Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко километра са от София до Корфу с кола?
Как да стигна от София до Корфу с новата магистрала?
Какви са възможностите за пътуване до Корфу през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко километра са от София до Корфу с кола?
-
Как да стигна от София до Корфу с новата магистрала?
-
Какви са възможностите за пътуване до Корфу през нощта?
-
Какви са възможностите за настаняване на остров Корфу и какви видове настаняване има там?
-
Какви са цените за почивка в Гърция?

.
, а на Дружба - корабчето беше Златни пясъци - Варна
и аз така, дано да ги открия в нашето читалище!
За нас товма ще е много пхубава информация, защото се има предвид, че в сайтовете, които стандартно излизат на първа гугъл страница или поне на първите няколко са на по-големите оператор. Там цените са доста завишени, в което и няма нищо лошо. Все пак има чудесни предложения и за нормални цени за места по-прекрасни и по-романтични, но трудно откриваеми за редовия потребител. Дано не съм се изказала доста неразбираемо и дълго, но си мисля, че ме разбираш. Лично аз рових доста да видя в самия град Керкира какво се предлага, но изобщо не е много-освен няколко хотела и няколко частни квартири...просто не открих подробна информация. Не съм и кой знае какъв компютърен специалист, но ще се радваме на всяка различна информация, за което благодарим предварително
вечерта
като се събудихме езерото беше изчезнало
след един час се върна