Отговори
# 255
Силванке, много в хувабо...и реалистично  Mr. Green

# 256
  • В царството на игрите:)
Имам да пиша няколко работи. Първо много се извинявам на Марианави, че не и се обадих докато бях във Варна, но се оказа, че телефона съм го затрила /а го записах пръв/ и, че другите две варненки го нямат. Не съм я забравила и следващия път /който ще е скоро/ искам да я видя на всяка цена Hug Съжалявам наистина за сега Praynig
Второ, срещичката, която исках да си направим другата седмица не е нещо като купон, а просто който иска да се видим на по питие без много предварителни уговорки. Нещо като работна среща Mr. Green  FlutterОсвен това вие си направете официална вечер около Великден, но тогава пък аз няма да съм в СФ, така, че ще се пръсна от яд.  Mr. Green
Освен това, скъпа Сиско, другата седмица я дават по - пролетна. И стихотворението е ...супер.
За тези, които искат да продължат да комуникират с мен, да обадя, че вече картата дубликат ми е в СФ, така, че стария ми номер след няколко дни ще е активен..
Обичам ви!!!

# 257
  • у нас - на брега на морето
Днес на прегледа при АГ доктора, ми каза, че кистата ми е само 20мм и матка и яйчници са с нормални р-ри. Той е на мнение, че трябва да направя поне 3 золадекса и тогава да се види има ли промяна. Това донякъде ме успокои. За съжаление обаче, при баща ми новините не са никак добри и утре ще го изписват да си го гледаме у нас. Много ми е мъчно и криво, че с нищо не мога да променя събитията. Не знам, как ще го понеса този стрес и колкото ми е лабилна нервната система, съвсем ще рухна. Иде ми да крещя и вия от мъка, но гледам да не натоварвам децата и се опитвам да се държа.
Извинявайте, че ви натоварих, но няма на чие рамо да си поплача.

# 258
  • София
Йовче, не виждам на кое рамо скъпа да си поплачеш и да срещнеш разбиране ?
Май ние сме най-подходящите и също, ние ще те разберем и подкрепим.
Първо и веднага ще ти кажа - нищо няма да загубиш, ако направиш хестеректомията.
И на ЛС пак това ти казах. Ще спечелиш, скъпа...
И това ще ти кажа на лични, щото май нещо се чувствам неразбрана напоследък.
Що се отнася до баща ти... Нищо от мен... Преживях го със сестра ми, обичах я безкрайно, "изкопах асфалта", къде ли не потърсих  и как исках , и колко много исках да остане при нас ...

# 259
  • В царството на игрите:)
Йовче, много е мъчително когато наш близък е болен, но всеки ден е борба и нямаш никакво право да се отпускаш...Оплаквай ни се колкото щеш. Дано  ти олекне Hug Сигурно си писала по напред, но какво му е точно на баща ти?

# 260
Хули, аз в 80% от случаите /говоря като цяло за живота си/ се чувствам неразбрана. Явно нещо и на мен ми има.
Винаги боли, когато някой, когото обичаш страда. Сега ще ви напиша одно стихотворение. дано ви хареса.

Вървя по улицата пак,
безжизнена,с отекващи в мъглата
стъпки...
Защо изгубвам сили
и защо
не чувам как
кръвта пулсира в мен?
Защо ми липсва
едно единствено добро сърце,
една единствена протегната ръка?
И някой,
който да откъсне
частица доброта от себе си
за мен,
за бедните
и за самотните
за всички,
дето страдат без любов,
за всички,
на които
им липсва
само
едно
единствено
добро сърце...

# 261
Йовче, макар и само мислено ,аз съм с теб! Hug Hug Hug

# 262
Здравейте, скъпи дами!
Как да вземе човек решение как да се лекува, да направи или не операция, като ето какво ни залива от новините:

Лъжат ни за инфаркт
Болници прибират по 4500 лева за измислената диагноза

Ако лекар ви каже, че имате инфаркт, не бързайте да се паникьосвате. 50% е вероятността да ви няма нищо, просто болницата точи пари от здравната каса на ваш гръб. Кошмарната истина лъсна от проверки на инспектората към здравното министерство.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-03-12&article=316945

Йови, много съжалявам за баща ти. Прегръщам те и се надявам да си силна.  Hug

# 263
Момичета, почерпете се за мое здраве! Днес имам рожден ден!

# 264
Сонче,скъпа сестрице,Честит Рожден ден!
Бъди жива и здрава! Нека всички хубави неща в този живот,за които се сетиш,бъдат за теб! Желая ти го от все сърце!

# 265
  • София
МИЛА СОНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖИВОТА НЕКА НЕ ТЕ ПЛАШИ, МЕЧТИТЕ ДА СА ТИ ДРУГАР, А ЩАСТИЕТО С ТЕБ ДА КРАЧИ КАТО ТВОЙ ПРИЯТЕЛ СТАР!!!!!!!!
 newsm51  bigdance2 Tada

# 266
Сонче, приятелче мило,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много,много здраве и усмихнати дни ти желая!
  smile3510  party006 Flowers Four Leaf Clover  party006

# 267
Имам да пиша няколко работи. Първо много се извинявам на Марианави, че не и се обадих докато бях във Варна, но се оказа, че телефона съм го затрила /а го записах пръв/ и, че другите две варненки го нямат. Не съм я забравила и следващия път /който ще е скоро/ искам да я видя на всяка цена Hug Съжалявам наистина за сега :pray
Здравейте на всички!Много на бързо минавам!Мила, не се притеснявай,аз и без това нямаше да мога да дойда,защото от 08.03. съм в болницата с майка-получи мозъчен кръвоизлив!Съжалявам!А тел. ще ти го пратя пак.
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СОНЧЕ!ДА СИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА! nbirthday  Gift smile3510

# 268
Сис, Маргич, Trixyy, mariyanavi , много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug Hug Hug Hug Нека всички да сме живи и здрави!

# 269
  • София
Сонче  newsm51
Желая ти преди всичко здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт