Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?

добре че не ме вижда шефа ква съм поспалана 
, да те компенсират. Трябваше да им вдигнеш скандал.

Тука в Пловдив има един автобус, на който са лепнали реклама на най-големия магазин за дрехи секънд хенд, та рекламата гласи ( Кари е на снимката) :За да е винаги уникална, Кари пазарува от La Fiesta
Момичета да ви се оплача,че мъжо много ми липсва вече искам да се връща,а пък той едва вчера сутринта тръгна.Ама като няма кой да ме ядосва.А и снощи сънувах,че спи в чуждо легло.Вече ко ли не взех да си мисля.Щуротии.
няма да коментирам...ти си знайш