Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
Каква е базалната температура и как се измерва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи овулацията и колко надеждни са овулационните календари и таблици в интернет?
Овулацията може да се определи чрез измерване на базалната температура или фоликулярната морфология. Като начало е препоръчително да се запознаете с информацията в библиотеката на форума. Овулационните календари и таблици в интернет са до известна степен надеждни, подобно на метода с измерване на базалната температура. Препоръчително е да използвате няколко източника за потвърждение на информацията.
-
Кога трябва да се направи тест за бременност, ако очакваната менструация е на 15-ти, но тестът на 10-ти е отрицателен?
-
Каква е базалната температура и как се измерва?
-
Кои са най-надеждните марки тестове за овулация?
-
Кога е препоръчително да се направи тест за бременност след полов акт?
- ша ги пробвам тия DBest, щото от Clear test съм малко разочарована.
- нищо - все едно, че не съм направила тест - седяха си съвсем чести леко розови лентички. Една черта нямаше камо ли две. Даже се направих един тест за бременност- ей тъй просто да видя дали пък не е в мен провредата
хехехе. И аз не споделям с никого освен с мъжо, само че докато аз се сдухвам от притеснение, него го тресе такова спокойствие, че ми иде да го удуша понякога 
Аз вече съм в очакване на резултатите от усиления труд през този месец + хапчетата, които продължавам да пия
но гледам да не мисля за това.
. И най-хубавото е, че тук винаги има някой, който да ти вдъхне кураж.
Оптимизмът ти е заразителен, да знаеш
слава богу/и те уверявам, че следващия месец към края пак ще си изпълнена с надежда и очакване!Което е супер, но не пропускай незабелязано живота си от останалото време. Знаш, има много теми по въпроса с различни препоръки - хобита, пътувания и т.н. Аз например дори бях решила поне 2 месеца да пия противозачатъчни, за да си разтоваря психиката /то пък точно тогава стана работата/...
.
. Е, на това ако не му се вика световен рекорд, ама ха....
Да аз съм сигурна,че слънце ще изгрее и на моята улица,но винаги съм така като идва лелката,а после ежедневните проблеми като ме затласкат на там на сам и се поразсейвам.Все пак ми се иска това слънце да ме огрее много скоро.
.