Седмичката 10.10-16.10

• 15 274
  • 424
  •   1
Отговори
# 345
Еми,то така е май,все някой не може да дойде за съжаление.
А тогава весело изкарване на Люляците и много снимки,после да ви се радваме. smile3521

# 346
  • Стара Загора
и много снимки,после да ви се радваме. smile3521
Зависи кво ще ни черпите с Леа Mr. Green Аз току тъй снимки не давам Crossing Arms Crazy

# 347
Здравейте, момичета Grinning Аз се включвам в последния работен ден от седмицата, за да ви пожелая приятен и спокоен завършек на деня и много хубав уикенд, изпълнен с хубавнинки Laughing

Този месец при мен се случи нещо много странно, лелката ме посети с пълна сила, но само за 2 (два) дни, при нормална продължителност от поне 4....тоест днес ми е трети ден и дори не ми цапа newsm78...много е странно и не мога си го обясня.

# 348
Здравствуйте братушки Laughing Виждам, че настроение има! Да ви кажа, никога, ама никога не ме е мързяло така, както днес. Незнам на какво се дължи, обаче едва пиша! Хера, кво ще пиеш предварително питам за снимките?

# 349
Хера,казвай какво пиеш cheers за smile3509 ?
AndyB,а дано е за хубаво...  icanfly
То всички явно ги мързи,дано се намързелуваме утре и вдругиден. fiuuuuuu

# 350
  • Стара Загора
Двойни с лед...за мен и за Лея Mr. Green

# 351
Здравейте момичета  bouquet
Радвам се че имате настроение, защото аз нямам никакво и то е защото ми дойде, просто не мога да повярвам, такъв рем му изревах, на вичкото отгоре от 2 дни имам неспиращо главоболие, което е ужасно силно и ме беше страх да пия аналгин но сега след като няма бебе пих и се надявам да ми мине скоро, поне това да е хубавото в цялата тази ситуация.
Ети стискам силно палци и Дай Боже ти да си осъщестливена този месец с една отсъстваща за 9 месечен период тъпа лелка фло.  bouquet
От мен момичета лек и спокоен ден, а аз ще се опитам да се съвзема малко.
Щях да забравя-ЧЕСТ
Целувки

# 352
 Wine Glass моля,заповядайте,и дано сте така след купона-от веселие де Drunk smile3540 moresmile
Dime,спокойно,другият месец с нови сили,какво да се прави,той е сега ще дойде newsm10

# 353
Диме не унивай, сега се належи едно хубаво на топло и мисли само за хубави неща! Аз още съм в очакване, но не съм правила тест! Сигурно и мен няма да ме забрави М. такова чувство имам! Колко момичета има дето чакат като нас, че и по-дълго, но съм сигурна, че всички ще успеем накрая! Прегръщам те силно Hug

# 354
  • На един клон
Гледам,12.30 е вече,та е време да кажа и аз
Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Хера,ей са вече ми се изясниха някои неща,като каза че си близнак,щото и аз съм такъв. Wink
Да кажа,днес и аз съм от зациклилите,и надежди бебчовски всякакви оставих за тоя месец... Sick
А бях почти сигурна,и тестове за овулацията ползвах,и доктора предсказа същите дати,ама на ми сега!С 4 дена предварително ми дойде!
Явно след раждането цикъла ми още е дефектен Sick #Crazy

# 355
  • Стара Загора
Хера,ей са вече ми се изясниха някои неща,като каза че си близнак,щото и аз съм такъв. Wink
Ще се сетиш тиии Mr. Green Ха добро да е Crazy

# 356
  • София
Айде и аз да се "отчетЕМ" най-накрая  Laughing, не че има със какво обаче! Караме си я пак с майсторската ремонтно незнам си каква си идилийка, но така ще е още дълго време докато стане апартамента готов - има няма месец още, като го гледам. После ще се поФаля, щото става мноу убаво! (имах си х'аз и да не стане, при двама "специауисти"  Laughing Laughing Laughing Laughing)

На всички дето ги е посетило т'ва, дет не се е очаквало, да не се отчайват, моля! Края на света ще дойде, ама няма да е скоро!  Joy Hug Така че, надежда има ощеееееее!!!

Херка, ти си тука като "майка-орлица" бре  Hug, тамън реша да пиша и хоп ти ме изпревариш и аз незнайно защо взема, че се откажа. Ма както казах, няма кво да пиша, ей тва е Laughing
Хайде, стига работа, време е за хм... "двойни с лед"  Wink добреее  Laughing
Приятен уикенд на всички ви и на Хера и Лея "умната" по горите  Wink!

# 357
  • Стара Загора
Приятен уикенд на всички ви и на Хера и Лея "умната" по горите  Wink!
Най-много с някой горски да се върна Mr. Green Ама от това лошо няма...поне за дърва зимата няма да мисля Mr. Green
Галски ти път що се отказваш...настоятелно пиши тука. Аз пиша пиша ама сега като ме захапят ще видите вие Crazy

# 358
Здравейте и от мен и Честит ви петък и Петковден,
Хера, весело иzкарване, да се върнеШ обновена и zаредена с нови сили newsm44
Диме, няма страШно и другия месец е месец, сега поне не седиШ да се ЧудиШ има ли няма ли неЩо аz тия дни най ги мраzя Close
AndyB, Що не си направиШ едно тестче zа всеки случай, и аz миналия месец бях така, ама при мене работата беШе йок  Confused
Верче,да се постараете тоzи уикенд на бебефронта, та ако стане при теб и при мен Ще раждаме zаедно pregnant preggo zа съжаление моето мъжле утре Ще е zает преz деня, та малко ни се ограничава Шанса, ама то Божа работа Praynig Praynig Praynig
Ети, ти си наШата надежда newsm17

# 359
  • София-Лозен
Gel, Херкуууу хайде добре дошли в отбора на Близнаците. Ама страхотна зодия сме. Само да не ни пущиш дома!!!!!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт