ние май преживяхме криза на растежа онзи ден - цяяяяял ден яде това дете. Зърната ми станаха като локумени  Blush Въобще не спа. Като се върна мъжа ми с радост му я връчих да я успокоява, а той направи откритие "Ма то детето гладно  Rolling Eyes", после ми вкара мухата, че не ми стигала кърмата, че като се вкарах в едни филмиии  ooooh! Добре, че е интернет, та попрочетох, та и съвети получих и се поуспокоих, че всичко си е нормално.

А иначе да ви се похвалим - вече имаме първото отесняло ни боди  bowuu bowuu bowuu  което иде да рече, че растеееем  newsm68
Все още ми е толкова мъничка, че не забелязвам, ама много се радвам  Heart Eyes

Илианка, на мен от социалните ми казаха помощта да я чакам след средата на март - преди това нямало да стане.

# 652
  • София
Здравейте  Grinning
Мяуче, честит доктор   bouquet
Честити бебенца на s.newa и Sylvie, да са здрави и много щастливи   bouquet
Този номер с уригването не можах да го усъвършенствам  Tired Отказах се и толкоз. След ядене е като дробче, като го изправя и подпра на рамо обикновено започва да ръмжи/сумти, връща и после едно хълцане ..... което след известно преминава в желание за ядене и....... всичко на ново.
mama_widow не се ядосвай  spoko моят от 7 дни помагане вкъщи се наложи 4 сутрини да търкам загоряло мляко по котлона  hahaha

# 653
Пеперудката ни е родила през ноща бебе Андрей, 2950гр. и 48см. Пише че е много изтощена, но бебчо е прекрасен и компенсира умората.

Честито! Да е жив и здрав Андрей, да е красив и умен, а на мама бързо възстановяване! smile3525

# 654
Илианче, на мен ми казаха че след 23 март ще ги преведат социалните. Превеждали се били след 23-то число на следващия месец, та още месец има да си ги почакаме май. Аз сега ще ходя да се пробвам да си взема оригинала на Акта за раждане обратно, че казаха че след 10 дни ще ми го върнат.

Честито на Пеперудка - да и е жив и здрав малкия Андрей и само радост да им носи. На нея - да се наспи днес хубаво и бързо възстановяване.

# 655
plami10,честито за бодито,аз днес с ужас изнамерих още няколко гащеризончета за новородени и веднага тръгнах да ги обличам,че вчера го издокарах с едно,дето много го харесвам и като го взех на ръце убавеца отдолу закопчалчиците казаха пук! и изпопадаха. Confused
а ако ви кажа как ме болят ръете,натежава си юнака и ако продължава така в скоро време ще прибегна до магнитните ленти за китки на доктор Ливайн smile3543

# 656
ха,честито на Пеперудката,да й е живо и здраво момчето,а на щастливият татко-наздраве!

# 657
Здравейте,мами!
И при нас оригването в мисия - невъзможна.Откакто се е родил Калоян се е оригнал максимум 4 пъти.От 2 дни връща по малко млекце,но иначе каквото поеме не си го дава обратно hahahaТова със слагането на гърда при хълцане работи,ама при нас хълцането винаги се случва около ядене и трябва да му давам не гърдата.от която е ял ,а другата,защото иначе не ни хваща номера.А иначе хълцането спира за 3-4 засуквания.
Аз трябва другата седмица да се организирам да си оправя взаимоотношенията с общината и социалните,а хич не ми се разправя с тая бюрократщина #2gunfire
И да ви се похваля-вчера ми преведоха парички от 45-дневни болничен bowuu
И не на последно място-да почерпя,че моето мъжле днес прави 26годинки

# 658
 Стар пак така ще изглеждаш,не се безпокой
Бобиш честит ти рожденник-жив и здрав да е мноого да те слуша и да те глези Simple Smile
 Честито на Пепедудка!!! Много щастлив и засмян да расте малкия Андрей

И на Елена вече и умаля едно гащеризонче,точно това дето ми е най-любимо  #Cussing out а едно изобщо не можахме да облечем Sad.Тези дни докато е още тук мама мисля да изляза за някой нови дрешки и за въртележка за над леглото,че да мога поне музичка да и пускам на този етап,а по нататък ще пускам и въртележката.Някой доволен от неговата да сподели моляяя,че нямам идея каква да взема  Praynig

# 659
Юхууууу, честит Андрей на Пеперудката!

Благодаря ви, момичета, за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт