Отслабване ли? Вече знам - задължително Дюкан - 224

• 50 847
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Ми що не си направихме сбирката там предния път?За кво ходихме в оная кръчма дето гладни си тръгнахме ? newsm78 Ей ама че сме ... Whistling ooooh!
galle,довечера глътни 1с.л течен парафин.Иначе започвай деня си с чаша топла вода,триците с прясно мляко можеш да си ги правиш.Незнам в коя фаза си затова казвам и киви,но само ако си в трета. newsm78

# 616

galle,довечера глътни 1с.л течен парафин.Иначе започвай деня си с чаша топла вода,триците с прясно мляко можеш да си ги правиш.Незнам в коя фаза си затова казвам и киви,но само ако си в трета. newsm78
smile3525
Благодаря

# 617
  • СОФИЯ
Здравейте и от мен!, ако позволите се присъединявам към вас, за да черпя стимул и за да намирам общ език за проблемите си. Laughing
Аз правя тази диета за "стотен" път и понеже до сега  все бързо отслабвам,не стигам до края и можеби се сещате какво се случва после Laughing
Надявам се,че този път ще съм по стабилна.
Имам куп дюкански рецепти, тъй като си падам експериментатор и често ще побликувам най-добрите.Желая успех на всички! Simple Smile

# 618
  • Варна
Получавам съвети по скайпа от tonnny_bg , така че ми намаляха въпросите. За новите (  welcome момичета) ако мога да бъда в помощ да кажа, че след 5 дни на П и 5 на ПЗ кантарът не отчете резултат, само корема леекичко се е свил. Та изяснихме, това е резултат от няколкото ми прегрешения, които уж ми се струваха невинни: свежо сирене, пуешко,повче яйца и мляко отколкото месо и триците, които ядях на кекс и вечер. От днес ще бъда супер стриктна.
И единс въпрос все пак  Mr. Green. Вчера си сложих пилешко месо в плик за печене, но за да стане по-бързо пуснах фурната на печене с вентилатор. Вадя плика и.... разпадна се на малки и още по-малки парчнца, някой като трици направо. Половината изхвърлих, малко спасих и го мих . Според  вас от горещия въздух ли е? За първи път виждам нещо подобно  Shocked

# 619
А има ли момичета от Добрич,които спазват тази диета newsm78

# 620
stenly според мен това е станало по-скоро от некачествен плик. Аз винаги пека с вентилатор и досега пликовете (на Маги, 200-220 градуса) винаги са издържали.

# 621

Какво правите когато ви предстои  - рожден ден или друго неотложно събиране на маса?  newsm78

Ами хапвам си много добре преди това в къщи, а там ако има нещо режимно - пилешки пържоли, риба, салата, кола лайт и други подобни е ясно какво им се случва  Simple Smile Понякога обаче съм карала само на вода, но не е болка за умиране, а и на следващия ден кантара обикновено ме възнаграждава Wink

# 622
А има ли момичета от Добрич,които спазват тази диета newsm78

Региона обаче. Peace

# 623

Здравейте и от мене  Hug

Аз съвсем съм изпращяла - по принцип вечер преди да си легна си слагам триците в кис.мляко , за да са готови сутринта и набъбнали. И снощи си правя дозата - 2л.трици и 1 ленено семе ( от време на време слагам ленено семе заради 00 ) и докато ги правя се сещам , че предния ден вместо ленено семе съм сложила пшенични трици .
Дали ще се отрази ? newsm78 Предполагам, че не би трябвало, все пак нали се слагат в хлебчето , ама знам ли ? newsm78

# 624

във Варна вече има дюкански ресторант! по скоро заведение за бързо хранене е май, не точно ресторант! но има! Grinning

Къде във Варна ?!

# 625
alis1 споко няма да ти се отразят пшеничените трици аз до сега нямах овесени и ядях по3 сл пшеничени трици и свалих 9 кг. Hug

# 626
alis_1,най-много да те запекат. Peace

# 627
На мен тези пшеничените изобщо не ми харесват - миришат ми на ярма точно и не са ми приятни, но си е въпрос на вкус.

# 628
 Hug Hug Hug Hug Hugсамо да се обадя -днес съм добре имам голям минус и да поздравя новичките

# 629
  • София-Варна
  И аз съм тук,режимна.Днес ми е 5-ти ден и съм -3кг!
Не знам добре ли е,но продължавам от утре на ПЗ.

Общи условия

Активация на акаунт