Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Експресе благодаря ти!   bouquet
След 5г във форума явно все още съм си негър  Blush

# 16
Моля, някой да ни закове темата  - "Предстои ми инвитро/ИКСИ - да поговорим - 31" във форум "Проблемно забременяване" и да сложи към нея линкове към старите теми.
Благодаря!

# 17
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте,
в профила ми пише, че не получавам известия и ме съветва да отида в началото на форума на ИЗВЕСТИЯ. Е, сигурно аз не виждам добре, ама не мога да се справя. То вярно че не са ми втора природа компютрите, ама си мислех, че ще успея - но сега моля за малко помощ. Не мога сама!
Thanks!

# 18
  • Стара Загора
...този потребител има ли право на регистрация. Питам ,с оглед на възрастта му.
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=244060

Няма ограничение във възрастта на потребителите...! Теб какво те притеснява по-точно...?

Моля, някой да ни закове темата  - "Предстои ми инвитро/ИКСИ - да поговорим - 31" във форум "Проблемно забременяване" и да сложи към нея линкове към старите теми.
Благодаря!

В най-лесен вариант, това нещо се случва, когато натиснеш бутона "Информирай модератор" в първото мнение от темата... И в коментар към информирането помоли да се закове...
А когато тук се моли за такова нещо, редно е да се даде линк към самата тема... Peace

Здравейте,
в профила ми пише, че не получавам известия и ме съветва да отида в началото на форума на ИЗВЕСТИЯ. Е, сигурно аз не виждам добре, ама не мога да се справя. То вярно че не са ми втора природа компютрите, ама си мислех, че ще успея - но сега моля за малко помощ. Не мога сама!
Thanks!

За каква точно помощ молиш...?

# 19
Къде в началото са тези ИЗВЕСТИА за да ги настроя да получавам такива? Ако зависи от мен.

# 20
Настройките на известията са в - Известия и е-мейл

В момента сте настроили да получавате известия за отговори само за първия непрочетен отговор.
Включили сте известяването за отговори когато публикувате или отговорите на тема.
И когато се изпраща оповестяване за отговор по тема, да се изпрати и мнението в писмото.

Задали сте обаче системата да Ви известява само и единствено за модерирането, а не за нови отговори по темите.

Ако искате да получавате известия за новите отговори по темите, за които сте пожелали известявания, то влезте в
- Известия и е-мейл

От падащия списък изберете "Само отговорите" или "Отговорите и модерирането" и потвърдете промяната с бутона Запази настройките.

# 21
...този потребител има ли право на регистрация. Питам ,с оглед на възрастта му.

Няма ограничение във възрастта на потребителите...! Теб какво те притеснява по-точно...?

Благодаря за отговора .   bouquet
Честно казано,нищо не ме притеснява.Просто една потребителка,беше написала че лица
под 18 год.,нямат право на регистрация в бг мама.
Аз прочетох отново правилата, но също не видях ограничение на възрастта.
За това попитах.
Извинявам се за притеснението  Peace

# 22
Направих го. Мерси! А това продължава да седи -
Текущи Известия на Форуми
   В момента не получаваш никакви известия.

За да получаваш известия от даден форум, кликни бутона "известяване" в заглавната страница на форума.

# 23
Цитат
Текущи Известия на Форуми
   В момента не получаваш никакви известия.

Това касае известия за всички нови теми и отговори в цял подфорум.
Т.е. ако например искате да получавате известия не за конкретни теми, а за абсолютно всяка публикация в даден подфорум (например подфорум Кърмене), то трябва да отворите въпросния подфорум и да натиснете бутона

Определено обаче не Ви го препоръчвам. Функцията е много удобна, за да следите определени теми, но за цял подфорум според мен е излишна при нас, тъй като форумите ни са доста натоварени и динамични, с много публикации (например тази функция би била много удобна за много малко натоварени форуми, в които има по 1-2 публикации на няколко дни).
Публикациите в който и да било подфорум тук обаче са изключително много, а освен това лесно може да следите кои са новите теми и в кои теми има нови отговори в даден подфорум - до всяка непрочетена тема или тема, в която има нов отговор, който не сте прочели, има бутонче , което като го натиснете, ще отвори темата директно при първия непрочетен от Вас отговор.

# 24
             Здравейте .
         Извинявам се , ако въпросът ми прозвучи глупаво,
         но този потребител има ли право на регистрация.
         Питам ,с оглед на възрастта му.

На мен ми прозвуча глупаво!?? Идеяте ви е да ограничите достъпа на всеки който не е раждала жена ли?

ПП: Mamma, бихте ли ми отговорили на запитването което ви отправих на мейла (т.к. не ползвате ЛС), тук или по пощата, моля.

# 25
  • Стара Загора
На мен ми прозвуча глупаво!?? Идеяте ви е да ограничите достъпа на всеки който не е раждала жена ли?

Vоrfax, темата НЕ е дискусионна и не предполага обсъждане на каквото и да е между потребителите... Темата предполага въпрос на потребител и отговор на модератор или администратор... Каквото и да имате да кажете на друг потребител, ползвайте функцията лично съобщение...

# 26
Mamma, бихте ли ми отговорили на запитването което ви отправих на мейла (т.к. не ползвате ЛС), тук или по пощата, моля.

Отговорила съм преди да видя, че сте писали тук  Peace

# 27
Вярно ли Mamma не получава ЛС?

# 28
  • Стара Загора
Вярно... Peace

# 29
Експресе, сега понеже пак се случи, та го прочетох правилно Wink - 500 Internal server error. Сега се оправи за около минута, но се е случвало и да чакам 10-ина минути. Както писах - не ми е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт