Седмичката 10.10-16.10

• 15 344
  • 424
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,милички.Бързам да се запиша,защото вчера нямахме ток,и не можах.Желая ви плодотворна седмица отвсякъде!Аз ще чакам лелки до 15.Пу,пу дано да не дойдат!
  love001 EFP
 202uuПрисъединявам се към теб,защтото и аз май съм в тази групичка-до 13-14.
  love001 smile3525  love001

# 136
  • Стара Загора
Рецептата беше следната: от 1ия до 15ия ден на цикъла се пие витамин А. От 16ия до последния ден - витамин Е. Може би това не е случайно, тъй като витамин Е помагал за удължаване на лутеалната фаза.
това е написала Гризка
Като чета обаче и като мисля ...ами аз съм чела също, че вит. Е спомага и за добрата функция на яйчниците. Дали схемата няма да е по-добра ако в началото си на герикапс и след 16-тия ден на вит.Е само Rolling Eyes

# 137
Абе Гризке да не сме извънземни Mr. Green Ша проработи нема страшно Crazy
Не сме, споко Mr. Green Просто може би имаме нужда от друго лечение, не-витаминно. Ма силно се надявам наистина каквото и да е, скоро да проработи Laughing

# 138
Май като се замисля е по-добре да взимаме комбинирани витамини - не само А и Е. Според мен по този начин няма да се наруши дозировката и ще сме си здравички Heart Eyes

# 139
Май като се замисля е по-добре да взимаме комбинирани витамини - не само А и Е. Според мен по този начин няма да се наруши дозировката и ще сме си здравички Heart Eyes

Може би си права, Дари. На упътването на Геритамина едно време пишеше, че Вит Е спомага за пълноценното разграждане на Вит А. Значи може би най-добре действат в комбинация.

# 140
  • Стара Загора
Най-добре да си добавяме витамините сами...ама аз каквато съм претенция се налага да пия витамини Crazy И не пия комбиринани а всеки витамин го приемам отделно...абе шантава работа Mr. Green Херина работа.

# 141
 bowuuДОБЪР ДЕН
по повод витаминките да се включа и аз... миналата година /или беше по-скоро.../ като си я дискутирхме тази тема и аз мисля че пих такива витамини, но не по описаната от херка схема. Пиех ги само първата половина от месеца... След аборта лекарката ми каза пак да пия един месец - защото геритаминът спомага в най-голяма степен за заздравяването, възстановяването и за ефективното функциониране на лигавицата. В тоз исмисъл и при опити за забременяване тази комбинация от витамини прави лигавицата на матката "по-гостоприемна" за оплодената яйцеклетка.
Сега като се замисля, обаче, аз забременях когато отказах да пия каквото и да е... newsm78
В момента пак пия геринтамин, но по друг повод /разни "задни проблеми Wink"/

# 142

Ири, за същия заден проблем ли се отнася, за който си мисля. Тип хемороидален или за...к Blush
СФиркай ако е така, че и аз имам тези проблеми Crazy

# 143

Ири, за същия заден проблем ли се отнася, за който си мисля. Тип хемороидален или за...к Blush
СФиркай ако е така, че и аз имам тези проблеми Crazy

СВИРКАМ МАЦКА!
ами след 1-2 дни пропуск до тоалетната и непосредствено преди цикъл нещо доста ме понаболяваше д-то Embarassed и имах капки кръв... та затова ми казаха в такива ситуации ударни дози геритамин- 2 сутрин и 2 вечер в продължение на 3 дни. аз обаче си пия и сега по 1 капсула всеки ден.

# 144
  • София
Милички, набързо се разписвам за днес. Тъй като имах много работа сутринта извън офиса, чак сега сядам пред компа. Още не съм изчела всичко и затова не се обръщам персонално към никого.
Да ви разсмея с нещо Laughing Снощи си лягаме и Боби ме пита: Мамо, спането течно ли е? Аз много се учудих Shocked Защо да е течно, Боби? - Ами защо тогава сутрин винаги ми се пишка newsm78 Ееей, много ме разсмя Joy
А иначе той днес е с много силно разстройство и си е в къщи, самичък, хрупа солети и гледа телевизия....
Ами това е май интересното за днес...Дано вие да има с какво да се похвалите Hug

# 145
Айде сега е време за обяснение как изглежда Геритаминът и в каква опаковка е, на коя фирма, да не е от серията Хималая newsm78 Или туй беше друго... Embarassed

# 146
Насред темата за витамините да се включа и аз, естествено с нещо, което няма нищо общо  newsm53
Имам една програмка-овулационен календар La Femme се казва. Много е хубава. Има си всичко, на български е, инсталира се локално на компютъра, има паролка, ако PC-то се ползва и от други. Има си диаграми на циклите, на БТ и всичките му там необходими работи. Към 3.5 мегабайта е. Ако ниакой се интересува - да свирка.  Hands Thumbsup

# 147
EЛица давай я насам. Ако искаш на лични. А щом е на бг - платена ли е или има крак ?

# 148
Woman, айде тичай на личните, да не пълним тука.

# 149
  • Стара Загора
Айде сега е време за обяснение как изглежда Геритаминът и в каква опаковка е, на коя фирма, да не е от серията Хималая newsm78 Или туй беше друго... Embarassed
Мисля, че сега геритамина се казва герикап. И представлява една синя опаковка Mr. Green Аз вземам на Адифарм. В която и аптека да питаш ще ти го дадат.

Общи условия

Активация на акаунт