кога отминават коликите

• 23 470
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Мили, майчета, детето ми е на 2 месеца и 20 дни (момче, ако има значение) пие си капките и с тях няма проблем пред 2 дни реших да опитам едно хранене без капки и доста поплакахме. Как се разбира че коликите са ни оставили намира и вече можем да спрем с капките.

На малката се появиха на 1 месец и на два месеца и половина вече нямаше просто ни свършиха капките и докато купим нови то се видя

# 91
  • pomorie
при нас беше зле появиха се към 10 ден и продължиха до към 5месец  #Cussing out

# 92
При голямата дъщеря продължиха около два месеца,не видяхме много зор,но го отдавам на това,че пиеше АМ Фризовом,който уж успокоява коликите.При малката беше някакъв ад!Продължиха до 4-тия месец,измъчихме се всички в къщи.На всичкото отгоре имаше и рефлукс и храненето беше цяло мъчение.Оригване,повръщане,ревове, половин час й трябваха за да изпие 100гр.АМ.После вече нещата се оправиха,но първите 4 месеца много се измъчихме.Давах капки саб симплекс и еспумизан,но нямаше никакъв ефект.
А като чета,че някои бебета въобще нямат колики....късметлийки са майките им Mr. Green

# 93
  • Plovdiv
и нашите колики започнаха.моля се да минат по-бързо. Praynig  давам му инфакол и не плаче много.доволна съм за сега.

# 94
Моята дъщеричка е на 28дни и почти веднага след като се роди ни почнаха коликите,пробвах еспумизан,сега саб симплекс,чай,борина,всичко,но общо взето нищо не ни помага,като я почнат коликите,реве здраво,явно търпение и здрави нерви ни трябват!успех! Simple Smile

# 95
Не е имал кой знае какви колики,отминаха към 3-я месец

# 96
  • България
При малкия продължиха до навършването на четвъртия месец Rolling Eyes

# 97
  • до една звездичка
В началото на 3-я месец му минаха коликите на Ревльо...Как разбрах - спря да плаче.......

Оф сори ама не се стърпях.... smile3532 smile3532 smile3532

направо ме развесели.

Що? Кво смешно има, аз пък не разбрах... Rolling Eyes Да не би да е трябвало да и каже?! Mr. Green

# 98
В началото на 3-я месец му минаха коликите на Ревльо...Как разбрах - спря да плаче.......

Оф сори ама не се стърпях.... smile3532 smile3532 smile3532

направо ме развесели.

Що? Кво смешно има, аз пък не разбрах... Rolling Eyes Да не би да е трябвало да и каже?! Mr. Green

Ами стана ми смешно,че е написала"Ревльо".
Обаче съжалявам,че го написах,защото във всяка тема ще се намери някоя мама която иска да се заяжда...

# 99
  • до една звездичка
Ами стана ми смешно,че е написала"Ревльо".
Обаче съжалявам,че го написах,защото във всяка тема ще се намери някоя мама която иска да се заяжда...
Не съм искала да се заяждам.
Просто емотикона ти ме подведе, това е.
Не се засягай толкова пък ти.  Peace

# 100
Ние специално много лесно "минахме" коликите само с Фризовом. Още като започнаха коликите, започнах да давам Фризовом по съвет на мойто джипи и на 2-3 ден бебчо се успокои.

# 101
Нашите започнаха още първата седмица.Кошмар #Cussing outСега сме в началото на 3 мес. но от 4-5 дни сме доста по спокоини.В началото тръгнахме с Саб Симплекс после с Био Гая а може и дане ви се вярва но на нас най -много ни помогна Индииско орехче.

# 102
  • California
а как го ползвате индийското орехче?

# 103
  • в огледалото на живота
Цитат
може и дане ви се вярва но на нас най -много ни помогна Индииско орехче              
Как ще давате такова нещо бе хора,ами то си е силно отровно. #Crazy....Не надраснахте ли тези бабешки илачи,хората са измисли затова лекарствата,не си правете експерименти с децата Shocked..всъщност всяка майка решава сама за себе си. Rolling Eyes...Мария имаше зверски колкики от втората седмица,почнах я с еспумизан /капки/,нямаше ефект,продължихме с инфакол,за тях съм с две ръце,също и чая на Хип/храносмилателен/. :peace  Продължиха до 3мес.,ефект има и от затопляне на коремчето с  топла струя от сешоара bowuu.

# 104
Ние имахме колики още от 2-рия ден, но минаха много бързо - до 40- тия. През това време давах Инфакол (много съм доволна от него) и от 20-тия ден давах Био Гайа по 5 капки сутрин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт