Отслабване ли? Вече знам - задължително Дюкан - 224

• 50 852
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Мерси много момичета за палцестискането!!! Добре мина (или поне така си мисля аз) но ше разбера другата седмица колко са разбрали. Обичам ви много и ви прегръщам всичките!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Аз преди малко си се прибрах и вечерях, че имах MBA Alumni среща и така... Днес е  smile3558 и Събота е близо, дръж те се! Heart Eyes Heart Eyes

ама защо толкова норад спи ??? за да отслабва??? за това сигурно и аз тука не мърдам, ей? Отивам да лягам и аз и ще се "чуем" и "допрочетем" утре!
ninkata1, айде с нас и после направо в спалнята! welcome

# 211
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хубаво нещо си е първото кафе рано сутрин, да предложа и на вас  Wink

При мен, след четвъртия П ден отчета е 78.800. И какво толкова се мотах, че не се взех в ръце още есента..., ама нищо де, по-добре късно.  Lucie, ти какви ги къдриш, нищо не казваш...
     ninkata1, хайде идвай в стадото да видиш как забавно се отслабва  Hug
     Девойки, днес не е ли петък, я нападайте  чистите  петъчни  протеини  Wink Flutter Ей го и шерифското  Hug
          Хайде да хуквам аз да си бъркам "ярмата", че стана време да ви пожелавам красив, усмихнат ден и да ви  Hug Hug Hug

# 212
Добро утро,мацки! Hug
Аз съм зле днеска.Кантара рече и отсече-61,200 .Втори ден проблем с 00. ooooh! Днеска ако не се пръсна пък на...Какво стана и аз не разбрах/ newsm78 Ще карам днеска на течна храна-супи и много вода.Довечера-риба. Crossing Arms

# 213
  • София-Варна
Благодаря ви момичета,за топлото посрещане!
Сега да ви се представя: 45г, 166см, 77кг
Цел- 67кг
Обещавам да не задавам тъпи въпроси,имам книгата,
но все пак приемам съвети -как да започна?
Хубав и усмихнат ден на всички и много минусчета!

# 214
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Добро утро момичета, бързо да метна няколко реда и излизам.
Нимове, честито успешно приключване на презентацията. Чакаме да се похвалиш с резултатите от нея.  Laughing

Нинката1, като ти гледам цифрите, няма да ти е трудно. За 2-3 месеца максимум ще постигнеш целта, само воля и режимост ти трябва. Направо те каня утре на редовната софийска среща в Дивака на "Гладстон", 13.00 ч. Хем ще се запознаем, хем ще научиш повече за нас и режима, ще се мотивираш, ще се посмееш с нас. Пък и ще видиш какви режимни вкуснотии хапваме и колко водичка пийваме.  Crazy

# 215
Здравейте!  Laughing
Днеска се каним да колим едно нережимно грухтящо, което не можа да порасне достатъчно за Коледа. Просто трябва да го махнем вече. За помагачите ще има друсан кебап, за нас - същото, но от телешко. Така се надявам да не се набие много на очи разликата и да няма кой знае какви коментари. И също се надявам мистър Марпъл да удържи на положение така героично, както ми е обещал. Той не че не може да живее без свинско, но като има външни хора, мъжете нали ги знаете ...
JuJu, на мен пък ми хрумна друго, като те чета. Да ме простят момичетата за ереста, но ми се струва, че добре ще ти се отрази чаено-плодово разтоварване. Само че не 20 дни, а 3, максимум 5. Ако решиш да го правиш, първо добре се информирай по въпроса. Иначе определено и аз смятам, че Дюкан не е за теб.
Гледам на Ани Нейкова тиквеника (чудесно изглежда впрочем) и си мисля за дебата ни може ли тиква или не може. Наскоро някъде из книгите на Дюкан срещнах той да нарича тиквата зеленчук. Има и негови рецепти с тиква. Та може би не е чак такава грешка тя да се консумира, просто си е въпрос на лично решение. Аз си правя оглушки де, защото никога не съм я обичала особено.  
И сега за вас една песен, чийто клип лично на мен ми изглежда доста протеинов  Wink Със сигурност ще е по-интересен за Дон, но пък ние можем да почерпим вдъхновение и мотивация. http://www.youtube.com/watch?v=C__iagLKeJI

# 216
  • Велико Търново
Браво на Нимове за успеха на презентацията  Peace Чакамете в Търново в най скоро време . Praynig Относно тиквеника три пъти четох позволените неща за дните на ПЗ и все ми се набиваше тая тиква на супа"А за любителите на супата: супа от тиква, супа от тиквички, крем супа от тиквички и моркови и т.н."  За това аз любителка на тиквата под всякъква форма и се реших но три пъти четох и препрочитах и  ето резултата дори и на дядо ми му хареса smile3521

# 217
  • Пловдив
По въпроса за тиквата-аз МНОГО обичам и сега като чета,че може....направо лигите ми потичат.Та мога ли да си пекна малко тиква?  newsm78   Ако да,отгоре с течен подсладител ли да я полея?Дайте съвет    bouquet

# 218
Браво на Нимове за успеха на презентацията  Peace Чакамете в Търново в най скоро време . Praynig Относно тиквеника три пъти четох позволените неща за дните на ПЗ и все ми се набиваше тая тиква на супа"А за любителите на супата: супа от тиква, супа от тиквички, крем супа от тиквички и моркови и т.н."  За това аз любителка на тиквата под всякъква форма и се реших но три пъти четох и препрочитах и  ето резултата дори и на дядо ми му хареса smile3521
Пък аз понеже в нищо не бях сигурна докато бях във ВТОРА,та си ядях само тиквички в ПЗ дните,към тиква не съм посягала,точно щото не исках да бъркам.... Laughing  Hug

Добро утро,мацки! Hug
Аз съм зле днеска.Кантара рече и отсече-61,200 .Втори ден проблем с 00. ooooh! Днеска ако не се пръсна пък на...Какво стана и аз не разбрах/ newsm78 Ще карам днеска на течна храна-супи и много вода.Довечера-риба. Crossing Arms
Тони - Бонбони  Heart Eyes...що не 'апнеш една ква беше там...Маслена риба,та да ти оправи нещата с "00" от раз Mr. Green
Ми тъй де,кво ще се мъчиш... Hug Hug Hug Hug

# 219
Ани Нейкова, много ме радваш напоследък  Hug Голямо чудене беше за срещата, пък сега каниш наред за следващата  Laughing Ама и аз нямам търпение за нея  Sunglasses

Сега да се похваля - имам мъж рожденик! Черпя по случая:

И да си призная, днес толкова много спахме с Надя, че го изпуснахме - излязъл е и не е почерпил  hahaha

Хаха, Мастърче, тя Тонито на два пъти имаше неприятни  последствия от маслена риба  Sick Чак не ми се вярва да потрети  Laughing То 'щото и аз на два пъти "брах душа", та по себе си съдя за третия път  Mr. Green

# 220
Хаха, Мастърче, тя Тонито на два пъти имаше неприятни  последствия от маслена риба  Sick Чак не ми се вярва да потрети  Laughing То 'щото и аз на два пъти "брах душа", та по себе си съдя за третия път  Mr. Green

А ти забеляза ли зеления емотикон в поста ми по-горе,а?  Joy Joy Joy Joy
Хих....

Да ти жив и здрав рожденника!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 221
Здравейте момичета.
Много обичам да ви чета , ама пусто време не остава.Малкият хич не ме оставя, иска си детето внимание.Направих си кръвните изследвания и са много добри.Холестеролът също  и  това доста ме зарадва.В началота ми беше малко висок , но сега е добре.

# 222
Добрютрооо Heart Eyes
Добре дошли на новичките и успех Hug

На Гарденийка да и е жив и здрав рожденика и много да те слуша Hug

Мименситке
- браво душа само така Hug

И  аз да дам отчет след 4 П ден= още -400 Simple Smile

Та така режимност му е майката Flutter

ПП. И аз да питам Люске какви ги вършиш идвай на отчет! Heart Eyes
ПП.2 Мастерче- ей иде ми да те нагушкам едно хубаво ей ся Crazy Hug Hug Hug

# 223
Добър ден на всички  newsm51
Почерпихме се с кафенце, почерпихме се с вкусотийки за рожденника на Гареденийка - да ти е жив и здрав, да те обича и цени цял живот  newsm59 .
Почерпихме се и с една песничка рано днес, аз пък искам да ви почерпя с прекрасното   Nature Sunny дето се е събудило днес.
Добре дошла при нас ninkata1, желая ти успех, нямаш много за сваляне - ще стане бързо.
tonnny_bg пробвай с разхлабващи чайчета, повече топло мляко и трици.

Айде хубав ден от мен.
Ех щях да забравя да ви се похваля, днес съм минус 1 кг.   nuts

# 224
  • Испания
ДобрЮтро, дами! Grinning

По въпроса за тиквата-аз МНОГО обичам и сега като чета,че може....направо лигите ми потичат.Та мога ли да си пекна малко тиква?  newsm78   Ако да,отгоре с течен подсладител ли да я полея?Дайте съвет    bouquet

Тиквата е калорична, съдържа захар. http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/10/02/%d0%bf%d0%bb%d0% … %bd%d0%b0-%d0%bb/

Естествено, че всеки си решава сам за себе си, но тиквата не е режимна за Първа и Втора фаза.

Гарденийке, да ти е жив и здрав мъж ти Убав! Ето и поздрав за него: http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE

Общи условия

Активация на акаунт