Много мина, мъничко остана, МАЙчето да стои в корема на мама! №18

• 25 815
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ивонче - честито миличка Simple Smile Много се радвам за теб  Hug Какви мами само си имаме - УМНИЦИ   bouquet
Люси,дано няма повече такива "изненади" и всичко си е 6 до края  Peace
Ларче,Славче,ще стискам палци и ще чакам да се похвалиш с хуваби новини  Hug
Аз от детската градина се сещам че не ядях манджите и супите на обяд и лелките ми мажеха филийка с олио и шарена сол.Бяха се разбрали така с майка ми.ВСе пак по-добре да хапна нещо отколкото нищо,а ако ме насилеха да ям супата или манджата - ставаше манджа с грозде - всичко се връяаше там от където е дошло  Joy

# 661
Благодаря Ви момичета за всичко  bouquet И аз се надявам да няма изненади вече.И мен треска ме тресе за детска градина #Crazy

# 662
Люси радвам се, че всичко е наред, дано до май месец да няма никоя от нас проблеми и всичко да мине добре и когато му дойде времето през май  newsm10

# 663
krischana , мислиш ли, че ще се почистват лесно  newsm78 Аз съм на друго мнение.  Кърмата преминава през целия "механизъм" на помпата и не знам как всеки път ще разглабяме за да може да измием и стерилизираме и това "акордеонче". Дано само аз да съм с такова впечатление. А и ми се струва, че не дърпа достатъчно  newsm78

Ивонче, ти си гордост.
Люси, радвам се за добрите новини
Хайде Славче приятна среща утре с малката и я поздрави  Joy

# 664
Аз също тази бременност нямам линеа негра  Thinking А с предната ми се появи още от 4-тия месец  Rolling Eyes

# 665
Хаххаха, Облаче, вярвай ми, аз всеки ден си я поздравявам, говоря си и всяка вечер като легна. Тя е моята малка маймунка хехе Simple Smile

# 666
Облаче, както каза колегата, на който му се роди преди 2 месеца щерка тази помпа ще върши работа. Неговата жена сменила 2-3 той пък ги разглобява за стерилизацията  Joy и въобще един спец е станал
Пък ще видим де кво ще дърпа, смуче  newsm78 ,а дано

# 667
Аз още не съм купила помпа... трябва да се замисля вече!

# 668
Здравейте и от мен. Досега само ви четях, но ето че най-накрая намерих време и аз да се регистрирам.  Много мъничко остана и скоро ще дойдат на дневен ред вече и темите покрай грижите за бебчо Heart Eyes

# 669
kristy welcome сред нас.Пиши кога ти е термина,какво бебнце чакаш,от къде си,години за да те добавят в списъка Grinning

# 670
Термина ми е за 19 май и очакваме едно сладко малко мъжле. На 28 г съм и съм от Варна - най "добрият" град за живеене, ако не броим дупките по улиците  Laughing

# 671
Кристи, добре дошла, леко добременеене Simple Smile Ще те добавя в списъка (но може би утре), че сега съм се лепнала пред ТВ Wink

# 672
Люси, супер, че бебето и ти сте добре!  Hug

Ивон, до края все шестици да изкарваш! Написа ли вече курсовите работи? Wink

кака Лара, много готино коремче!

грийн, радвам се, че Марти се е оправил и че днес е имало парти.  Hug

тедунмедун, пожелавам ти да имаш отново възможност да дойдеш до Швейцария!  Hug Наистина е много красива страна. Хората са спокойни, житотът също... да не продължавам, че много ще изпиша. Simple Smile

кристи, привет!

И накрая да коментирам това:

Бюти,незнам от колко време живееш там,но би ли обяснила,защото ми стана интересно кои точно швейцарски думи научи детето ти!Нали ти е ясно ,че такъв език няма!И в предния ти пост за "скритите"имена също имаш доста пропуски,така,че хайде да си говорим за неща ,от които разбираме!!!

qilemak, последното нещо, което искам да правя, е да се обяснявам на злобни коментари. Един съвет от мен: когато нападаш някого за нещо с обиди или лош тон, поне се обоснови с факти и конкретна информация, защото иначе думите ти звучат голословно и ставаш смешна в очите на другите. Надявам се, си достатъчно интелигентна да схванеш какво имам предвид!

Езикът, на който се говори в Швейцария, е швейцарски! Макар и диалект, той е местният език. Различава се доста от немският, който е официален писмен език в немската част. Всички деца първо проговарят на швейцарски. Едва когато започнат училище, се сблъскват очи в очи с писменият немски.

Относно "скритите" имена - явно си по-запозната, така че ще чакам да ме "светнеш" и да ми запълниш пропуските.  Mr. Green

# 673
Лека нощ Simple Smile

# 674
  • Sofia
Добро утро  Grinning
Бюти,   bouquet
Ивон, то си беша ясно - ОТЛИЧНИЧКА  Heart Eyes Този нали беше последен изпит за тази сесеия?
хабиби, много хубаво коремче  Peace
Oblak11, това онази помпа ли е? ти напълно ли се оправи?

Общи условия

Активация на акаунт