Отговори
# 690
Mного благодаря за отговора.  Hug Проблема го имам от преди 8-9 години - тогава се появи за пръв път, отидих на мамограф, погледнаха снимките и ми изписаха хормонални препарати. Всичко отшумя, забременях, кърмих 1.8 години и то предимно от тази гърда. Въобще не съм се тревожила тогава. Сега четох в нета и като ме хвана шубето за гушата ... не е работа каква депресия ме разтресе  Cry

Какво е пролактином? Изследване на пролактина правих /не на определен ден от цикъла/ и бе в норма.

# 691
Точно за пролактина ти писах- това е хормон от хипофизата ,който е отговоран за секрецията на кърма от млечните жлези.Понякога нивото му е високо и има секреция.
Но----8- 10 гидини са толкова дълъг срок ,че мисля че всичко лощо е отхвърлено отсамосебе си.
ИИИИИИИИ няма нищо по  страшно от самия страх!
Освободи се от нега.
Рачето е пространство заемащ процес с неконтролируем растеж ,то в определен етап се вижда и опипва.Важно е да се излови навраме - примерно колкото се може по- рано и по възможност преди да е нараснало над 2 см.....  bouquetСпоко!

# 692
На мен хирургът ми от Русе ми пусна всички изследвания. Само при него си ходя на всеки шест месеца. Проверявам кога е на кабинет, защото и тук се редуват всеки месец. Когато не съм сигурна, дали е той по график, просто проверявам по телефона.

# 693
Пепито1, ти при кого ходиш?

# 694
  • София
Силвето здравей! Ми какво да ти кажа, май много четеш из нета! Ако продължаваш най-много да си докараш някоя депресийка!
Слушай "баба Маргич" и няма да сбъркаш! Joy  Не дърпай дявола за опашката! Направи това което са ти казали докторите! Naughty Най важното си направилиа ходила си на доктор, взела си и второ мнение, направила си необходимите изследвания! Какво повече? Целувам те и живей спокойно и щастливо! Hug
Поздрави и целувки на всички момичета! Hug  bouquet

# 695
  Здравейте,момичета кокичета.
 Аз съм тук наблюдавам ви от ъгъла и съм в час с вашите тревоги и празници.
 Мила ми сестро СИЛВАНЧЕ,да ти е живо и здраво детенце и цялото ти домочадие.А на теб желая здраве и да бъдеш
 баба на тримата по три внука Joy  bouquet
 ХУЛИ само хубави новини да получаваш за ВИКИ и да ги споделяш с нас.
 Маргич как си ти? Моят хирург онколог всеки път като се обадя все не се сеща коя съм докато не отида в частния кабинет?
 ВАНИЧКА отдавно съм в час и не съм забравила за срещичка но все нещо се случва иииии......
 Сега в момента съм в патова ситуация свързано е с моят работодател,водиме на работа но,неходя на работа защото не
 можела да ми даде отговор кога ще работя? Шантава работа като цялата ни държава.Всеки ден чакам позвъняване,но тръпението и
 човещинията ми се ИЗЧЕРПВА. ОМРЪЗНА ми да бъда все аз тая която е добра и всеки да се опитва да ме прави на балама и будала.
 Както съм яхнала МЕТЛАТА няма да дам думата на друг Joy Joy Joy
 Спретнах си едно ремонтче в къщи нямат мира от мен,вдигнали са ръце,викат ми луд умора няма.
  Доскоро не ви изпущам от поглед hahaha hahahaОБИЧАМ ВИ   Hug Hug

# 696
Силвето здравей! Ми какво да ти кажа, май много четеш из нета! Ако продължаваш най-много да си докараш някоя депресийка!

Много, много си права  Hug Ама нещо не намирам как да уталожа страха и ме избива на хипохондрия  Confused Благодаря за дружелщбното и добронамерено послание  Hug

# 697
Силвенце, тук всички сме дружелюбни и най-вече доброжелателни!  bouquet
Всеки помага с каквото може! А тази помощ-приятелската е по-силна и важна от всяка друга. така че,търси съвет,помощ или дори само компания-тук ще намериш тези неща!
Успокой си душицата и давай напред!
Между другото ,виждам лентички за три дечица... И твоите ли са три броя... Че и моите са толкова... Wink

# 698
Между другото ,виждам лентички за три дечица... И твоите ли са три броя... Че и моите са толкова... Wink

Всичките са като мои деца, но съм родила само Никол  Flutter

# 699

Всичките са като мои деца, но съм родила само Никол  Flutter

За да обичаш и приемаш едно дете като свое,не е нужно да си го родила,нали!  bouquet

# 700
  • София
Здравей Мамо Лорън! Hug
В твоя пост стои и отговора на въпроса как да намерим личен мамолог-онколог! Laughing Аз лично за себе си съм взела решение което считам, че е правилното - плащам за консултацията в частния кабинет. В крайна сметка такава консултация се прави веднъж на шест месеца, но след нея се чувствам по-сигурна и по-спокойна! По-здравната каса ходя в диспансера, но..оооо сигурно не е необходимо да обяснявам точно на вас, че там никой не ти обръща внимание за нищо. Само ти изписват безплатните лекарства и то ако ги има!!!!! Mr. Green
Силвето, страха е естествено чувство и когато е за здравето, той поддържа живота! Но не трябва да преобладава в съзнанието ти!
Трябва да положиш усилия да го подтиснеш и това ще стане единствено и само с позитивно мислене! Пак ще ти кажа с риск да стана досадна, ама нали съм "бабичка" Joy ще ме извиниш - нямаш причина да се страхуваш, защото си взела необходимите мерки!

# 701
Sillveto,
Недей тъй бе душа... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm47 newsm47 newsm47 newsm47
ДЕцата какво ще правят, ако майка им я друса хипохондрията.... smile3532 smile3532 smile3532
Всичко горно в рамките на майтапа....

Успокой топката. Нали си ходила по лекари и си направила изследвания? Всичко е ОК...
Гледай си децата и им се радвай... Hug Hug Hug

# 702
Привет! Аз по принцип само чета, ама днес нещо ме е обхванала музата и да пиша, та, просто искам всички да ви поздравя, и отново да ви кажа, че много съм щастлива, че ви има, за да мога да съм осведомена за всичко, което ме интересува на всеки момент (тук визирам инфото за ТЕЛК от преди няколко страници и не само). Мерсаж значи! Поздрави на всички ви и бъдете здрави!

# 703
Оооооооооох момичета, пак ще пиша само да се оплаквам ама какво да правя, само при вас се успокоявам.
Та занимавах ви преди време с моята одисея- оперирана съм бял десен дроб, на контролен скенер откриха две петънца в ляво, правих РЕТ , нямало категорични данни за мета,това всичко през януари. Сега правих контролен скенер , едното нещо е пораснало с 2 мм, петната или образованията де бяха по 6 мм преди това. В диспансера веднага искаха да пускат протоколи за химио. Като се консултирах с професора, който ме оперира предният път, той каза че е по- добре да оперира отново, защото не се знае какво е, а няма друг начин да се разбере на 100 % осен да се изследва нещото, биопсия не маже да се вземе в случая. Защото химиотерапията е добър вариант, ама как ще изберат правилната като не се знае какво е, а има и вероятност да не е злокачествено. И така в понеделник постъпвам в болницата във вторник режат. В кратце това е.
Умирам от страх момичета.  Мисля, че този път няма да издържа .........................
За да не притеснявам близките пред тях съм весела и се шегувам , че ще ме резнат за симетрия и от другата страна. Остана ли сама черните мисли ме смазват. Имам чувството, че се разделям с всички и всичко завинаги...................Аз съм оптимист по природа, такива мисли са ми чужди, никога не се предавам и винаги вярвам , че нещата ще се оправят, но сега не мога да прогоня това странно чувство на обреченост. Моля се Бог да ми е отредил още малко време на земята. Детето ми има нужда от мен...................
Извинявайте, че ви занимавам с такива тъжни неща, но няма на кого друг да кажа..........................Моля ви да се молите за мен............

# 704
Ванилаайс, с теб сме,момиче! Praynig Ще стискам палци всичко да е наред... Ще бъде наред! Не унивай и не се предавай! Повтаряй си,че всичко и във всяко едно отношение ще бъде наред!
Не знам какво да ти напиша,че да се успокоиш...  Ако това малко ще те успокои,не забравяй,че във вторник ще се моля и ще мисля за теб!
Информирай ни при първа възможност как си и как е минало всичко!  bouquet
Успех! Бог да е с теб! Peace

Общи условия

Активация на акаунт