Седмичката 10.10-16.10

• 15 251
  • 424
  •   1
Отговори
# 390
Dime,благодаря ти,но първо ще чакам да ми дойде М,а после започваме изследвания..,но нищо не се знае,може пък до трите месеца чакане всичко да е добре и тогава..не ми пука каква зодия ще е,само да е здравичко..хи-хи.Аз вярвам много и се научих на търпение,така че... 
Успех на теб с лъвчетата,този месец smile3521Май наистина всички мързелуват,целувки  newsm51

Последна редакция: сб, 15 окт 2005, 19:44 от danidan

# 391
Dime,благодаря ти,но първо ще чакам да ми дойде М,а после започваме изследвания..,но нищо не се знае,може пък до трите месеца чакане всичко да е добре и тогава..не ми пука каква зодия ще е,само да е здравичко..хи-хи.Аз вярвам много и се научих на търпение,така че...
Успех на теб с лъвчетата,този месец smile3521Май наистина всички марзелуват,целувки newsm51

Успех,Дани ще стискам палци всичко да е наред с изследванията и после- живо и здраво бебоче baby_neutral
Благодаря за пожеланията-не отказвам и лъвче-хи-хи-хи-да е живо и здраво пък с каквато зодия си дойде Wink
лек и усмихнат ден Joy

# 392
Ети,отговорът ми ена 26стр.Май трябваше на лични...

# 393
Гризката, съвсем светнах днес, толкова щастлива ме направи, че място не мога да си намеря    smile3535 
Ще поработя сериозно този път и се надявам да имам повод да се похваля (първо на теб  lovekiss , за да те заразя!)

10х, Данидан, да ти се връща много скоро, а каква е темата на дипломната?

Дими, Теволере, хайде на лъвчетата! Ще има за всички ни  babydust7 

# 394
Ох, звучи супер интересно.. Успех, Дани!

# 395
Мерси,много,много си мила!Всички казват така и наистина е интересно,но въобще не е лесно,особено на нашият пазар.Хората нямат много възможности и гледат по-евтино,а нашите творения са малко и като други професии де,много труд за почти нищо.Но поне си обичам работата..Целувки и пак успех с бебешоците! newsm51

# 396
Ехо мацки,как сте ?Вчера се върнах от София,а днес правехме за 2 път рождения ден на моя приятел и вече  smile3524 ами то човек не може да си почине и да хвърли едно очо тук Flutter
Айде утре ви чакам за кафенце Flutter

# 397
  • Den Haag
Здравейте милички, днес деня е хубав и май всички сте навънка, а мен ме чака  newsm79, след това  wash hang и   food002, какво да се прави така съм си го наредила за днес Mr. Green. Хайде приятен ден Heart Eyes.

# 398
  • Стара Загора
отсъствие

# 399
хи-хи,благодаря ти lalka! smile3521С тези,ту кирилица,ту латиница,вече се обърках,вместо ъ-а,но май всички са така!А толкова ме хвалеха,другарките...хи-хи
Весел ден,от мен! newsm68

# 400
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  bouquet
май и днес е доста празно тук сред нас Cry
Дано сте оК и си изкарвате готино уикенда и утре много хубави новинки за baby_neutral чакаме  Laughing
Лек ден на всички Hug

# 401
 smile3511 Да ви се оплача момичета,че два дена нямах интернет atwork и направо откачих smile3515.Преди малко поправиха повредата.Тъкмо когато имам най-малко работа newsm75.ПУ.Само,че виждам,че вие нещо се губите.Добре айде до по късно,а ако не,утре в новата седмичка.А,сега отивам да пия кафе kaffeetrmker_2.Чаооо.

# 402
Привет и от мен и аз имам много за чистене обаче ме мързи Crossing Arms
Мишка и аз съм на кафе  food010
Ами на София бих казала че се разочаровах от повечето хора,а за рождения ден ами добре си изкарахме Grinning
Уре е деня в който ще се разбере дали ще има изненада,а днес се чувствам зле,защото май съм настинала и ми се ходи често до тоалетна,а и малко ми е гадно,дали не е цистит Tiredнаправо ми се реве Cry

# 403
Аз такова минавам само да ви почерпя набързо  Flutter имам рожденник днес  Rolling Eyes и ви черпя витуално за негово здраве  Hug

Да ви е сладко

# 404
  • Някъде там...
Честит ти рожденник Дея! Да ти е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт