ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Даааа ще плащаме и за обработка на рецепта от здравната каса....Тия хора се чудят как да ни оберат!Като не могат от богатите,дай да ги вземе от най-безащитните-болните и бедните.Няма оправия,нямааааа!

# 586
  • Ямбол
Здравейте мили мами!Отдавна не сме писали но бяхме отново в болница с малкия.Влезнахме уж за контроли а то кво стана пак с гърчове се прибрахме.И тоя сабрил май нищо няма да направи,но да се надяваме че до края на курса ще имаме резултата,засега ни увеличиха дозите.Иначе изследванията са ни добре за сега.Рехабилитаторката там реши да ни покаже малко леки упражнения но явно не му понесоха или натоварването му се видя в повече,защото и аз после ги правих и се провокираха нови гърчове и аз се одрямах  Thinking.Това е засега от нас.  Hug на всички и лека вечер!

# 587
Здравейте,все по рядко пиша,но чета от време на време.При нас положението с ходенето е все същото още си се водим за ръка,но пък за наше щастие най после намерих рехабилитаторорка да идва в къщи да работи малкия да помогне с каквото още е нужно че да почне отново да се пуска да ходи сам макар че и страха е огромен при него.Ходи на дневен център, който по скоро го използваме като детска градина,защото няма нужните специалисти,само една рех.която не прави според мен нищо.
В нашия град и околностите има епидемия от морбили и сега пред нас стои отново въпроса дали ще слагаме ваксина,аз съм се подписала вече че не искам да се слага,но утре ще звъня отново на Литвиненко да си каже и неговото мнение.
При нас също няма превод на добавките от телк,смешни стават вече с това бавене.
Може би повечето от вас които са посещавали санаториума в Банкя знаят за сегашното му положение...,има сведения че санаториума няма да работи с деца и поради тази причина сдружение"В помощ на нашите деца"е изготвило петиция това да не се случи така,който иска може да подкрепи:
ето линк към петицията

На всички празнували в темичката откакто не съм се включвала до сега ви пожелавам да сте живи и здрави и много много щастливи! Hug

# 588
kevi_geri,аз съжалих хиляди пъти дето не съм ваксинирала детето за шарките.Като знам колко тежко ги карахме......Мисля си вече за вбъдеще да не правя пропуск с ваксините.Вдига-невдига темп.-слагам!Нооо това си е моето мненине и решение.Ти ще си решиш какво да правиш.

# 589
  • Варна
Диневата аз не бих сложила на детето си ваксина, защото не е работата дали само ще вдигне температура, а може да стане и много по лошо  може да се отключат на ново гърчове, може да се появи някоя енцефлопатия така че хич не са шега работа и смятам ч при всяко едно дете с проблем какъвто и да е първо трябва да се консултират родителите много добре с някой специалист и така да вземат решение.

Не ми остава време да напиша какво стана, с тези малките откачам цял ден с памперси се занимавам  Laughing, пуснаха на Иренка нови изследвания и гледах ас ехограф щитовидната жлеза еднокриноложката каза че е много хубава нормално развита за възрастта си и структурата и била много добре, отстрани хормоните също били добре няма проблем, остава да се видят изследванията които ще са готови в сряда и най вероятно и там няма да има нищо.  А за рефлукаса нищо не можахме да свършим, че стана много късно и не можах да говоря с гастроентероложката, но по нататък обезателно трябва да я заведа че оня ден пак направи спазми.

# 590
Момичета ,днес ще има пресконференция
Навярно ще я покажат по БНТ! newsm78

# 591
Момичета, за първи път влизам при вас...пожелавам успех на всички и здраве на дечицата ви! Hug

Момичета, имам нужда от помощта ви за едно близко детенце...
Изписани са му Депакин хроносфери  ГРАНУЛИ (а НЕ таблетки!!!) - в Петербург. От тях се повлиява много добре (за разлика о Конвулекс-а, с който се лекуваше тук). Може ли да ми кажете в коя страна се продава Депакин хроносфери ГРАНУЛИ (сашета)?

Иначе тук, в БГ е регистриран, но не се внася и не се продава! В Гърция го няма! Само в Казахстан, Узбекистан и т.н. го намерихме, но от там не можем да го доставяме редовно!

Много благодаря на всички, които ми дадат инфо за това!

Прегръщам ви всички и ви пожелавам всички болни дечица да се чувстват все по-добре и все по-добре!

# 592
Макар,че вече спряхме Депакина и на мен ми стана интересно за тази форма на гранули.Вероятно се разгражда по-добре от организма Thinking
Ваня,аз не срещнах нищо за пресконференцията по никоя тв.Има ли вече отзиви?Какво се е обсъждало?

# 593
Ето ТУК ,има писано за пресконференцията! Peace

# 594
  • гр.Гоце Делчев
Ванче добре са го казали хората на прсконференцията,но дано някой им обърне внимание.

# 595
Здравейте,бях обещала да пиша като се върнем от София.Бяхме в клиниката на 4-ти километър.Поставиха ни диагноза симптоматична фокална епилепсия,Panayiotopoulos синдром,което за сега не ми е ясно какво означава.Викат ни на контролен преглед след месец.Пием конвулекс 2+2+3мл дневно.Това е засега от нас.
Целувки на вас и слънцата ви!

# 596
  • гр.Гоце Делчев
Честит празник на всички празнуващи днес и да ви почерпя виртуално за моя съпруг,който се казва Георги надявам се някой да ми помогне с картичките защото все още не съм намерила време да се науча да ги качвам тук Embarassed Wine Glass Drunk cheers

# 597
Пепи, честит имен ден на мъжа ти, жив и здрав да е. Помагам с почерпката

-‘๑’ kevi_geri ‘๑’- ,   Честит имен ден! Желая ти преди всичко здраве, много късмет и сбъднати желания!

Честит празник и на всички, които днес празнуват!   bouquet

# 598
  • гр.Гоце Делчев
Таня благодаря за помоща.Направо си облизах пръстите..Гери честит имен ден и на теб да си жива и здрава и Кевин много да те радва.

# 599
Честит празник на всички българи и на всички именици!Весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт