Седмичката 10.10-16.10

• 15 337
  • 424
  •   1
Отговори
# 165
Sunshine, като казваш, че ти е твърда косата, можеш да пробваш Течни кристали за коса. Слагат се след като си измиеш косата на влажна коса. Не мазнее, и косата става една жива и мекичка. Не са скъпи и се ползват дълго време. На мен ми харесват и ги ползвам.  4470 Запазват косата и от цъфтеж.
Разбрах, че имаш празник - весело изкарване и много настроение!  cheers

# 166
Момичета, аз пак съм на линия.
Искам да Ви споделя и да ви попитам нещо, може някой да знае нещо по-въпроса.
Значи, аз винаги съм имала ниско кръвно,95-65, 100-70,но от една седмица рязко го покачвам на 135-90,120-80, каквито граници никога не съм имала.Въпроса ми е -Възможно ли е това да е симптом на бременност.Искам да ви кажа, че имам и други, но не наблягам на тях, защтото приличат на ПМС.
Съни,давй с маски ще я възстановиш косата лека по лека.A сега горе-главата, имаш толкова красив празник, а и мъжа ти те обича такава каквато си,Стеф го каза същото.Така, че опитай се да вземеш максимално хубавото от вечерта, нищо, че деня ти е предлагал само негативни емоции.
Чакам мнения, ако някоя от Вас, знае нещо по моя въпрос.Целувки Heart Eyes

# 167
Диме, в темата за признаците провери ли newsm78 Май ми се струва че една мама беше писала подобно нещо, ама провери за всеки случай Wink

# 168
Стефи,аз одеве ги четах, но сега пак ще ги препрочета.Благодаря ти  bouquet

# 169
  • Стара Загора
Диме кръвното 120 - 80 не е ли нормално? Или просто за теб е ненормално...пък ха дано да е предвестник на нещо пухесто и дебело  bouquet
Слънчо големи препядствия днес на годишнината. Направо незнам какъв съвет да ти дам. Слагай маски...това е коса..бързо ръсте. Пък Иво пак ще те хареса...ами то човека има ли избор..с такваз жена Mr. Green

# 170
Херка,да то по принцип е нормално, но при мен, като стане в тези граници ми идва високо и ми е лошо.Най-странното е, че ония ден ми беше много зле-мериха ми кръвното 3 пъти една лекарка и беше-75-90, оттам отивам на личния лекар и ми го мери 135-90, при което останах като гръмната, защото никога не съм имала такова кръвно, поддържала съм го ниско, смалявала съм границите много, но до го вдигам никога.След това беше 120-80.И затова се съмнявам.
Дано наистина е това което си мисля,както каза да е предизвестие за бебоче. baby_neutral

# 171
Не мога да спя нещо и ме хванаха Карастанчовите Crazy та се разрових пак по форумите...намерих един виц, дето много ме разсмя, ама много и не мога да не ви го кажа Mr. Green
Бабо, защо си дупчиш два билета?
Ами ако изгубя единия...
Ами ако изгубиш и другия?
Ха, баба ти да не е вчерашна?!? Имам си и карта !

bowuu

Последна редакция: ср, 12 окт 2005, 09:03 от Stefanie

# 172
  • Стара Загора
Абе СТеф ти кво правиш толкоз късно из форумите Crazy
Аз пък съм станала в 04,00 часа и от 05,00 часа съм в офиса ама чак сега успях да влезна тук Twisted Evil Как ще изкарвам днес направо идея нямам Rolling Eyes

# 173
Добро утро и от мен сладуранки.Как сте тази сутрин?
Ей,Стеф готин виц.ти кога спиш?
Херка,желая ти лека и безаавариина работа и бързо минаване на деня Wink
Аз да ви кажа пак съм с височко малко кръвно,леко ми се Sick и нямам търпение да дойде утре сутрин, защото тогава е деня на идване на лелката, ама аз искам да се позабави с 9 месеца , та затова утре сутринта ще си направя тест.Дай Боже да не ми дойде и да видя дветееееееееееееее чертички.
На всички-много слънчеви усмивки през този мрачен ден.
Пращам ви бургаски, морски поздрави Heart Eyes Hug  bouquet

# 174
  • София-Лозен
Херко, Стеф, вие държите  първенство по най-необичайни часове на разписване във форума. Таласъмчовци такива!!!  Hug Hug Hug
Ха сега и аз да ви кажа един виц:
Попитали Радио Ереван:
-"Кое е най-ужасяващото нещо за Човека Паяк?"
- "Ами Човека Чехъл!!!!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 175
Юхууууууууууу,

раннобудници такива....Абе, вие въобще лягате ли newsm78 Hug

Диме,високото кръвно може да се дължи на доста неща. Кръвно се качва след отказване на цигарите, след качване на няколко килограма и има доста други причини. Дано при теб е сладка и пухкава и ни сюрпризираш с новината скоро. Hug

Съни да не се спотайва, а да разкаже за годишнината  Mr. Green

# 176
  • Стара Загора
Таласъм съм голям аз Crazy
Диме нъл знайш...стискам палци до откат Peace
Слънчева да не се спотайва ами да раказва вече...умрях от любопитство Mr. Green Пък милата може и да няма сили за разказване newsm78 Crazy

# 177
Бабо, защо си дупчиш два билета?
Ами ако изгубя единия...
Ами ако изгубиш и другия?
Ха, баба ти да не е вчерашна?!? Имам си и карта !

bowuu
Вица си е трепач Laughing Само че аз като един истински българин ще кажа, че го знам по друг начин и с разширение. Та главния герой в моя виц не е бабичката, а милиционера. И накрая го попитали:
"Добре де, ами ако изгубиш и картата, а? Кво ще правиш!"
Милиционерът се усмихнал лукаво и казал:
"Пак няма страшно, щото милиционерите като са униформени пътуват безплатно"
Mr. Green

Ха добрютро и от мен! Peace

Слънчева да не се спотайва ами да раказва вече...умрях от любопитство Mr. Green Пък милата може и да няма сили за разказване newsm78 Crazy
Това любопитство обяснява защо толкоз хора не сте спали тая нощ Laughing Но и мен ме човърка отвътре... Хайде, Слънчева, поне на обяд те искаме на линия да разказваш smile3508

# 178
  • Някъде там...
Добро утро и от мен! Имам ужасно много работа и затова рядко надничам тук  Confused . Отгоре на всичко съм станала с дупето нагоре и вече се сдърпах с една от колежките, тоест направих и забележка пък тя се разпени насреща ми. И за капак на всичко поканите за сватбата не са готови още - забравили ми поръчката моля ви се, а аз бягах от работа за да си ги взема. Въобще днес ми иде да удуша някой  #2gunfire

Диме стискам палци чертичките да са две.

# 179
Момичета,Благодаря на всички ви за подрепата.Дай Боже утре да ви съобщя хубавата новина за положит.тестче, а сега ето вица и от мен:
 Крикор, честито! Скоро ще се сватосваме с вашето семейство...
- Ама как така бе Гарабед? Сина ми и дъщеря ти?
- Не. Аз и жена ти.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт