Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога родителите на децата с тъмни очи разбраха, че ще имат деца с тъмни очи?
Какво представляват коликите при бебетата и как могат да бъдат облекчени?
Как мога да определя асцендента на детето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога родителите на децата с тъмни очи разбраха, че ще имат деца с тъмни очи?
-
Какво представляват коликите при бебетата и как могат да бъдат облекчени?
Коликите при бебетата са болезнено състояние, характеризиращо се с интензивен плач и подут корем. За облекчаване на коликите могат да се използват специални лекарства като Лефаксин и Инфакол, както и кислородна терапия. Освен това е препоръчително да избягвате консумацията на храни, които могат да причинят колики при кърмачета.
-
Как мога да определя асцендента на детето си?
-
Как мога да облекча болката след цезарово сечение?
-
Какви са препоръките за грижа за новородено бебе, включително пъпчето?
Пробва ли кофата вече?Как е? Че мен в тази ваничка никак не ми се нрави къпането-нещо не и е кеф на Елена
, ама и това ще се оправи ! Все пак 9 месеца търпях равитие ..... 
! Според мъжа ми няма по - неудобно нещо
.
и така като джвака и устата му се пълни с власинки - кои знае какво е успял да нагълта досега..И по същия начин на зърната ми се лепят..
А като я сложа в леглото повръща и почва да хълца - айде пак обратно на ръце и така
Въобще не спа. Като се върна мъжа ми с радост му я връчих да я успокоява, а той направи откритие "Ма то детето гладно
Отказах се и толкоз. След ядене е като дробче, като го изправя и подпра на рамо обикновено започва да ръмжи/сумти, връща и после едно хълцане ..... което след известно преминава в желание за ядене и....... всичко на ново.
моят от 7 дни помагане вкъщи се наложи 4 сутрини да търкам загоряло мляко по котлона

а едно изобщо не можахме да облечем
.Тези дни докато е още тук мама мисля да изляза за някой нови дрешки и за въртележка за над леглото,че да мога поне музичка да и пускам на този етап,а по нататък ще пускам и въртележката.Някой доволен от неговата да сподели моляяя,че нямам идея каква да взема