Пролет,слънце и цветя,греят Ноемврийски личица

• 29 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Рени, не знам какво трябва да съдържа линка, но на мен ми се отвори някаква главна страница, на която някакво растенийце расте и после се появява надписа на това, което си писала. Никакъв продукт няма и няма къде да се кликне за отваряне на страница с подробности.

# 61
  • София
 Hug

СкречPeace

Рени, аз съм го давала този имуностимулатор, при нас имаше невероятен ефект върху апетита - Кари започна да яде повече от нас  newsm78

Аз съм снощна, бях на женска сбирка до 3 ч. и сега една гледам, оставям ви  Hug

# 62
  • Хасково
Здравейте мами и дечица!!!

Едно бързо включване, първо с поздрав за Марианка: Честито, мила! Лека бременност и здраво и красиво бебче на финала!

На Вики РД изпуснах Embarassed, на голяма патерица Да си здрава, обичана и щастлива!!!

Бързо оздравяване на болничките дечица! Praynig Hug Heart Eyes

И ние сме с малко сополи, кихащи, Стела, де. Навик да се изразявам в мн.ч. Днес и утре ще се гледат със свеки.

Цеце, Васето е неотразима Flutter

Роси, ти си знаеш  Wink Hug

Целувам ви всички Heart Eyes

# 63
  • София
Здравейте, прелестни!  bouquet

Позагубих се, но имах достаработа напоследък, която, слава Богу, вече приключих и сега мога да си почина на спокойствие. Не мога да се включа по много теми, но ще гледам бързо да наваксам с четенето.

За ваксината за хепатит А- аз мисля да слагам такава, защото в България е необходима. Ако бяхме във Франция нямаше да се налага, според мен. За варицела няма да слагам ваксина, защото ми се струва донякъде безсмислена и малко рискова. Педиатърката също е против.

Хайде, болните бързо да оздравяват! Голяма  Hug за всички!

# 64
За варицела няма да слагам ваксина, защото ми се струва донякъде безсмислена и малко рискова. Педиатърката също е против.
Бояна, би ли споделила /ако ти се пише/ защо педиатърът ви смята тази ваксина за рискова. Ако не се лъжа за Валрикс, ставаше въпрос /хвърлила съм вече рецептата/.  Нашата педи също не беше очарована, но нищо не каза - освен че, ако има епидемия от варицела, в детската градина ще ги ваксинират. Свекърва ми пък е "за", защото единият й син е имал много тежки усложнения от варицела. Извинявай, че те занимавам, но във форума като цяло разделението е или "за" всички ваксини или "против" всички и трудно се намира някаква по-обективна информация. Wink

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 17:31 от Ванилия Канелска

# 65
На мен също ми е интересно.
Аз не мисля, да я слагам, но само защото не мисля, че рискът да се получат усложнения от варицела е прекалено голям.
Хепатитната ваксина вероятно ще я направя края на пролетта. Нека пооздравеят от постоянната хрема първо.

# 66
  • София
Здравейте,

Да живеят детегледачките! Днес направих страхотен следобеден сън и съм като нова  Blush

Като ви чета, и аз се замислих за ваксината против Хепатит, ще взема да я сложа на Кари  newsm78 За варицела не мисля да я ваксинирам, тъй като риска от усложнения ми се вижда по-малък от риска да пренатоваря организма с още една ваксина...
Сега се чудя дали на Виктор да му сложа Превенар в първата година, успоредно с Пентаксима, за да мога да го предпазя донякъде от вирусите, които Кари носи от яслата. Но пък ваксините ще му станат доста и начесто, което не ми допада... Какво мислите?

Да ви похваля хомеопатията  Wink Виктор имаше стафилококи в носа, а на Кари беше изолирана някаква бактерия, причинителя на скарлатина (бета не-знам-какъв-си кок пиогенес). И двамата лекувах с хомеопатия. Миналата седмица им взехме нови носни и гърлени секрети и двамата са напълно чисти  bowuu Чак педиатърката не вярваше  Laughing

Засега толкова, целувки  Hug

# 67
  • София
Креми, ако имате възможност, почнете Превенар-а отсега, поне аз, ако бях имала инфо по-рано, бих направила така /макар че поради обстоятелствата през тези 2 години Василия не е била подлагана на сериозни вирусни атаки/. Но аз не страдам от задръжки по отношение на ваксините, така че мнението ми не е меродавно  Peace Най-добре си се консултирай с педиатърката.

# 68
Милички, благодаря на всички отзовали се, но престоят засега се отлага  Confused Много ми е неприятно, не за друго, а просто, защото Сашо щеше да е с мен, а по-нататък няма да има тази възможност и ще трябва да лежа в клиниката сама  Tired
Докторът иска първо да ме види. Всъщност това е напълно в кръга на нормалното.
Утре ще ходя да си пускам нови изследвания   Crazy  Като седна на стола, все едно разкрасителна процедура ще ми правят, хич не ми дреме   Sick

Сега да ви питам  за ваксините за Хепатит - за кой точно вид става въпрос и до каква възраст могат да се слагат  Hug

А, забравих да ви кажа, че вече съм с цайси  Sunglasses Малко ми е странно, поглеждам ту отгоре, ту отдолу, но ще свикна , де ще ходя  Whistling

Лека нощ, мили мои  Heart Eyes

# 69
  • София
РосиHug Peace Praynig

За курса по английски забравих да ви споделя  Laughing Не съм особено впечатлена, а и Кари не може да се концентрира още. Въпреки, че ме остави с впечатлението, че не й е интересно, след това ми обясни, че много иска да ходи на "училище" и беше запомнила как е куче, крава и котка  newsm78 Така, че съм със смесени чувства, но имам време до вторник да реша дали да продължим сега или да отложа упражнението за септември.

Лека нощ   bouquet

# 70
  • София
Креми радвам се,че хомеопатията ви е помогнала и не сте стигали до по- сериозни лечения.
Ванилия честит рожден ден на много, много, много........патерици!
На Милен май хич не му се ходи на ясла.Доста му се събра ходенето без прекъсване явно(с утре стават цяла седмица и половина newsm18).
За ваксините нещо не съм много навита ама само защото имам фобия от инжекции и явно не искам детето да страда от тези "страшни неща"-инжекциите цели ...... newsm78  5 секунди  Embarassed
Някой ще ми каже ли къде и в колко ще е срещата в неделя.Май ще ме отменят малко и мъжО ще погледа Милен. (нали е без деца? newsm78)

# 71
Привет, мами!

Скоро не съм писала и ще почна подред.
Ами ние имаме това предимство, че сме близо и до морето, и до планини. В годините на активно строителството нашият тати почти всеки ден пътуваше до морето. Дари много се радва, като сме там и постоянно си пее „Созопол, морето, о-о-о”.
Аз пък държа много бъдещият зет, както в приказката за царския син, да има занаят, т.е. не ме интересува богатство и красота, а да е кадърно, работно момче и с добра душа. Оставете ги тези дъщери и синове на Пит, сигурно са големи калпазани и несериозни спътници.
Баксиса, дано скоро се отървете от всички болести.
Галакси, чудесен подарък сте направили на близките си, предполагам, че ще са много доволни.
Цеци, Василия е прекрасна млада дама. Дано да имате много поводи да обличате рокличката. Прави ми впечатление още от миналата година, че отбелязвате подобаващо Лазаровден. Добре, че ме подсети, още утре ще насадим и ние нещо да си отглеждаме.
Роси, успешен старт на работата ви желая. Всъщност кистичка ли ти откриха, как установиха хормоналния дисбаланс? Според мене се правят кръвни изследвания на всички полови и ендокринни хормони.  newsm78 Това, което пишеш за боцкането ми е до болка познато. Преди да се появи Дари ден през ден ми вземаха кръв за какви ли не изследвания. А по време на бремеността постоянно следях определени хормони и антитела, три пъти ми вливаха системи с ампули имуновенин и всеки ден ми слагаха инжекции фраксипарин. Така се бях преситила от боцкания, че сега съвсем му изпуснах края. Успех с лечението.
Дачи, в началото си помислих, че си останала разочарована от 8-годишната младеж, но от последния ти пост малко се разколебах. Аз също понякога се притеснявам от промените, които настъпиха у хората. Оня ден си вървим с Дари и край нас профучават двама младежи с една глава по-високи от мене и се бият яко с юмруци по главата. Не знам как събрах сили да ги помоля да спрат. Говорим, че обществото е безразлично, ама в такъв момент си е и много страшно, така че лично аз и сега като се замисля друго не бих могла да направя. Единственото спасение за Дари ще е да й подбираме училищата и средата, но и това не е гаранция, че няма да попаде на други беди. Разбираемо е защо децата все повече искат да учат в чужбина, но аз щерката бих я пуснала само за магистратура или специализация. Много ме е страх да не остане там, да се омъжи и да я изгубя.
Деската, браво за успешната сесия. Какво всъщност учиш, май съм пропуснала?
Креми, радвам се, че хомеопатията ви е помогнала. Браво на ученичката за научените думички. Аз смятам малко по-късно да почнем уроците по английски. Мисля си, че тогава ще научи много повече думички по-бързо в сравнение със сега и ще спестим ходенето до там и време за игри. Но каквото и да решиш, то ще е най-доброто за Кари.

Целувки на болничките дечица!

Лека вечер!

# 72
Деси, срещата е в Дон Домат от 2 часа в неделя. Този Дон Домат, който е зад ЦУМ.

Диди, всичко е в кръга на шегата Wink Иначе аз даже за пола на снахите нямам претенции, камо ли за останалото Laughing  Все пак не аз ще се женя.

# 73
Иначе аз даже за пола на снахите нямам претенции, камо ли за останалото Laughing  Все пак не аз ще се женя.

А, не  Naughty Имам сериозни претенции за пола. Не си се представям да се правя на люта свекърва на някой дангалак, дето може да ме вдигне за вратлето с два пръста.

# 74
Опааалянка, май се загубих за известно време, е нищо де. хайде Добро утро от мен!

Днес пооспахме лекинко, набързо стегнахме младежта и тарампачик на яслата/
Добре сме, ходим и играем, знае имената на много деца, имитира че говори с тях по гсм-а и обявява"Хайде,че Данчо ме чака да пием чай Simple Smile) " Започна и да пие много чай - от градината е свикнал. Супер.
Аз съм тъжна, че не са ми звъннали от последното инервю, което беше на 14.01 - уж щеше 2-ро да има, ама за сега нищо,..... Леко гадно се чувствам и май предстои завръщане в мизерната стара работа, няма какво да се мотам. Имах някакви други усещания и надежда, че ще се нареди всичко и не е нужно да се връщам и после да напускам, ама то не зависи от мен де... карай.

Роси - честити очила. Не се тревожи за клиниката, а като дойде време за идване в Сф най-лесно ще те приютим Simple Smile Един ден на едно място, друг ден на друго, всеки ще иска да му погустуваш, вярвам Simple Smile

Дианче - не ми харесваш нещо, ти си толкова позитивен и усмихнат човек, че подобни постове тотално ме карат да разграничавам нещата от твоето аз и другото ти! Предполагам те е раздразнило нещо много силно и затова реагираш така, но хората действително са станали много....., как да кажа сурови. Както и да е, да знаеш, че те прегръщам и ти предавам малко от моите усмивки.

Деска - честити ти взети изпити. ече знаеш от Юлето за срещата.

Диди
-  Hug

Креми - пиши ми моля те/ на ЛС ако искаш/ какви са препаратите, които са ви виписали и за какво, искам всякаква инфо, знаеш Simple Smile Да си сверя часовника и аз,, хахахха. За английския е леко рано, но понеже момичетата са по-развити от момчетата може и да не е, със сигурност е рано да се каже, но след месец ще има сериозен напредък и интерес спорд мен Simple Smile Успех.

Хепетит А
- ваксина ще проверя след разговор с педи какво мисли и ако е ОК - ще сложа, мерси че ме подсещате! Simple Smile

За ИСОДГ - в профилите на децата за кандидатстване има клауза, че за деца посещавали мин 6 мес дет.ясла получават 1т. и се изчислява автоматично, /т.е - ?????? данните на 100% ли се подават от яслите, където децата ходят и като се получи необходимия период ще ми ги начисят ли тези точки или аз трябва сега Април при актуализиране на профила да си го цъкна в профила, вие как мислите?????

Общи условия

Активация на акаунт