Седмичката 10.10-16.10

• 15 339
  • 424
  •   1
Отговори
# 150
Ивъх, един ден ме няма и сте изписали 11 страници Crazy
Аз се оплаквах , оплаквах, обаче нещата в работата ми тръгват на добре Mr. Green Сега са ни хванали да ремонтираме (Леа  Mr. Green ) и се кефя да си плескам дънките с червена боя. Станаха много арт Joy Имаме си нов шеф (по-точно той е стар,но го е нямало година и половина и за тва не съм го виждала), по-симпатичен изглежда от предния newsm78.
Айде весела седмичка, искам всичките да се усмихвате много Wink

# 151
Ео, дано да не е скръндза като другия!

# 152
 newsm03Как сте се развихрили тук.Немога да ви хвана спатиите.С кого какво става,как става
.А,a за витаминчета си говорите.Аз не пия такива неща.Бях започнала да пия ф-ва киселина и се отказах.Даже си мисля да взема да пия два три месеца противозачатъчни,че нещо много се вманиечих и да се поуспокоя малко,че иначе все се надявам.
Айде чао и успех на всички с витамини или без витамини.

# 153
И аз не пия витамини освен фолиева киселина, ама все я забравям през ден два. За сметка на това рупам ябълки и други подобни честичко.
Работното време свършва  ku-ku, така че чао за днес и от мен, дойде време бебе да се прави  luvbed
Миличък, стягай се че идвам  smile3508

# 154
Днес не ми е ден... Всъщност отвратителен ден ми е... Като започнем с това, че реших да посрещна мъжа си довечера променена и отидох да се подстрижа... чаках 3 часа  Close, през които много пъти ми мина през ума просто да стана и да си тръгна (що не го направих?!?!?), ама седях и чаках. Седнах на стола обясних на "фризьорката" каква прическа искам (да има къси кичурчета, та да изглежда по-обемна косата - даже снимка й показах), обаче в крайна сметка какво се получи? Косата ми изглежда все едно хмммм някой я е дъвкал smile3511 smile3518 на пипане е като изгоряла Cry и то щото реши да ми прави кичурчетата с някъв бръснач (е в началото беше с филираща ножичка, ама после я заряза). Чак ме е срам да се погледна в огледалото. Вярно, спретнах изненада за мъжа си, няма що Banghead
След това се прибирам - няма ток! Чак преди малко го пуснаха. Бабата и дядото пак ми лазят по нервите... абе изобщо ми се реве! Надявам се поне Иво да си дойде в добро настроение...
Скапан ден! #Puppy dog

# 155
Съншайн, не се ядосвай. Станалото - станало. Да ти кажа, аз като реша да експериментирам и веднага като се прибера от фризьор и се погледна в огледалото обикновено ми идва да се гръмна #2gunfire Обаче се оказва, че в повечето случаи на хората им харесва моята прическа. А като мине малко време и на мен почва да ми харесва. Просто шокът от изненадата и от това, че съм очаквала друго, ме кара да мисля, че изглеждам ужасно #Silly Като се прибере Иво довечера, нека той ти каже дали наистина прическата е зле. А ако случайно е така, утре рано можеш да отидеш на друга фризьорка и да поправите щетите. А може и насам някоя снимка да пратиш, обещаваме да бъдем съвсем честни и откровени с теб. Аа, да, другото е, че на хубав човек всичко му отива Hug Мисля, че за теб важи това правили Peace

# 156
Съни,мисля че Гризка доста правилно ти е отговорила Mr. Green

Не се тревожи, нали е коса - пак ще порасне Peace

Аз като вляза при фризьора и му викам - Режи, коса има много. Той ме гледа като  Shocked гръмнат, щото аз като се подстиргвам винаги я режа поне с 4 - 5 пръста. Няма 6-5, или къса или дълга.
Смятай колко често ходя при фризьор Thinking

Иво, ще му хареса Peace. Ще видиш

# 157
Гризка, то проблема не е точно в това как изглежда самата прическа (е не е това, което исках (всъщност една-единствена фризьорка досега е успявала да пресъздаде моите виждания върху главата ми, ама я няма в Бг сега), а в това, че косата ми на пипане е отвратителна - като изгорена - една твърда такава и... аз не мога да го обясня. Все едно не е моята коса ooooh! Иначе така като гледам оправия нема, освен да се пострига късо като момченце Confused Cry Rolling Eyes

# 158
Съни и да се ядосваш няма да промениш нещата. Измий си косата обилно с балсам (ако имаш такъв който не се измива), подсуши я сложи малко пяна и я намачкай и не се ядосвай повече. Направи нещо което обичаш да правиш или нещо което да ти повдигне настроението а на фризьорката много и ...... здраве.
  bouquet

# 159
Съни, и аз тамън се готвех да ти отговоря като Уман - измий я сега с много балсам, а следващия път й сложи и маска (в Красива мама има рецепти). Би трябвало да оправят каквото е изгорила фризьорката.

# 160
Ха добър ден и от мен  Heart Eyes

Добре че не съм имала време да се появя последните дни - щеше да ме е срам, че съм част от такава група хора - спореща  Blush
Всичко с мир се постига най-добре   bouquet

Да ви кажа за витаминките - вит.Е се води че подобрява женската репродуктивна система (поне така ми казаха като ми го изписаха преди време  newsm78), но за вит.А не бях чувала - може и да пробвам  Flutter

Ние от утре почваме местене - за добро ще е, ама няма да можем да идем на Балкана с Леа и Херка  Crossing Arms

Честит празник на Шайни - косата расте, ако ти е гадна на пипане - измий я с балсамче да поомекне  Crazy

Айде цунки-гунки от мен и се надявам да се включвам по-честичко  Hug

# 161
 newsm62 Sunshine не се ядосвай,а се стегни,че мъжът ти се прибира.Що не се съблечеш гола и кажи,че днес си голата готвачка.Като се прибере му сервирай в такъв вид да яде и няма да обърне внимание на косата ти 100 процента.Гледай само бабата и дядото да не са наблизо.OK.А пък после се заемете с бебето,като те види така няма как да не побърза да действа по въпроса.

# 162
Мишке, тва е добря идея. Следващия път като не ми докарат прическата и аз ще го пробвам  Mr. Green
Само дето няма смисъл изобщо да влизам в кухнята щото мъжо ако ме види така и няма да му е до ядене  newsm47
Трябва да пробвам като ме марзи да готвя  Mr. Green

# 163
mi6ka82,добра идея! yes
Аз пък откакто съм си вкъщи все се настройвам и все да започна дипломната си работа,но не било толкова лесно..А и машината ми нещо не е в час.Някой знае ли къде оправят Singer,че не мога да намеря? smile3506

# 164
Съни, истината е в балсама Wink И не се ядосвай- коса е, ще порасне, а и малко промяна не вреди. И аз съм ревала след фризиор, ама с рев не ми се оправи тиквата Crazy А и Иво ще си те обича и плешива да си Crazy Flutter Имаш празник днеска, наслаждавай му се Blush
Мишка, защо со оставила фолиевата киселина Naughty Важно е щом искаш бебе.
Ая, трябва ли да се срамуваме че сме спорили newsm78 В спора се ражда истината- аз не съм привърженик на караниците, но като се стигне до тях, трябва да се оправят нещата. Ако всеки си натиска парцалите, до никъде няма да я докараме Crazy

Общи условия

Активация на акаунт