Седмичката 10.10-16.10

• 15 258
  • 424
  •   1
Отговори
# 360
  • На един клон
То бива ,бива,...
и убави,и умни,и добри и талантливи....,пуу!
Господ не е бил справедлив! Joy

# 361
Теди, като ти чета постингите и имам чувството, че тоз младеж ми подарява тия хубави цвекета  Mr. Green

# 362
  • Стара Загора
Теди, като ти чета постингите и имам чувството, че тоз младеж ми подарява тия хубави цвекета  Mr. Green
Мечтииии мечтииии Crazy И аз много го харесвам тоя пич на Теди..ся да каже че е и мъжа и ... направо тръгвам за Софето Mr. Green Heart Eyes

# 363
  • София-Лозен
Ейййййййййй палавници!

Херка, опущийме го младежа. Кайли Миноуг ме изпревари вече. Е много е хубав, няма кво да се лъжем.

Gel, важното е да си се пофалим, нъл тъй! Ей не ми се работи и тва е.

Верка, вместо него аз ти ги изпращам   bouquet  bouquet  bouquet

# 364
Пиша с един пръст, че ме мързи да ползвам другите, егати деня, добре, че мързела не боли! Айде да свършва тоз работен ден! Утре отивам при баба на гости да ме поглези малко! ето цвеке и от мен за вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 365
Теди,гледам,че си тук.Използвам случая да пожелая на теб и всички останали щастливи почивни дни.Радвайте се на слънцето.При нас е топло.Че както ни плашат за декември...
Стискайте ми палци-в понеделник имам изпит,дето даже и не знам кво ще ме питат...
Айде,аз отивам да готвя,да си храня мъжа и детето.
  love001  love001  love001

# 366
TaniaN, преди години имах един състудент от твоя град казва се Васил К. един нисичък такъв, мисля, че е 67 набор! Можеш ли да се сетиш за него? Знам, че майка му се казва Гинка. Какво става с тоз човек?

# 367
  • Стара Загора
TaniaN, преди години имах един състудент от твоя град казва се Васил К. един нисичък
Не едно магаре е Марко душко Mr. Green

# 368
  • София-Лозен
Танче, много си мила! Благодаря ти!
Успех на изпита, знам че ще се справиш!   newsm10
При вас е топло, ама тука е много неприятно времето. Студено е и ръми цял ден. Само за една сладка дрямка  smile3507 newsm46   smile3524 А ние какво стоим още по офисите и   typeuu

# 369
Знам, знам, ама за това си мисля, че е едно! Голям образ е! Mr. Green

# 370
Етина,ако е 67 и е живял и учил тук/средното/ няма начин да не го знам.Аз съм 70,а имаме 2 средни училища само.Ще разследвам!
Васил К. казваш...

# 371
Етина,ако е 67 и е живял и учил тук/средното/ няма начин да не го знам.Аз съм 70,а имаме 2 средни училища само.Ще разследвам!
Васил К. казваш...

Ъхъ, учехме една специализация в Търново в далечната 1997г. и да учил си е и е живял там.

# 372
Виждам, че в последния 1ч мързелът е взел чудовищни размери, щом даже ни мързи да се разпишем в седмичната Laughing Аз вече психически запразних за седмицата и в момента мъдря какво да готвя довечера. Купих за подарък на 5-годишната племенница на Пламен розови чорапки (тя си ги поиска), ама като гледам какъв размер съм зела, май трябва да изчака да стане на 10, за да ги обуе smile3560

# 373
Мен не ме мързи, но пристигна лелята  Banghead  и нищо хубаво не мога да сътворя  #Puppy dog
Два дни по-рано дойде мръсницата, и сега трябва да си променям лентичката май  newsm78

# 374
  • Варна
Здравейте на всички,
чета ви от едно известно време и как да кажа ..отдавна си мисля да почваме второто но вие ме вдъхновихте Wink
И няма да ви казвам какво беше разочарованието ми когато преди малко ми доиде Cry Cryа бях почти сигурна че е станало -закъсня ми с 5 дни!!!
С радост се присъединявам към вас ,а с още по голяма ще ви напусна  Mr. Green дай Боже скоро.
На всички ви желая скоро да видите заветната 2-ра чертичка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт