На КОЗУНАЦИте моля.......

  • 94 888
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Асеновград
  • Мнения: 118
Ето ги и козунаците.Другият път се надявам да ги направя по-хубави  Flutter



# 466
  • Мнения: 151
До колкото виждам си имала проблем с втасването – трябвало е да напълни формите.

# 467
  • Асеновград
  • Мнения: 118
Да,знам си и грешката.Направих нещо много глупаво.При разтопяването на захарта сложих повече вода,без да се замисля,и после ми трябваше повече брашно,за да стане хубаво тесто.Но пък продуктите бяха за половин доза  Embarassed И станааа един провален опит  Laughing

# 468
  • Мнения: 843
Момичета от няколко дни търся рецептата за един козунак, с плънка е и е като нарязан на парченца. Ето така изглежда горе долу



Много ще съм благодарна ако някой ми помогне да намеря рецептата или да ми кажете как да го оформя така:hug:

# 469
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
Момичета от няколко дни търся рецептата за един козунак, с плънка е и е като нарязан на парченца. Ето така изглежда горе долу



Много ще съм благодарна ако някой ми помогне да намеря рецептата или да ми кажете как да го оформя така:hug:

Бих ти препоръчала да пишеш на лична на Nolita, мисля че тя беше публикувалa рецептата някъде и тя най-добре ще ти отговори.

# 470
  • Мнения: 209
Ето тук nolita е описала коя рецепта от къде е взета.

# 471
  • Мнения: 209
Ето тук nolita е описала коя рецепта от къде е взета.

Сори, но в предния пост нещо ми се обърка връзката и не можах да сложа линка.

Ето и оформянето : http://gourmandine.ro/produse-din-paine/coronita-cu-ciocolata/

# 472
  • Мнения: 124
Лелее изтекохa ми о4ите по вси4ки крaсоти,които сте сътворили  bouquet
Искaм дa попитaм кaкво брaшно ползвaте???Тип 500 ли?Имa едно брaшно,нa което пише "Брaшно зa козунaци" кроaсaни и кифли....нa София-мел.Вие кaкво позлвaте?Блaгодaря
Аз ползвам тип500 на Софиямел - обикновеното. Някакси съм с предубеждение към брашната за козунаци Rolling Eyes

# 473
  • Стара Загора
  • Мнения: 53
Ех ,момичета страхотни козунаци сте направели,направо станах #Crazyи тази събота ще запрятъм ръкави и ще се помъча да направя първия си козунак.Мисля да пробвам рецептата на мах мама,тя страхотно е обяснила всичко за такива начинаещи като мен и дано нещо стане,но все пак имам време до Великден.И аз от Коледа имам хлебопекарна в началото слагах продуктите и я пусках,но сега само меся в нея и вадя тестото и си правя различни питки,който ги слагам да втасат в фурната и пека,такаче горе-долу имам опит с това.Искам да попитам с какво мажете формата за кекс за да се извади цял козунака,защото някъде напред една мама се оплака,че не е могла да го извади цял.Стискаите палци в събота ,а в понеделник ще ви покажа резултата

# 474
  • Мнения: 59
nelinka_stz, аз винаги мажа формата (независимо какво пека - питка, кекс или козунак) с маргарин като гледам да няма ненамазано място. Досега винаги са се изваждали перфектно. Пожелавам ти успех в правенето на козунаци.  Hug
пп: маргаринът не е разтопен. Мажа го с ръка.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 14:14 от emi03

# 475
  • София
  • Мнения: 1 832
Аз мажа с масло или олио, маргарин не използвам за нищо. Поръсвам с малко брашно или галета. Понякога кокосови стърготини или сусам.

# 476
  • Мнения: 305
Искам да попитам с какво мажете формата за кекс за да се извади цял козунака,защото някъде напред една мама се оплака,че не е могла да го извади цял.
Само с мазнина и то много добре. Аз лично мажа с олио.

# 477
  • Мнения: 36
Хайде и аз да се запиша с не много успешен опит по тази рецепта за Козунак в хладилника.
Захарта ми е малко и не ми се получиха конци, въпреки че фитилите преди да ги сплета го усуках доста.С една дума стана сладка пита.
Дано следващият път се получи по добре.






# 478
  • Мнения: 166
amarinova ,рецептата всъщност е на Venetta.Много вкусен става козунакът.Мек и ароматен.Ето я рецептата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg12667877#msg12667877.За оформянето Тiffany вече е пуснала линк.Успех ти пожелавам с козунака Hug

# 479
  • Мнения: 843
Аха, мерси много на всички Hug Като тесто мисля да използвам на maх-mama, че то най добре ми се получава, просто се чудих как да го оформя така хубаво. Сега ще използвам линка, мерси Peace

amarinova ,рецептата всъщност е на Venetta.Много вкусен става козунакът.Мек и ароматен.Ето я рецептата:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.msg12667877#msg12667877.За оформянето Тiffany вече е пуснала линк.Успех ти пожелавам с козунака Hug
Мерси, от както пусна снимките само си мечтая за този кръглия Crazy

Общи условия

Активация на акаунт