Седмичката 10.10-16.10

• 15 251
  • 424
  •   1
Отговори
# 375
Още чакам М. и съм много изнервена, нямам никакви признаци за М., но ми се появи розово течение, нищо не ме боли, обаче до сега това не ми се беше появявало newsm78! Добре дошла на Алабала!

# 376
Оооо, Алабалка, и в тоя форум ли ще се гоним  Mr. Green Уелкъм ту дъ клъб Crazy

# 377
Ох, Дани..
ЛЪВ исках. Ама много исках. Затова цял ден рева.
Но пък може да ни е писано заедно да се хвалим (скоро)? Алабала, и с теб заедно, надявам се...

Ети, и аз днес ей така, без никакви симптоми - розово течение..
Обаче аз каквато съм тъпа, като видях първата капка си викам: ей на, единадесети ден - имплантирам..    animal085 !

# 378
Ети, отчитам се.Направих разследването.Тоя Васко..Кърчев ли му е фамилията?Ако е той,наистина е голям образ.Имаше ли москвич "Алеко"?Имаше ли "порта"между зъбите и трапчинки,като се усмихне?Всъщност,винаги е усмихнат.

# 379
Ох, Дани..

Мацка, мога ли да те попитам защо ревеш? Да направим една проста сметка, ако заченеш в следващия цикъл кога трябва да се роди дечко: днес е 14-ти, да речем овуто ти дойде на 14+14 = 28-ми октомври. Дечко трябва да се роди догодина около 28ми юли... ТОВА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ Е ЛЪВЧЕ!!! Аз съм родена на 27ми и какво мислиш че съм, а, ангорска котка ли? Twisted Evil

# 380
  • Варна
Аз таковата един тъп въпрос нали съм нова простете ми Embarassed EmbarassedТа може ли някой да ми каже за овулацията -как се смята това с 28 ден и т.н. Сигурна съм ,че има много по въпроса,но в момента имам едно ревящо дете в ръцете си което не ми дава да стоя на компа та не мога да се ровя.Благодаря!!!

# 381
Алабала,ако цикълът ти е стандартен-т.е.идва ти на 28 дена всеки месец,то стандартно овулацията ти настъпва на 14 ден броено от първия ден на М.+,- 1-2дни.За целта иди в Зачатие на Овулационния календар.

# 382
Ох, Дани..

Мацка, мога ли да те попитам защо ревеш? Да направим една проста сметка, ако заченеш в следващия цикъл кога трябва да се роди дечко: днес е 14-ти, да речем овуто ти дойде на 14+14 = 28-ми октомври. Дечко трябва да се роди догодина около 28ми юли... ТОВА ПО ВСИЧКИ ПАРАГРАФИ Е ЛЪВЧЕ!!! Аз съм родена на 27ми и какво мислиш че съм, а, ангорска котка ли? Twisted Evil

Гризката, ОБИЧАМ ТА!   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts    newsm76     Ама много те обичкам! Пак ша смятам, и ако е вярно, и БТ ша меря тоя месец. 

# 383
  • Sofia
Алабала , добре дошла при нас и късмет  Grinning !
Вече са ти отговорили , но ти предлагам за четене това и това , дано ти е полезно !

# 384
  • Варна
Много ви благодаря!Моето диване заспа и сега ще мога да изчета всичко по темата Grinning

# 385
Добро утро милички  bouquet
Как сте в този мрачен/поне в бургас/ ден?
Аз днес съм на работа-дано всичко да е спокойно и да ми мине бързо деня.Днес съм по-добре, поне акъла ми е зает с други работи и по-малко се сещам за разочарованието си.
Жела Ви на всички лека и успешна събота и дано не е много пусто днес форумчето.
АЛАБАЛА, добре дошла  bouquet
Ще видиш колко е полизно, приятно и уютно при нас Blush
Прегръдки Hug

# 386
Гризката, ОБИЧАМ ТА!   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts    newsm76     Ама много те обичкам! Пак ша смятам, и ако е вярно, и БТ ша меря тоя месец.
Grinning Grinning Grinning Хайде горе главата сега и стискам палци за лъвчето fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 387
Мерси,MechoPuh.Гризката е права,аз и миналата година бях бременна,пак неуспешно,за съжаление и точно този месец беше станало лъвчето.И аз много ги харесвам.А дано успеете.. newsm17
Dime,успешен ден!Поздрави и целувки на есенното моренце,аз много обичам да го гледам такова,изпълнено с тайнство..хи-хи,нещо се размечтах..
И тук в София времето е лошо,а и аз ще работя по дипл.си работа.Срокът ми е януари,а аз скоро започнах,дано успея,че има много работа..Айде,чао засега,че запретвам ръкави wavey   

# 388
Много е празно тук Cry
Къде сте newsm78
Почивате си нали Laughing,няма ли някой друг работещ като мене? Rolling Eyes
На почиващите-приятен релакс Wink  bouquet

Дани,сполука при писането на дипломната-свежа и бърза мисъл ти желая Peace и едно такова  baby_neutralлъвче
 Hugи  Heart Eyes от мен[/color]

# 389
  • БГ
Ох, Дани..
Но пък може да ни е писано заедно да се хвалим (скоро)? Алабала, и с теб заедно, надявам се...

здравей, според мен не трябва да ревеш,каквато и зодийка да е знаеш че пак ще е обсипано с любов и чакано с желяние, като се замисля ме запали и мен по лъвче обаче:)успех!

Общи условия

Активация на акаунт