Седмичката 10.10-16.10

• 15 236
  • 424
  •   1
Отговори
# 30
Моренка, тенк ю дет съ вика  Heart Eyes - ша ги пробвам тия DBest, щото от Clear test съм малко разочарована.
Еллица, и аз уж им хванах цаката - в смисъл 3 месеца ми отчитаха (ама нито един с две еднакви по цвят и дебелина черти) и нищо не стана.
Този последния месец се пукнах от яд  #2gunfire- нищо - все едно, че не съм направила тест - седяха си съвсем чести леко розови лентички. Една черта нямаше камо ли две. Даже се направих един тест за бременност- ей тъй просто да видя дали пък не е в мен провредата  Rolling Eyes И затова сега съм решила да сменя малко...
Мишле, много добре те разбирам - аз в петък бях същата като теб. Напрежението е ужасно и ми е пределно ясно, че колкото и да ти казваме "Горе главата" тъпото настроение няма да отмине докато.... не отмине... Трябва си технологично време.... Но поне като има на кого да кажеш и да си изплачеш мъката е по-добре. И повярвай ми - по-добре е че другите не знаят че искаш бебе - иначе отвсякъде валят въпроси "Хайде бе, какво става, не действате ли, сега в коя фаза си, хубаво да я оползотворите и т.н.?" Това, вЕрвай ми е по-ужасно....

# 31
Мдаа, и аз мисля, че е по-добре близките да не знаят... Представям си само какво подпитване.. или пък свекърва ми звани на вратата в 7:30 сутринта с термометър за мерене на БТ в ръка  smile3511 хехехе. И аз не споделям с никого освен с мъжо, само че докато аз се сдухвам от притеснение,  него го тресе такова спокойствие, че ми иде да го удуша понякога  newsm66
Хубавите неща, вика, стават бавно. И май си е прав де.

# 32
  • Стара Загора
, само че докато аз се сдухвам от притеснение,  него го тресе такова спокойствие, че ми иде да го удуша понякога  newsm66
И хубаво прави човека Mr. Green Двама изперкали в къщата ще са много Crazy

# 33
Хайде и аз да ви кажа добър ден и да ви пожелая успешна, усмихната и пълна с хубави емоции седмица Simple Smile Аз вече съм в очакване на резултатите от усиления труд през този месец + хапчетата, които продължавам да пия Wink но гледам да не мисля за това.
Други мисля сега пълнят главичката ми Wink - моята малка сестричка се връща утре от САЩ и съм тоооолкова щастлива! Simple Smile Много съм се затъжила за нея и вече нямам търпение да я гушна. А след това в сряда си заминавам в Бургас и ще си правим семейни купони по случай завръщането на сестра ми Simple Smile
Седмицата за мен ще е супер и ви пожелявам от все сърце и вашата да е такава. Приятно изкарване на Балкана и после много снимки искаме да гледаме.
И моля ви момичета, не се отчайвайте, аз съм страшен оптимист и вярвам, че много скоро слънцето ще изгрее и на нашата врата (така ли се казваше?)  Nature Partly Sunny . И най-хубавото е, че тук винаги има някой, който да ти вдъхне кураж.  hug

# 34
много скоро слънцето ще изгрее и на нашата врата (така ли се казваше?) 

на нашата улица Crazy Весело прекарване със малката сис Flutter Оптимизмът ти е заразителен, да знаеш Grinning

# 35
Права е Херка,добре,че мъжете мислят по-трезво,че
И хубаво прави човека Mr. Green Двама изперкали в къщата ще са много Crazy
tooth smile3538

# 36
здравейте момичета.
мишле, състоянието ти е напълно нормално!Почти всяка от нас се е чувствала така... отчаяние и усещане за безсмислие обзема всеки човек и без да прави опити за забременяване... Wink
но колелото се върти / Praynigслава богу/и те уверявам, че следващия месец към края пак ще си изпълнена с надежда и очакване!Което е супер, но не пропускай незабелязано живота си от останалото време. Знаш, има много теми по въпроса с различни препоръки - хобита, пътувания и т.н. Аз например дори бях решила поне 2 месеца да пия противозачатъчни, за да си разтоваря психиката /то пък точно тогава стана работата/...
абе накратко... както и да се чувстваш, да знаеш, че ще ти мине!

# 37
Абе, Мишка, ай къш на лошите мисли...
Стига си плакала, това няма да ти донесе нито успокоение, нито нещо  baby_neutral.

Горе главите, горе краката и всичко ще е 6. Mr. Green

Аз изядох 1/2 шоколад за по малко от минута Blush. Е, на това ако не му се вика световен рекорд, ама ха.... Mr. Green Embarassed

# 38
...  него го тресе такова спокойствие, че ми иде да го удуша понякога  newsm66
Хубавите неща, вика, стават бавно. И май си е прав де.

Моят пък онзи ден ми вика да сме ходили на изследвания. Обясних му, че е нормално да изчакаме малко и тогава да хукваме и двамата на лекар. Аз нали ходя и казват, че за сега нещата изглеждат ок. Пък и ние само от няколко месеца пробваме. Даже очудващо бързо съм си възстановила цикъла след противозачатъчните /за съжаление и "-"те/

# 39
 newsm53 Да аз съм сигурна,че слънце ще изгрее и на моята улица,но винаги съм така като идва лелката,а после ежедневните проблеми като ме затласкат на там на сам и се поразсейвам.Все пак ми се иска това слънце да ме огрее много скоро.
Добре,добре няма да се отчайвам и да ви говоря глупости.Сега отивам да поспя малко,че много ми се спи smile3507.

# 40
Здравейте.

Искам да ви попитам как най то4но може да се определи овулацията?И колко надежди zа овулационните каледнари и таблици в интернет?

# 41
  • Стара Загора
Здравейте.

Искам да ви попитам как най то4но може да се определи овулацията?И колко надежди zа овулационните каледнари и таблици в интернет?
Здравей.
Ако вчера беше пооделила малко временце да прочетеш в библиотеката на форума ни а не да пускаш недообмислени теми щеше да знаеш.
Успех все пак  bouquet

# 42
Здравейте.

Здравей.
Ако вчера беше пооделила малко временце да прочетеш в библиотеката на форума ни а не да пускаш недообмислени теми щеше да знаеш.
Успех все пак  bouquet

Та zа6о в4ера?Аz теzи теми съм ги 4ела отдавна и много добре zнам zа какво пи6е там.Акло вси4ко ми бе6е ясно,тогава няма6е да питам,бъди сигурна.. Close

# 43
Веси, щом си ги прочела - поне няколко пъти, защото инфото е адски много и не е лесно за осмисляне- тогава не би трябвало да задаваш такива въпроси. Потай по-конкретно какво не ти е ясно, за да можем да обясняваме каквото можем.
Овулацията най-точно се определя с мерене на базална температура, още по-точно с фоликуметрия- ама това още не ти трябва. За мерене на БТ пише много, ако не ти е ясно нещо- питай. календарите в интернет са надеждни дотолкова, доколкото е надежден метода с мерене на БТ. Аз лично ползвам овулационния календар на Zachatie.org , Fertilityfriend. com. И двата ми харесват.
 Ако име нещо, питай, но по-конкретно казвай кое точно не ти е ясно Heart Eyes

# 44
Веси, щом си ги прочела - поне няколко пъти, защото инфото е адски много и не е лесно за осмисляне- тогава не би трябвало да задаваш такива въпроси. Потай по-конкретно какво не ти е ясно, за да можем да обясняваме каквото можем.
Овулацията най-точно се определя с мерене на базална температура, още по-точно с фоликуметрия- ама това още не ти трябва. За мерене на БТ пише много, ако не ти е ясно нещо- питай. календарите в интернет са надеждни дотолкова, доколкото е надежден метода с мерене на БТ. Аз лично ползвам овулационния календар на Zachatie.org , Fertilityfriend. com. И двата ми харесват.
 Ако име нещо, питай, но по-конкретно казвай кое точно не ти е ясно Heart Eyes

Благодаря ти,Стефани zа компетентния отговор.Това което исках да zнам,ве4е го раzбрах от теб.Благодаря ти о6е веднъж. Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт