Седмичката 10.10-16.10

• 15 325
  • 424
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро на всички и от мен!
Тази сутрин нямате грешка!  newsm10

# 181
Доброутро Hug
Ех и аз трябва да се науча да ставам рано ама все още правя неуспешни опити ooooh! добре че не ме вижда шефа ква съм поспалана Mr. Green
Диме стискам палци и я не се ядосвай за глупости Wink
Днес си имам рожденик и все още не съм купила подарък и незнам дали ще намеря това което търся Rolling Eyes
УСПЕшЕН ДЕН НА ВСИчКИ  bouquet

# 182
 smile3507 smile3507 smile3507
Как ставате бе жени, че и вицове разказвате? Аз не мога да се отлепя днеска от леглото, мъжо  почива и хептен не ми се ставаше.  Embarassed
Dime, newsm10  да ни зарадваш скоро!
Жабче, колко ще ти забавят поканите? Ние ги правихме в последния момент и ако се бяха забавили не ми се мисли какво щеше да е.

# 183
А оправданието на продавачката беше - " Ами забравили сме ги да ги пуснем за печат"...

Като са забравили #Cussing out, да те компенсират. Трябваше да им вдигнеш скандал.
Уф че ми писва от некадърници. Crossing Arms

# 184
Добро утро на всички   bouquet
Уф , аз пих едно кафе ама явно не е достатъчно.
Диме а дано теста отчете  EFP
Съни кажи в крайна сметка твоя кво каза за прическата ?[color=][/color]

Весел и успешен ден на всички!

# 185
Като я гледам Съни как никаква я няма, представям си какво е било снощи, надали прическата е имала значение Blush
Дарилка, ти да не си фен на Кари Crazy Тука в Пловдив има един автобус, на който са лепнали реклама на най-големия магазин за дрехи секънд хенд, та рекламата гласи ( Кари е на снимката) :За да е винаги уникална, Кари пазарува от La Fiesta  Crazy

# 186
Здравейте и от мен,аз май съм последна днес!
Диме,стискам палци!
Жабче,не е лесно да станеш булка,ми викаше баба,преди сватбата ни.Успех!
Stefanie и Хера-браво на раннобудните!
Вицовете са страхотни за закуска!хи-хи
Лек ден на всички! newsm10

# 187
Съни,
чак цял фен - не, ама ме кефи сериалчето...
Абе, харесва ми...

А, това с транспортната реклама ми хареса. Joy Joy Joy
Ей Кари чак до Пловдив ходи да си купува дрешки hahaha

# 188
 newsm45 Момичета да ви се оплача,че мъжо много ми липсва вече искам да се връща,а пък той едва вчера сутринта тръгна.Ама като няма кой да ме ядосва.А и снощи сънувах,че спи в чуждо легло.Вече ко ли не взех да си мисля.Щуротии.

# 189
Милата,Мишка!Няма страшно,нали каза,че като се върне ще си в овулация!Тъкмо ще се настроите,без да му мислите много! newsm53

# 190
  • Стара Загора
Мишке  Naughty няма да коментирам...ти си знайш Mr. Green
Раннобудна аз раннобудна ама сега пак за кафе отивам Crazy

# 191
Хера,пий едно и за мен,че го отказвам.И аз незнам защо,уж си мисля,за по-добра среда на здрави бебчета.Отказах кафето,ще отказвам цигарите,накрая и секса да откажа и ще съм като нова!хи-хи newsm47

# 192
Хей мишок, ами направи се на луда като мене Simple Smile
Моя мъж като тръгне да пътува някъде в периода, когато ще съм в овулация, взима ме с него  Twisted Evil
Ей го на, в петък заминаваме за Търново той и аз (като лепка)  newsm68

# 193
  • Стара Загора
Хера,пий едно и за мен,че го отказвам.И аз незнам защо,уж си мисля,за по-добра среда на здрави бебчета.Отказах кафето,ще отказвам цигарите,накрая и секса да откажа и ще съм като нова!хи-хи newsm47
Нали знаеш, че прекаления светец и богу не е драг Mr. Green Аз принципно пия по едно кафе сутрин като стана. Ама тази сутрин понеже станах ненормално та ще трябва днес да ударя поне още едно кафе Crazy

# 194
С кафенцето може ли и една цигарка заради мен да изпушиш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт