Седмичката 10.10-16.10

• 15 319
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
С кафенцето може ли и една цигарка заради мен да изпушиш  Mr. Green
Ша пуфна не ами и питаш още Mr. Green Айде две да са...от мен да мине Crazy

П.П много сладко коремче имаш вече Blush

# 196
И аз тъкмо това забелязах - че много сладък бремелински вид е добило нашето Дейче, пу пу пу да не му е уроки newsm51

# 197
Права си,Хера!
Дея,добре дошла!Как си днес?

# 198
ОоООоо Дея - добро утро.
Дай повече снимки с коремчето ако имаш да ти се порадваме. Иначе за цигарката за теб и една кутия ще изпуша ако трябва. Blush

# 199
С кафенцето може ли и една цигарка заради мен да изпушиш  Mr. Green
Ша пуфна не ами и питаш още Mr. Green Айде две да са...от мен да мине Crazy

Ами сладко да ама няма с какво вече да го обличам  Mr. Green А килцата ми са сладки те ужас съм Crossing Arms Ама карай да се похваля,че съм вече на консултации и най интересното на което немога да намеря отговор или обяснение е,че бебчо много ама много мърда като го гледаме на ехото,доктора се учудва другите не били така жизнени а дивачето мърда с крачета ,ръчички върти думе абе картинка сме
Та това от мен надявам се да ви развеселя поне малко
А ето и снимки

# 200
Много хубаво,миличка!Много сладко коремче!Вярно ме развесели!Да сте живи и здрави! newsm51

# 201
Дея аз довечера ако искаш и една бира да одрънкам вместо теб.Кафетата и цигарите са резон ама само ако кажеш може и нещо твърдо,нали?ХА-ХА.
Сега сериозно. Дея да не си и помисляш за цигари и алкохол,че става много лошо.

# 202
  • Варна
Добрютру  Heart Eyes
Днес сте в супер настроение, браво браво  Hug
Аз също - днес стават 6 седмици от операцията, т.е. приключи рисковият период на възстановяване  Flutter
Мисля да си почина още 1 месец и през ноември да спираме да се пазим и да чакаме бебче  Praynig

Сега да ви се похваля - уредихме се с мъъъъничка екскурзийка през уикенда - до Стара Загора на гости на приятели  Flutter Вече искам да тръгвам, ама е едва сряда ... кога ще дойде Петъкът  Tired

# 203
Дея - живи и здрави, много ти се радвам-ПУ-ПУ-ПУ-да не са ти уроки.
Радвам се че днес последно мога да ви пиша, че от утре шефката пак е на работа а сме в един офис,но......от вкъщи като имам време непременно ще ви "досаждам" Joy
Ей,Съни къде си-май спинкаш ощелКак беше празничната вечер? Blush
Херка-как си?кое кафенце ще ти е това, нали знаеш, че много кафета вредят вместо да помагат Naughty
Аз като започнах тази нова работа на ден пиех по 3 двойни кафета, заради ниското ми кръвно, но пък се чувствах добре,а сега............................по незнайно каква причина започнах да го вдигам Thinking
Мише-горе главата като си дойде ще сте се затъжили и как ще наваксвате само Crazy Flutter Blush Blush Blush
Светли - браво-сега се пази много и ноември месец-АТАКА Grinning
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
PS- Иф, честит ти рожденник.Да е жив и здрав и много щастлив newsm59  Gift newsm59

Последна редакция: ср, 12 окт 2005, 11:43 от Dime

# 204
  • Стара Загора
Сега да ви се похваля - уредихме се с мъъъъничка екскурзийка през уикенда - до Стара Загора на гости на приятели  Flutter
Ей браво Crossing Armsточно когато ще ни няма...другият път само да ме пропуснеш Naughty Crazy
Дея я следя аз изкъсо...чета...шпионирам..абе ужас Blush Иначе се разревах като и разглеждах снимките....вече хормоните якооооо ме блъскат Tired И скивах една малка снимчица на бебо виси на картата у тях Mr. Green Искам и аз вече такива снимкиииии #Cussing out Айде отивам да пуша обещаната цигара Blush

# 205
Дея, супер си миличка!!!

Да сте живи и здрави... и ни насетявай, че да се забавляваме Hug

# 206
  • Някъде там...
Дея много хубава бремелинка си.
Мишка знам какво ти е, и моят мъж често отсъства и всеки път ме избива на депресия и рев. Но пък после много си се радваме.
Вижте нещо весело : http://www.metacafe.com/watch/35526/video/%3E?rd=0766ae818e2c758 … f2aa456bc434cc8d3
Дарилка развиках им се аз едно хубаво, но ми се скапа настроението и това си е.

# 207
  • Варна
Сега да ви се похваля - уредихме се с мъъъъничка екскурзийка през уикенда - до Стара Загора на гости на приятели  Flutter
Ей браво Crossing Armsточно когато ще ни няма...другият път само да ме пропуснеш Naughty Crazy
Сори, ама това гости от 1 година го мъдрим, все пречки на пътя, сега излезе прозорец свободен и няма отлагане  Blush

# 208
  • Sofia
Дея и преди си ни беше хубавица , ама сега още по - хубава си станала , пу , пу , .... !

Иф  да ти е виж и здрав рожденика и много щастлив ! nbirthday newsm67
Успех с подаръка !

И ние още не сме измислили подарък на щерката , а време не остана и вече ми се струва , че ще тръгнем да обикаляме магазините и дано нещо ни хрумне и хареса  Praynig !

# 209
Здравейте и от мен, минавам набързо и за това ще съм кратка. Тази седмица ми е много натоварена, ама какво да се прави  Embarassed
Диме хайде успех и утре да ни зарадваш.
Успешен ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт