Почивка на Малдивите

• 173 095
  • 808
  •   1
Отговори
# 600
Kaleia, на колко годинки ви е детето? Дали ще издържи толкова дълъг полет?

Не знам защо се смята за дълъг полетът до Мале - това е една от възможно най-близките екзотични дестинации. Само през Истанбул или Виена идва сравнително дългичък (около 8 часа) , но ако се лети през Доха или Дубай  - няма по-дълъг от 4-5 часа полет.

# 601
Момичета здравейте,

Горещи благодарности за тази тема. Благодарение на вас планирахме и нашето първо пътуване до Малдивите. Става въпрос за октомври. Взехме билети от Катарските авиолинии, а Вили Огнянова направи страхотно предложение за хотел: Atmosphere Kanifushi Maldives. Естествено направихме и застраховка отмяна на пътуването, за всеки случай. Като се върнем ще пиша впечатления.

# 602
  • Варна
Ние се върнахме . беше невероятно, благодаря за всички тговорили тук на моите въпроси. Бяхме в Бандос пълен пансион. Толкова ядене никога не съм яла 😁можеше спокойно да минем и с две яденета. Хотела еше страхотен, острова също, а рифа е точно до брега може да се разглежда и от не толкова добри плувци. Пътувахме с Флай Дубай също препоръчвам като авиокомпания. До Дубай и после Дубай Мале. Относно пътуването от Мале до острова нашият беше на 10 минути от Мале , е никакъв шум не ми е пречил това са глупости. За децА, нашето е на година и полувина и не бих я завела точно там с всичките му рифове и малка плажна ивица. Това е за нашия остров.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 11:47 от GaaaL

# 603
  • Плевен
Здравейте!
Включвам се и аз при вас. Засега само със закупени самолетни билети за 01.12. Ще сме две семейства с деца на по 7,8,11 години. Насочили сме се към Курамати или Куреду. Четох,че са доста големи острови и по има какво да се прави:). Мъжете искат да има и риболов. Можете ли да ме ориентирате на всеки ли остров се случва риболов или не? И оставялили сте си малките деца на детски клуб? И как е?
И може ли телефонът на Вили Огнянова на лични?
Благодаря! Hug

# 604
Здравйте, включвам се и аз в темата. На 5 септември се омъжвам и от години ни е мечта меденият месец да ни е на Малдивите. Нямаме нищо организирано все още надявам се не е прекалено късно. Искам да помоля за кординатите на Вили Огнянова, за да започваме да си организираме нещата вече. Благодаря предварително

# 605
  • Бургас
Vili Ognyanova

Reiseburo City Center
Business Plus
Lufthansa City Center           Tel:    +359 2 951 52 62
29, Kapitan Andreev str.       Fax:   +359 2 951 59 07
1421 Sofia
Email: vili@lufthansacitycenter.bg
General contact: office@lufthansacitycenter.bg
www.lufthansacitycenter.bg

# 606
  • Плевен
Благодаря!
Аз се свързах с нея и задвижваме нещата за Куреду:)

# 607
# 608
  • София
Здравейте дами,

Пиша ви от Малдивите... Какво знаете относно това дали може да си вземеш мида,корал или нещо дребно за спомен?
Поздрави!
Тук е супер!
П.С. И не гледайте прогнозата за времето.... Аз бях се разтревожела, че по The Wether channel даваха лоша прогноза за всичките ни 10 дни,но напротив - времето е прекрасно!

# 609
  • София
Този корал откъде смяташ да го взимаш? Обикновено навсякъде са забранени. Надявам се не ти е хрумнало да го изтръгваш от морето....Аз си купих сувенир от острова шишенце с пясък и мида.

# 610
  • София
О,така ли прозвуча Sad!
Не,нямах това предвид,а коралови дребни остатъци и черупки от миди, които са на брега в пясъка...

# 611
  • София
На летището и в хотелите се продават приятно аранжирани бутилчици с пясък, мидички, корали. Както в сувенирните магазини по повечето типично плажни дестинации. Строго погледнато, единственият законен начин да си вземеш коралче или мидичка, е да ги  купиш.

Сега, ясно е, че едва ли някой ще ти обискира багажа, но защо да рискуваш за два долара?

# 612
Здравейте дами,

Пиша ви от Малдивите... Какво знаете относно това дали може да си вземеш мида,корал или нещо дребно за спомен?
Поздрави!
Тук е супер!
П.С. И не гледайте прогнозата за времето.... Аз бях се разтревожела, че по The Wether channel даваха лоша прогноза за всичките ни 10 дни,но напротив - времето е прекрасно!

Estrika, би ли споделила в кой хотел си отседнала и какви са ти впечатленията от него  Simple Smile Благодаря   bouquet

# 613
  • София
На летището и в хотелите се продават приятно аранжирани бутилчици с пясък, мидички, корали. Както в сувенирните магазини по повечето типично плажни дестинации. Строго погледнато, единственият законен начин да си вземеш коралче или мидичка, е да ги  купиш.

Сега, ясно е, че едва ли някой ще ти обискира багажа, но защо да рискуваш за два долара?

Благодаря ти   bouquet
Все още не съм влизала в the souvenir shop in the hotel:-)!
Още днес ще погледна!

# 614
  • София
Здравейте дами,

Поздрави!
Тук е супер!

Estrika, би ли споделила в кой хотел си отседнала и какви са ти впечатленията от него  Simple Smile Благодаря   bouquet

Здравей,
Ето това е хотела, водят го 5*, погледни коментарите в trip advisor:
http://www.royal-island.com

Съпругът ми се занимаваше с избора! Резервацията е през немски тур оператор с включен трансфер със самолет от Мале за 20 мин. и лодка след това за около 10-20мин.отново...
За първи път сме на Малдивите и не мога да правя сравнение с други хотели!
Този комплекс е единствен на острова, отговаря на звездите си-бунгалата са големи, със собствен плаж, външен душ, вана, сервизно обслужване, имат си хора за всяка подробност, кафе,чай и вода в стаята... Храната е невероятно вкусна въпреки, че е пикантна,  разнообразна, fresh juices от диня, папая,ананас, морски дарове, китайска, индийска, европейска кухня... Не мога да пибликувам снимка, тъй като пиша през телефон...
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт