ЕПИЛЕПСИЯ - ТЕМА 11

• 40 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честит рожден ден на Дидко и от нас.Благодарим  за почерпката Simple Smile-желаем му много здраве,радост ,щастие и късмет в живота и каквото си мечтаете да ви се сбъдне  Hug  bouquet

# 616
  • Варна
Еми честит ти рожденник, желая му толкова късмет, колкото не може да понесе, толкова щастие колкото не си предполагала че може да има, толкова здраве колкото не си очаквала.

# 617
Добро утро на всички.

Еми  да ви е жив и здрав малкия сладур . Пожелавам ти всичко което искаш да ти се сбъдне  в най скоро време  Дидко да проговори напълно много да ви радва и едно прекрасно и щастливо детство му желая. newsm59 nbirthday newsm67  Nature Partly Sunny

# 618
Мерси Момичета!

# 619
ЧРД на Дидко!Желаем му много,много здраве и щастливо детство. Hug Hug

# 620
  • В къЩи.

Честит рожден ден Дидко  Hug Да си жив и здрав,много да слушкаш мама и тати.
Еми нека всички твой желания бадат наши пожелания  smile3525

# 621
Еми да ти е жив и здрав рожденника!Пожелавам на Дидко много много успехи  през тази година .А на теб сбъдване на всички желания. newsm59

# 622
Благодаря ви момичета днес вие ме направихте щастлива,безтуй нещо ми е криво само тук хората ме разбират защото сме на едно дередже,оказа се че и най-близките приятели не могат да ни разберат.Много ви благодаря че ми повдигнахте настроението!Обичам ви!  bouquet

# 623
ЧЕСТИТО РОЖДЕНИК!Много здраве и късмет!Пожелавам да се сбъдне всичко това за което мечтаеш Еми!!!!  bouquet
Дидко е теленце,като моя Мони/той пък е рожденик в петък Grinning/

# 624
Честит рожден ден на Дидко!  newsm59
Еми, да ви е живо и здраво порасналото момче, весело и безгрижно детство!

А това е за теб , мила и борбена Еми,

# 625
  • гр.Гоце Делчев
Еми честит ти рожденник, желая му толкова късмет, колкото не може да понесе, толкова щастие колкото не си предполагала че може да има, толкова здраве колкото не си очаквала.

ЕМЧЕ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ДИДКО И НЕКА ВСИЧКО ,КОЕТО ЖЕЛАЕШ ДА СЕ СБЪДНЕ Hug Hug Hug  love001  love001  love001Ванче доц.Литвиненко ни насочи къмд-р Джелева в мед.център НИА,който е близо до х-л Славия и в Св.Наум д-р Кузмова ако съм запомнила правилно,че той доста нечетливо пише.

# 626
дори и със закъснение да се включа и аз...

Ема,да ви е жив и здрав и много много да ви радва!
Предай му много целувчици от нас с Кевин,обичкаме го! Hug Hug Hug

# 627
Мерси момичета,Гери браво много ефектна снимка изненада ме много приятно,целувки и на Кевин от нас! Heart Eyes

# 628
Ванче доц.Литвиненко ни насочи къмд-р Джелева в мед.център НИА,който е близо до х-л Славия и в Св.Наум д-р Кузмова ако съм запомнила правилно,че той доста нечетливо пише.
В ,,Свети Наум" невроложката се казва д-р Кузманова,аз имам малко лични впечатления от нея и ми се стори много внимателна и разбрана и като човек и като лекар!

# 629
  • гр.Гоце Делчев
Ванче благодаря за инфото,надявам се да се включат Писатева и Мария4 с мнения за невролози,а и други майки ако има с вече пораснали деца.Имам време да изчакам,щото взех протоколите .

Общи условия

Активация на акаунт