за всички!

За варицела не мисля да я ваксинирам, тъй като риска от усложнения ми се вижда по-малък от риска да пренатоваря организма с още една ваксина...
Виктор имаше стафилококи в носа, а на Кари беше изолирана някаква бактерия, причинителя на скарлатина (бета не-знам-какъв-си кок пиогенес). И двамата лекувах с хомеопатия. Миналата седмица им взехме нови носни и гърлени секрети и двамата са напълно чисти
Чак педиатърката не вярваше
Най-добре си се консултирай с педиатърката. 
Като седна на стола, все едно разкрасителна процедура ще ми правят, хич не ми дреме 

Малко ми е странно, поглеждам ту отгоре, ту отдолу, но ще свикна , де ще ходя 

Така, че съм със смесени чувства, но имам време до вторник да реша дали да продължим сега или да отложа упражнението за септември.
).
5 секунди
)
Това, което пишеш за боцкането ми е до болка познато. Преди да се появи Дари ден през ден ми вземаха кръв за какви ли не изследвания. А по време на бремеността постоянно следях определени хормони и антитела, три пъти ми вливаха системи с ампули имуновенин и всеки ден ми слагаха инжекции фраксипарин. Така се бях преситила от боцкания, че сега съвсем му изпуснах края. Успех с лечението.
Имам сериозни претенции за пола. Не си се представям да се правя на люта свекърва на някой дангалак, дето може да ме вдигне за вратлето с два пръста.
) " Започна и да пие много чай - от градината е свикнал. Супер.
Един ден на едно място, друг ден на друго, всеки ще иска да му погустуваш, вярвам 

Да си сверя часовника и аз,, хахахха. За английския е леко рано, но понеже момичетата са по-развити от момчетата може и да не е, със сигурност е рано да се каже, но след месец ще има сериозен напредък и интерес спорд мен
Успех.
Препоръчани теми