Седмичката 10.10-16.10

• 15 241
  • 424
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Ами Светли , то зависи и кога ти е горе - долу овуто , но на 11 - 12ти ден трябва да идеш първия път , после док ще каже кога пак . Абе изобщо консултирай се с него . Успех !

Вера добре завърнала се  Simple Smile !

Всичко добро и късмет на всички  Grinning !

# 16
Здравейте пак!
Аз имам въпрос.. на 29 съм, от 6 месеца се опитваме да си направим бебе, но без резултат. Време ли е вече да ходя на лекар? Да си кажа честно, май ме е страх да ида, така поне си мисля че нищо ми няма...
 Sad
Ако сте коментирали този въпрос вече някъде, съжалявам че се повтарям, но не го открих.

# 17
  • София
Ееей, най-после имам нет, за да ви кажа едно свежарско здрасти и от мен! Grinning В много добро настроение съм, въпреки че имам ужасна мускулна треска и едвам ходя. В събота и неделя клечах в хола да остъргвам с шпакла разни работи, дето са капали от гипс, теракол и какво ли не...и после чистене...чистене....и пак чистене newsm28 Днес съм направо разглобена, но доволна Grinning Днес ще поръчаме и паркет....вижда му се края!
Отсега съм настроена за срещичката през уикенда! как само ми се ходи!!! Жалко, че се събираме малко форумки...Сигурна съм, че ще е супер!

# 18
  • Sofia
Елица , мисля , че на тази възраст и след 6месеца опити и да тръгнеш и да не тръгнеш на док е приемлив вариант . Да не бързаш е по - добре май  Thinking !
Ако не си мерила БТ смятам , че е по добре да започнеш с това и да поотложиш посещението при док - ама имам предвид специалист  , предполагам , че при обикновен гинеколог си ходила скоро Rolling Eyes  .
Поне да се ориентираш има ли ову и кога .

# 19
Добър ден и от мен! (Чак с рима го докарах) Laughing
Явно понеделника се отразява добре на всички дето сме били с увесени носове в петък и събота. Аз също днес съм с по-висок градус на настроението, макар че като е сетя какво ми беше в петък, бих се учудила ако има и по-надолу. Настроението ми се дължи на взетото решение че ако до Нова година не стане нищо ще ходим с мъжо на инсеминация - някак си ми дава успокоение тая мисъл (а и тайно се надявам нещо да се върже дотогава)  Rolling Eyes
Иначе ще идем да си направем тестове за антитела и имунологичен стелрилитет, щото нещо ни намекнаха в Щеревата клиника преди време.... Дано няма нищо де... Praynig
Подочух нещо за среща - може ли да ме осветлите... newsm78
Пожелавам ви хубава работна и любовна седмица  bouquet

Последна редакция: пн, 10 окт 2005, 12:24 от BAN

# 20
Морена, БТ не съм мерила, но ползвах тестове за овулация, които категорично показват че имам. Блягодаря за съвета, май наистина ще пробваме още един месец, пък след това ще идем да ни видят докторите що така не бременеем. newsm78

# 21
  • Sofia
Подочух нещо за среща - може ли да ме осветлите...
Светкам те  Laughing
И дано да имаш хубава изненада най - късно до НГ  Heart Eyes !

Ели да и с тестовете става , щях да ги пиша като вариант ама  ooooh!  ...

# 22
Аз тия дни съм в чудене  newsm78 Доктора каза да меря температура още два месеца и ако не стане да ходим за изследвания с мъжо.  Crossing Arms нещо почва да ми писва това с термометъра и меренето. От една страна си давам сметка, че графиките биха ориентирали лекаря, а от друга ми се струва, че насилвам нещата. Накрая май пак ще си слушам дофтора Rolling Eyes
На вас как ви струва графиката ми за последния цикъл? Не съм веща в разчитането, но май не е много лоша.

# 23
  • Sofia
Добра е Верчо  Grinning !

# 24
Аз си мислех, че срещата ще е в София. Sad Иначе имам страшен мерак, за да дойда на тая среща, но нямаме нито време, нито пари...  Rolling Eyes
Ако нещо се организира за Сф този път ще дойда, че предния път много се каних, каних и накрая мъжа ми покани гости точно тогава.... Confused

Сетих се да ви питам нещо - знаете ли някоя марка тестове за ову, различни от Clear Test. Предния път като си ги купих тези цялата кутия един тест не излезе валиден (нямаше нито една черта и на петте).  Crossing Arms Та съм решила да сменя марката, може да е на късмет... Та, казвайте други марки... Thinking

# 25
  • Sofia
Бан ей тия  .. те май са най д бест  Simple Smile !  А иначе на цената на Clear Test  са тези на dBets .  Аз други не заня да има .

# 26
BAN, аз от известно време ползвам Клеар Ову Тест и да ти кажа, май най-сетне взех че им хванах цаката. В началото си мислех че нещо не схващам как отчитат тия тестове, щото ми се показваха разни странни черти - ту само една ярка, ту ярка и бледа, ама накрая като се опънаха две ярки черти и си викам а, това ще да е положително!
Дано да не съм сбъркала де... Thinking

# 27
  • Стара Загора
Здравейте и от мен.
В предвид срещата на Балкана аз бързам да си оправя ДДС-то та да може да съм си спокойна на срящата и да не мисля за работа Flutter
Еллица и аз съм на 29г. Mr. Green Според мен изчакайте още малко и ако не стане първо се започва със спермограма на мъжа. А междувременно може да си пуснеш една микробиология и цито...това просто всяка жена трябва да си го прави година.
Верче добре завърнала се Hug

# 28
 newsm45МОмичета напоследък ме е обзело едно одтекчение от живота.Какво толкова искам,че не става и не става.Толкова ми е тъпо и безразлично всичко,че незнам.Потчти никой не знае колко много искам бебе и всички се чудят какво ми става.До преди да дойде лелката ми е напрегнато дали е станало,а като дойде вече ми се умира.Писнами,писнами,писнами..........

# 29
  • Стара Загора
newsm45МОмичета напоследък ме е обзело едно одтекчение от живота.Какво толкова искам,че не става и не става.Толкова ми е тъпо и безразлично всичко,че незнам.Потчти никой не знае колко много искам бебе и всички се чудят какво ми става.До преди да дойде лелката ми е напрегнато дали е станало,а като дойде вече ми се умира.Писнами,писнами,писнами..........
Мишке мари Naughty кви са тия мисли. Я горе главата. Мен ако питаш говори с мъжа си и се залавяйте за работа...стига си висяла по форумите ами марш в леглото при мъжо Mr. Green Вий проблем нямате освен психологичната настройка на мъжа ти май Crazy

Общи условия

Активация на акаунт