ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Танитка,Пепи благодаря ви,да сте живи и здрави и вие и семействата ви  Hug

Аз говорих с Литвиненко относно ваксината против морбили и той каза че по добре да я сложим и да бъде здрав когато я слагаме,Кевин изглежда здрав но се чудя дали да му пуснем преди това една кръвна картина за по сигурно в понеделник ще говоря с личната за това.Много ми е напрегнато как ще протечат нещата.

# 601
здравейте, мами.искам да попитам някоя мама знае ли, депакина как влияе върху цялосното развитие.нямаме все още зъби и док.коментират,че може да е от депакина.целите сме в обриви,пак можело да е от него.не върви,ходим на рехабилитация и има ефект-вече е много по-подвижна.забавя ли това лекарство всичко или има другаде проблем.казва някои думички от време на време,а вече е на 1год и 3мес.днес вдигнахме температура ,от вчера е с хрема а личната  никога не си вдига телефона и незнам как да подхождам с нея,когато са нужни ги няма

# 602
  • Варна
Депакина може да забавя цялостното двигателно и умствено развитие, но не е никненето на зъби, в никакъв случай едното няма нищо общо с другото. Ако имате микроцефалия това може би би обяснило забавянето на зъбите.

# 603
Здравейте!Моят син ще стане на 12 години през септември.Предстои му ваксина против морбили но предишният път беше освободен.Тогава бяхме при др.Христова и тя го освободи от всички живи ваксини.Сега незнам при Летвиненко сме дали няма да каже да я слагаме.Аз се страхувам и от двата случая.Ако я сложимможе да има усложнения ако не я сложим и се разболее пак може да има усложнения.Наскоро наша приятелка с ДЦП се разболя от морбили и доста тежко я изкара получи и гърчове.Направо съм пред дилема и незная какво ще правим.Кое е по-малкото зло?Преди години Веско прекара варицела без проблеми но морбилито е по страшно.Той е със множество увреждания не е само епилепсията.

# 604
  • Варна
Ами най добре говори с Литвиненко, виж какво ще те посъветва той и го помоли да ти каже какви са рисковете и в двата случая и вече така ти да си прецениш. аз лично не бих сложила на детето такава ваксина или каквато и да е била и тя е с множество увреждания, а и като няма контакт с такива хора които евентуално може да разпространители на морбили няма от какво да се притеснявам.

# 605
Сияна благодаря за отговора.На Веско са му слагани другите ваксини освободен е само от живите-коклюш морбили и полиомиелит последната му е слагана убита.Не е имал странични реакции слава богу.А относно контакта не се знае кой може да те зарази.Нашата приятелка  не знае дори как се е заразило детето и.Иначе освен морбили на 12 години има дифтерия и тетанус предишните пъти са му слагани.Азнай -много се притеснявам от морбилите.На 20-ти май ще ходим при Летвиненко и ще видим какво е неговото мнение.Лека вечер.

# 606
Здравейте момичета
никакви ви няма всеки крачи по задачи и темичката нещо позамря напоследък.
Лека седмица и дано няма болни дечица вече. Kissing Heart lovekiss

# 607
  • гр.Гоце Делчев
Нонче как няма да замре темата ,като ние ,които живеем в къщи имаме доста работа по двора в момента.Пък и покрай толкова много почивни дни някои сигурно са на почивка.Момичета стискайте палци ние утре в 12ч. сме на контролен преглед при Литвиненко.

# 608
Е и аз живея в къща та ми е пределно ясно за какво става дума а за утре успех дано всичо мине добре.

# 609
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте ние се прибрахме от София ЕЕГ-то ни е добро,но доктора иска да увеличим ривотрила поради честите ни пристъпи.Вече ни насочва и към невролози за големи,така,че ако някой знае добри такива да ми ги препоръча.Литвиненко ни препоръча една от медицински център Ниа и една на 4 километър.МОЛЯ МАМИТЕ НА ПО-ГОЛЕМИТЕ ДЕЦА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ СЪС СЪВЕТИ.

# 610
Пепи ,кои по точно са специалистите към които ви е насочил д-р Литвиненко!

# 611
Здравейте момичета,днес моя син Дидко навършва 4 годинки и виртуално да ви почерпа както подобава: Joy Joy JoyПожелавам му и аз да ми е жив и здрав тая година напълно да проходи и да почне лека полека да говори!

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 01:04 от emа-диди

# 612
Момичета ето го и моя бандит!

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 07:29 от emа-диди

# 613
Мила Еми ,Честит Рожден Ден на сладкия ви Усмивко! Flutter Heart Eyes

Желая му здраве ,и всичко друго ,което ще стопли сърцата ви! Hug Hug Hug

Весел Празник ,Мило Семейство!  bouquet

# 614
Мерси Ванче!

Общи условия

Активация на акаунт