Отслабване ли? Вече знам - задължително Дюкан - 224

• 50 847
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • Испания
Вещи, лъжица ябълков оцет, джоджен на чай, много помага и хапче "Ранитидин".

# 61
как 20 яйца за 3 дни  Shocked Shocked Shocked по принцип не е добре повече от 4 на седмица (при нормално хранене) ще се отровиш с тези яйца, може да предизвикаш алергия
Чая от джожден е главно за стомашни болки. Горският очиболец има запичащо въздействие, 1 ч.л. от корените в 150 мл. студена вода. Оставя се да кипне за кратко, прецежда се. През деня се изпиват 3-4 топли чаши преди хранене.

# 62
джуджанка  20 яйца не са ли множко #CrazyЩе започнеш да кудкудякаш от толкова яйца ooooh!

# 63
  • in a Lovesong
джуджанка, няма схема 3/3 в книгата за втора фаза пише следните схеми:
5/5 - П/ПЗ (най- ефективен според повечето хора)
2/7 - П/ПЗ (за хора които нямат много за сваляне)
1/1 - П/ПЗ ( за хора, на които би им омръзнало 5/5)
2/0 - П/ нормално хранене, без прекаляване ( за хора, които имат да свалят в долната част демек дупе и бедра  Grinning и пише че е подходящ ако се прилагат терапии за целулит)

п.п толкова яйца  ooooh! леле недей така ще ти стане нещо  newsm78

# 64
  • Пловдив
По повод броя на П и ПЗ дните,когато започвахме с мъжа ми също се чудех как да я караме-имахме по 15 кг. за сваляне и тогава питах може ли 3/3 и тук ми казахате,че нямало проблем стига в края на месеца да са по равно П и ПЗ,а сега чета че нямало такова 3/3  newsm78    newsm78    newsm78   Иначе при нас си действа 3/3 !Аз съм -7,а мъжа ми -10!  Peace

# 65
  • in a Lovesong
По повод броя на П и ПЗ дните,когато започвахме с мъжа ми също се чудех как да я караме-имахме по 15 кг. за сваляне и тогава питах може ли 3/3 и тук ми казахате,че нямало проблем стига в края на месеца да са по равно П и ПЗ,а сега чета че нямало такова 3/3  newsm78    newsm78    newsm78   Иначе при нас си действа 3/3 !Аз съм -7,а мъжа ми -10!  Peace

Ами незнам аз не съм пробвала...просто казвам какво пише в книгата черно на бяло...но щом така са ти казали значи може, но не го е казал д-р Дюкан, а е следствие от нечий опит явно...незнам  Simple Smile Успех и занапред, чудесен напредък имаш   bouquet

# 66
Хайде да почеря със солени-дюканки за  всички прекрасни дюканки  Hug

http://virginia0281.snimka.bg/cooking/dyukanski-vkusotiyiki.467502.17545180

Да ви е сладко!

# 67
virginia0281,чудни са. Hug Много благодаря!Отгоре с ким ли са?
Я кажи тая съседка на соленките тортичка ли е?  JoyPraynig И рецепта ако може/ Praynig

# 68
virginia0281, чудно изглеждат тези соленки, но онази торта дето ми прати рецептата е неповторима, само да имам малко повече време и веднага ще я тествам   chef

# 69
  • Пловдив
Хайде да почеря със солени-дюканки за  всички прекрасни дюканки  Hug

http://virginia0281.snimka.bg/cooking/dyukanski-vkusotiyiki.467502.17545180

Да ви е сладко!

А може ли рецепта   Praynig      bouquet

# 70
  • Пловдив
Благодаря много , момичета   bouquet почвам да пробвам, докато не съм смъкнала всички излишни килограми  Laughing

Соленките по коя от всички рецепти са?

# 71
  • Велико Търново
Здравейте сега се звръщам от Търновската среща страхотно си изкарахме много се кефя запознах се с Мис и Мистър Мърпъл и Гарденийка и Зорито и супер  Hug Hug Hug сега и снимките ще кача на моя албум Peace

# 72
ВЕЩИ надявам се да си по-добре дано да са ти помогнали съветите на момичетата  Hug
Соленките са по смесена рецепта от всичките които ми предложихте.
2 яйца,1 кутийка извара в моя случай сирене в котийка с масленост 0.2,  1-1.5 с.л.царевично нишесте
1ч.л. мая на прах,малко сол,8-9 с.л ов.трици,125г кис.мл. 0.1  всичко се обърква и се слага с супена лъжица в/у хартия за печене,намазваме малко с жълтък и печем на 220' около 20-25 мин .
Това е сладки мои пробваите ще ви харесат .
А съседката на соленките е зимна тортичка на ТУМБЕТО ,но с двоина дозичка!

bouquet   bouquet и  Hug  Hug за всички

# 73
 Sick Sick Sick Sick АйдеТтърновките Hug Hug Hug Видях Гарденийка да наднича на балконя...къде са ви снимките Sunglasses
Джуджанка предварително казвам, че такава схема няма, но аз като почвах режима и прочетох тука из форума много караха 4/3...първо е лесно за броене и второ, не е досадно...започваш в понеделник и си на П следващия понеделник.Казваха че действа и при мен беше така.Е, мойте кила са мижави, спрямо постиженията на видни дюканки, ама какво ли не бях се мъчила с години и така успях. Пожелавам ти успех и не се оставяй...давай смело и ще се справиш Hug Hug Hug

А, Ани, извини ме, не те видях Hug айде чакам  clean
Пак едит:
Видях вииии Hug Hug Hug HugМного сте хубавииии   bouquet ама хич не сте се снимали много, май повече сте лапали hahaha

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 21:08 от kris70

# 74
Ха,Добър Вечер и от мен в новата темичка!

Вещи,момичетата хубаво са ти казали за затягане разни неща...Но е хубаво и 3-4 капки йод в чаша вода да глътнеш....Другото дето го знам пресича веднага ,но не е дюканско Tired

Общи условия

Активация на акаунт