Новите ни козметични похождения 7

• 46 609
  • 674
  •   2
Отговори
# 345
2 гланца

# 346
Балсам с 10 минерала от Мъртво море, който придавал изключителен блясък  Laughing

и овлажняващи ампули за лице с екстракт от водорасли на Alverde.

Когато ползвах балсами, харесвах много един на Виши /стик с плъзгач/. Ползвах го студените месеци и не ми се напукваха устните.

# 347
# 348
-цвят summer rain

# 349
  • София

Моля те да споделиш впечатления от глоса Калър Стей  Praynig Всички тук хвалите фон дьо тена от серията, аз пък съм страшно доволна от сенките и ми е интересно дали и гланцът си струва

# 350

Моля те да споделиш впечатления от глоса Калър Стей  Praynig Всички тук хвалите фон дьо тена от серията, аз пък съм страшно доволна от сенките и ми е интересно дали и гланцът си струва

Аз съм ползвала този глос, но не бях особено доволна - още беше до половината (3-4 месеца го бях ползвала), а някак си се обезцвети. Не беше и кой знае колко дълготраен на устните, а и освен това поначало мирише доста силно (на нещо средно между шоколад и ацетон newsm78).. Определено няма да повторя тази покупка. Прави ми впечатление, че в Бонжур нещата на Ревлон почти винаги са с изтичащ срок на годност Crossing Arms Наскоро се опитах да си взема от любимия ми техен гланц Superlustrous lipgloss, но освен че скоро им изтичаше срока - дори и на вид вече им личеше! Същото беше и когато исках да си взема техен руж - срока на годност изтичаше в рамките на следващите няколко месеца, а кутийките бяха едни такива мърляво-прашни...
Иначе по темата - взех си глос на Буржоа 3D Effet - les nudes (rose mythic) и ФДТ 10 hours sleep effect. И двете неща са много хубави Heart Eyes

# 351
В тази връзка да попитам къде в София се продава козметиката на  REVLON ? Къде има стилажи? защото и на мен не ми се иска от Бонжур, наистина винаги са доста замърляни козметиките по стилажите там, а и продавачките са страшно нелюбезни!

# 352
В рума в Младост 2 на първия етаж има козметика,там има стилаж на Revlon.Тестерите изглеждат прилично.
Аз днес си купих това от там https://www.wegmans.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay … tp:ProductDisplay

# 353
И в ЦУМ има щанд на Revlon, но това със застоялите продукти по-скоро е проблем на вносителя, жестоката надценка също.
Очната линия от серията на Color Stay тук е 18 лева, аз я поръчах от чужбина кафявата за 8 лева, а черната за 10, това са крайните цени с доставката. Еми ще ме извиняват.
Глосове за които говорите пак от Колор Стей серията, които са супер тук са по 15 лева, а в Ибей излизат 3-4 лири с доставката, което ще рече към 8-9 лева

# 354
Keranove , шампоан за блясък

аз съм изключително недоволна от този шампоан,а толкова го исках.Направи ми пърхот ,а докато се мия косата ми буквално скърца от " чистота" и като я изсуша е като сухо цвете  ?Пробвала ли си другите от серията?как е балсамът?

# 355

аз съм изключително недоволна от този шампоан,а толкова го исках.Направи ми пърхот ,а докато се мия косата ми буквално скърца от " чистота" и като я изсуша е като сухо цвете  ?Пробвала ли си другите от серията?как е балсамът?
Тези шампоани и балсами на Keranove бяха много хубави преди да решат да им сменят опаковките! Откакто смениха опаковките промениха и нещо в съдържанието и сега не хи харесвам, развалиха ги. Около 1 година ползвах само тях преди, но вече не съм доволна, а бяха толкова хубави  Confused

# 356

Ау, ужас! Не съм ползвала нищо на тази марка. И балсамът още не съм го пробвала. Взех го ей така да имам някой, че отдавна не съм си купувала. Шампоаните даже не ги разгледах. Но си викам френска марка, все ще хване ред... Rolling Eyes

# 357
Аз си купих шампоана със хума(каолин) и е пълна отврат.
Още на първият ден косата ми е мазна все едно съм я поляла с олио.Tired

# 358

От днес това:

Вдъхнових се от темата за розовата вода 4470

# 359
Можеш ли да ми кажеш какъв е състава й? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт