Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?

Имаме си нов шеф (по-точно той е стар,но го е нямало година и половина и за тва не съм го виждала), по-симпатичен изглежда от предния
.
Как сте се развихрили тук.Немога да ви хвана спатиите.С кого какво става,как става
, така че чао за днес и от мен, дойде време бебе да се прави 
, през които много пъти ми мина през ума просто да стана и да си тръгна (що не го направих?!?!?), ама седях и чаках. Седнах на стола обясних на "фризьорката" каква прическа искам (да има къси кичурчета, та да изглежда по-обемна косата - даже снимка й показах), обаче в крайна сметка какво се получи? Косата ми изглежда все едно хмммм някой я е дъвкал
на пипане е като изгоряла
и то щото реши да ми прави кичурчетата с някъв бръснач (е в началото беше с филираща ножичка, ама после я заряза). Чак ме е срам да се погледна в огледалото. Вярно, спретнах изненада за мъжа си, няма що 

Обаче се оказва, че в повечето случаи на хората им харесва моята прическа. А като мине малко време и на мен почва да ми харесва. Просто шокът от изненадата и от това, че съм очаквала друго, ме кара да мисля, че изглеждам ужасно
Като се прибере Иво довечера, нека той ти каже дали наистина прическата е зле. А ако случайно е така, утре рано можеш да отидеш на друга фризьорка и да поправите щетите. А може и насам някоя снимка да пратиш, обещаваме да бъдем съвсем честни и откровени с теб. Аа, да, другото е, че на хубав човек всичко му отива
Мисля, че за теб важи това правили

Иначе така като гледам оправия нема, освен да се пострига късо като момченце 

Sunshine не се ядосвай,а се стегни,че мъжът ти се прибира.Що не се съблечеш гола и кажи,че днес си голата готвачка.Като се прибере му сервирай в такъв вид да яде и няма да обърне внимание на косата ти 100 процента.Гледай само бабата и дядото да не са наблизо.OK.А пък после се заемете с бебето,като те види така няма как да не побърза да действа по въпроса. 

Важно е щом искаш бебе.