Почивка на Малдивите

• 173 076
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
Kaleia,
Vsi4ko ste e OK   Peace

# 661
  • Плевен
А тези тениски от кой магазин ги взехте? Ние заминаваме Декември и искам да съм подготвена максимално. Ще носим само шнорхели и маски. Но сега като казвате тениски:) да вземем и тях. Peace
От специализиран магазин в Бургас, който виждам, че има и онлайн предлагане на стоките:
https://divingshopbg.com/na-plazha/drehi

Личен съвет от мен: чекирай си един багаж само с екипировката и си вземете ваши плавници.
Ние така направихме. Отделно един кабинен багаж с малко дрехи, защото реално освен бански, бельо и 2 плажни рокли няма какво друго да ти трябва.

Благодаря!
Ние отиваме две семейства с  2 деца на по 11 и на 7 и 8г. Голяма веселба Laughing

# 662
Изгодна оферта за 11 нощувки през февруари 2016 г. : http://esvedra.club/2015/10/14/maldives-february2016/
Интересна оферта!

# 663
  • София
Изгодна оферта за 11 нощувки през февруари 2016 г. : http://esvedra.club/2015/10/14/maldives-february2016/
Интересна оферта!

леле, картинката от банера на рекламата е страхотна...но хотелът е в ...Мале и то близо до летището.  #Crazy. в Мале сме прекарвали по 7-8ч всеки път на връщане от Малдиви (от курортите). Едвам убивахме времето. Не мога да си представя какво ще правя там и едно денонощие, а какво остава за 11!?!

# 664
Момичета, здравейте!

Някой може ли да сподели ако е ходил на Малдивите през март, по-специално на курорт Reethi? Как е времето, обстановката, като цени? Ще съм ви много благодарна, защото цял уикенд гледаме оферти и още на нищо не сме се спрели.

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 19:47 от Adriana11

# 665
През март съм била - супер е на всякъде Heart Eyes За конкретния хотел, не мога да помогна.

# 666
През март съм била - супер е на всякъде Heart Eyes За конкретния хотел, не мога да помогна.

Благодаря!  Peace

Аз пак да се включа, не съм чела цялата тема и не знам дали е обсъждано, но ми се искаше да получа повече информация относно хотелите и самите курорти.  Thinking

Общо взето, от "проучването", което направих, стигнах до извода, че курортите и къщичките над водата са изключително скъпи (едва ли казвам нещо ново де  Joy) и идеята е дали е възможно примерно да се резервира приличен хотел, но не в самите курорти, а в частите, където има и местно население?  newsm78

В крайна сметка плажовете са същите, водата е същата, просто няма да е тази магическа атмосфера, която евентуално се усеща в тези къщички.

Отделно, как стои въпроса с пътуването от едно място на друго? Трябва ли да се резервива транспорт предварително или може и на място и съответно кой е по-добрия и изгоден вариянт?

Ще съм ви много благодарна ако някой може да сподели впечатления!  bouquet

# 667
  • Близо до морето :)))
То не е задължително да сте на остров и да сте в къщичка над водата. Може да резервирате бунгало или вила, има по-вътрешни зони, зони до плажа, различни варианти. Има по-скъпи острови и не толкова. Аз лично прочетох цялата тема и събрах страшно много информация по различни въпроси. С помощта на момичетата тук, от информацията, която са написали, успях да направя резервация и за самолети, и за остров. Simple Smile

Сега вече сме в очакване на времето, което ще пътуваме Simple Smile Живот и здраве се надявам всичко да е наред и да успеем да се насладим на тази неземна красота Simple Smile

# 668
То не е задължително да сте на остров и да сте в къщичка над водата. Може да резервирате бунгало или вила, има по-вътрешни зони, зони до плажа, различни варианти. Има по-скъпи острови и не толкова. Аз лично прочетох цялата тема и събрах страшно много информация по различни въпроси. С помощта на момичетата тук, от информацията, която са написали, успях да направя резервация и за самолети, и за остров. Simple Smile

Сега вече сме в очакване на времето, което ще пътуваме Simple Smile Живот и здраве се надявам всичко да е наред и да успеем да се насладим на тази неземна красота Simple Smile

Ей страхотно! Вие кога и къде ще ходите, ако не е тайна?

Можеш ли да ме насочиш къде и какво да гледам, моля те, защото наистина нямам възможност да прочета 45стр. Искахме да резервираме билетите до края на седмицата, защото ще ходим точно в сезона за там и всичко е изключително скъпо.

# 669
Ние резервирахме на Куреду - http://www.kuredu.com/ Има момичета, от темата, които са били там с добри впечатления и на мен ми допадна Simple Smile Ще бъдем средата на февруари в Beach Villa  Simple Smile

Самолетните билети ги взех септември месец. Живот и здраве ще летим през Дубай от София.

Аз също много разглеждах преди да се спрем точно на това място, тогава наистина е сезон и даже нямаше места на друг остров на който се бях спряла, така че трябва да се действа. Цените се вдигат. Най-важното е бюджета, който сте си направили. Според това търсите място. Аз със сигурност исках да е на остров, при възможност по-голям. Зависи кое е важно за Вас, всеки си има приоритети и желания. Simple Smile) Не знам дали мога много да помогна, нямам лични впечатления, всичко , което съм набрала като информация е от момичетата тук Simple Smile

# 670
Ние резервирахме на Куреду - http://www.kuredu.com/ Има момичета, от темата, които са били там с добри впечатления и на мен ми допадна Simple Smile Ще бъдем средата на февруари в Beach Villa  Simple Smile

Самолетните билети ги взех септември месец. Живот и здраве ще летим през Дубай от София.

Аз също много разглеждах преди да се спрем точно на това място, тогава наистина е сезон и даже нямаше места на друг остров на който се бях спряла, така че трябва да се действа. Цените се вдигат. Най-важното е бюджета, който сте си направили. Според това търсите място. Аз със сигурност исках да е на остров, при възможност по-голям. Зависи кое е важно за Вас, всеки си има приоритети и желания. Simple Smile) Не знам дали мога много да помогна, нямам лични впечатления, всичко , което съм набрала като информация е от момичетата тук Simple Smile

Kremmito, би ли споделила за резервирането на хотела агенция ли ползвахте или друга опция (Booking.com, директно на сайта на хотела….). На кой друг остров се бяхте спрели?
Също ме интересува дали този хотел предлага промоции 10=8, 14=12....или нещо от рода.
Мерси предварително

# 671
Първоначално тръгнах с идеята да резервирам от немски туроператори, директно през техни сайтове, но успоредно с това направих и запитвания до три агенции в БГ. Съответно получих доста добри цени, в смисъл не прекалено високи за да продължа сама да се занимавам през немски сайтове, а и някакси ми се стори по-сигурно от тук, когато Агенция ми направи резервациите, специално в този случай и това пътуване. Едната оферта беше от Дертур България, втората от Вили Огнянова и третата от една Агенция от Варна - Травелисимо /представители на TUI за БГ/. Между втората и третата разликата беше минимална в полза на Травелисимо, но освен това и факта, че са от Варна както и ние, и ще имам пряк визуален контакт с тях съвсем наклони везните натам.  Та чрез тях направихме резервация за 7 нощувки за Куреду в Beach Villa.

Другият остров, който една идея повече ми допадаше беше Курамати, но при запитване за Beach Villa  за този период ни казаха, че нямат места. А от Вили Огнянова разбрах, че в момента тече реновация и се очаква всичко да е готова около Нова година.

Относно дали за Куреду се предлагат оферти 10=8 и 14=12 нямам представа.

Успех и дано намерите вашето местенце Simple Smile

# 672
Първоначално тръгнах с идеята да резервирам от немски туроператори, директно през техни сайтове, но успоредно с това направих и запитвания до три агенции в БГ. Съответно получих доста добри цени, в смисъл не прекалено високи за да продължа сама да се занимавам през немски сайтове, а и някакси ми се стори по-сигурно от тук, когато Агенция ми направи резервациите, специално в този случай и това пътуване. Едната оферта беше от Дертур България, втората от Вили Огнянова и третата от една Агенция от Варна - Травелисимо /представители на TUI за БГ/. Между втората и третата разликата беше минимална в полза на Травелисимо, но освен това и факта, че са от Варна както и ние, и ще имам пряк визуален контакт с тях съвсем наклони везните натам.  Та чрез тях направихме резервация за 7 нощувки за Куреду в Beach Villa.Adaaran Select Meedhupparu Resort - Adaaran Select Meedhupparu този също е много добър , по -малък е,но си е супер от това ,което виждам и дмятам да го посетя , но не сега , защото запазих за Мавриций. На тези далечни дестинаций аз лично си правя букинг за 15 или 16 нощувки.

Другият остров, който една идея повече ми допадаше беше Курамати, но при запитване за Beach Villa  за този период ни казаха, че нямат места. А от Вили Огнянова разбрах, че в момента тече реновация и се очаква всичко да е готова около Нова година.

Относно дали за Куреду се предлагат оферти 10=8 и 14=12 нямам представа.

Успех и дано намерите вашето местенце Simple Smile

# 673
Adaaran Select Meedhupparu Resort - Adaaran Select Meedhupparu ето този много ми допада и тук едно от момичетата писа,че за трети път ще ходи. Аз лично го оставям за малко по нататък, защото си резервирах за Мавриций. На тези далечни дестинаций е желателно 15 или 16 нощувки. Аз поне така пътувам, защото пътят е дълъг и времето е много ограничено в рамките на 7 дена.

# 674
Ние ще ходим за 7 нощувки. Малко е, но за сега толкова. Ако ни хареса ще отидем и друг път, стига да има възможност.
Камито, погледнах снощи сайтовете и мястото, на което сте резервирали, супер изглежда. Ние се опитваме да не е на курорт, че там нарочно надуват цените до безобразие пък ще видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт